Del
Gem annonce

Engagerede ø-lærere til Omø Skole

Omø Skole

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
20-12-2021
Kontakt
Omø Skole
Husmandsstræde 4
4245 Omø
Tlf
22222222
Kontakt
Birgitte Aubeck
Tlf
22 24 02 08
Husmandsstræde 4
4245 Omø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2021
Udløber
01-02-2022
Kviknummer
LJA-83121150
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik, Naturfag

Vil du have et lærerjob, hvor der er god tid til hver enkelt elev, og du har masser af indflydelse på din egen hverdag? Vil du være en del af et levende ø-samfund, hvor der både er ro på og masser af fællesskab - midt i naturen og tæt på havet?

Så er muligheden der nu! Omø Skole søger nemlig nye lærere til en fuldtidslærerstilling (stedfortræder for skoleleder) og en deltidslærerstilling (gerne et lærerpar). Hvis I har børn med, er der også plads til dem i skolen - det er nemlig helt almindeligt også at undervise egne børn på vores lille ø-skole. Der er mulighed for en vis fleksibilitet i forhold til fordeling af timetal.

Omø Skole er en af landets mindste skoler. Der undervises til og med 6. klasse, og der er i øjeblikket syv børn i skolen. Du/I bliver kolleger med Birgitte, som er pædagog og bl.a. varetager undervisning i indskolingen. Skolen hører under Eggeslevmagle Skole, som ligger i Skælskør. Der er SFO i tilknytning til skolen - i øjeblikket tre eftermiddage om ugen - vi tilpasser efter behov. Vi har vores egen skolebestyrelse og en engageret forældrekreds, der gerne tager fat.

Skolen hører hjemme i et gammelt bindingsværkshus midt i den gamle landsby, og der har været undervisning i den gamle skolestue i mere end 150 år. Der er desuden en skøn bolig i bygningens ene halvdel. Boligen er på 171 kvadratmeter med nyt spisekøkken og stor stue i stueetagen samt fire værelser og en stor repos på første sal. Den månedlige husleje på knap 6.000 kr. inklusiv el og varme.

Vi søger alsidige, selvstændige og ansvarlige lærere, der

  • kan varetage et bredt skema - særligt har vi behov for dansk, matematik, natur/teknologi og musik, fortrinsvis på mellemtrinnet
  • kan undervisningsdifferentiere - vi har samlæste klasser
  • har lyst til at være en del af et stærkt ø-fællesskab
  • er fortrolige med IT og kan varetage administrative funktioner som stedfortrædende skoleleder. 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Slagelse Kommune med tjeneste ved Omø skole.
Vi ønsker stillingen besat senest 1. april, men meget gerne tidligere.

Vil du vide mere?

Yderligere oplysninger kan fås hos
  • pædagog Birgitte Aubeck på telefon 22 24 02 08
  • skolebestyrelsesformand Jesper Hansen på telefon 24 41 29 48
  • skoleleder John Larsen på telefon 58 57 97 50.

Ansøgningsfrist

  • Ansøgning, CV og lærereksamensbevis uploades her via link senest 20. februar.
  • Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 22./23. februar, men søg gerne tidligere - vi forbeholder os muligheden for at afholde samtaler løbende.

Et andet liv - et besøg værd

Hvis du/I drømmer om at træde ud af hamsterhjulet og være lærere i et trygt og nært ø-fællesskab, så er det bare om at slå til. Her er ro på, højt til himmelen og plads til det gode liv. Vi ved godt, at det kan være en stor beslutning at rykke teltpælene til en lille ø. Mange af os har selv stået i den situation. Derfor vil vi rigtig gerne invitere på besøg på øen og skolen, hvis du/I overvejer at søge stillingerne. Vi sørger for overnatning i en feriehytte og byder på et måltid mad. Du kan kontakte
  • Birgitte Aubeck på telefon 22 24 02 08.

Omø

Omø ligger i den sydlige del af Storebælt - 50 minutters sejlads fra Stigsnæs på Sydsjælland. Vi er cirka 165 fastboende og et tilsvarende antal sommerhusejere. Om sommeren er her desuden et væld af sejlere, campister og andre glade gæster. I vinterhalvåret nyder vi roen, naturen og det tætte fællesskab med fællesspisninger, idrætsaktiviteter, fællessang med mere. Om sommeren er der masser af aktiviteter, både til lands og til vands.
Hvis du vil vide mere om Omø, så tjek hjemmesiden Ømø-net. Du kan også læse om livet som tilflyttere på Omø på hjemmesiden Ømøliv. Og hvis du vil vide, hvad der rører sig på øen løbende, kan du finde facebookgruppen Omø.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Omø Skole
Husmandsstræde 4
4245 Omø
Tlf
22222222
Kontaktperson
Birgitte Aubeck
Tlf
22 24 02 08
Adresse
Husmandsstræde 4
4245 Omø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2021
Udløber
01-02-2022
Kviknummer
LJA-83121150
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik, Naturfag
Beliggenhed
Gem annonce