Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En særlig lærer til en ganske særlig skole

Region Hovedstaden, Geelsgårdskolen

Indrykket
02-09-2022
Kontakt
Region Hovedstaden, Geelsgårdskolen
Kongevejen 252
2830 Virum
Tlf
+45114000
Kontakt
Susannah Soewarta
Tlf
45114012
Kongevejen 252
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2022
Udløber
23-09-2022
Kviknummer
LJA-83991298
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer

Er du god til at skabe nære relationer og kreativ undervisning? Kan du se mulighederne hos den enkelte elev og fordybe dig i dit fag? Så kan jobbet som lærer på Geelsgårdskolen være noget for dig og lige nu søger vi fem uddannede lærere til to forskellige spor.

På Geelsgårdskolen arbejder vi med at give vores elever den bedst mulige undervisning. Det gør vi i tæt samarbejde på tværs af faggrupper - både interne og eksterne. Derudover arbejder vi selvstændigt og individuelt både i planlægning og udførsel af undervisningen.

En lærer på Geelsgårdskolen

 • er kreativt tænkende i sine undervisningsløsninger
 • ser og udforsker elevernes muligheder
 • er tålmodig i sin tilgang
 • kan sætte en tydelig ramme for eleven og tilpasse rammen, når behovet opstår
 • har kendskab til Fælles Mål og kan omsætte dem til elevernes faglige niveau
 • deltager i alle opgaver og hjælper eleverne med spisning og personlig pleje
 • tager i tæt samarbejde med teamet ansvaret for den undervisning, eleven får
 • har lyst til at arbejde med alternative kommunikationsformer og er villig til at tilegne sig nye metoder
 • kan lide at blive klogere sammen med andre – både kollegaer og elever.

Om Spor 1

På Spor 1 har vi et skole- og fritidstilbud fra 0. til 10. klasse og derudover et tilbud om bo-ophold og aflastning. Afdelingen er kendetegnet ved et motiverende miljø, der giver elever og medarbejdere lyst til at arbejde og tænke kreativt. Vi fremmer kammeratskabet ved at lære eleverne at tage hensyn til hinanden og tage ansvar for eget og andres liv. For os gælder det om at udvikle elevernes selvværd, hvor egne muligheder og begrænsninger erkendes. Hovedparten af eleverne på Spor 1 profiterer af fælles klasseundervisning og det sociale samspil med andre børn og voksne.

Elever på Spor 1 har typisk følgende handikap:

 • motoriske funktionsnedsættelser, primært CP, kombineret med specifikke eller generelle indlæringsvanskeligheder, ASF og ADHD
 • muskelsvind
 • rygmarvsbrok
 • Louis-Bar syndrom.

Læs mere om Spor 1 her: https://www.densocialevirksomhed.dk/geelsgaardskolen/undervisning-og-fritid/spor1/sider/default.aspx

Om Spor 4

Spor 4 imødekommer efterspørgslen på vores skoletilbud og udvider antallet af pladser i skoleåret 2022-2023. Derfor søger vi 3 nye lærerkolleger.

Vi bliver 20 elever, som alle har brug for et individuelt tilrettelagt og struktureret helhedstilbud. De har typisk autisme spektrum forstyrrelser (ASF), ADHD eller lignende problematikker i kombination med andre psykiske, fysiske, kognitive funktionsnedsættelser samt eventuelle sanseproblematikker. De fleste af vores elevers kognitive niveau svarer til førskole niveau. Selve undervisningen gennemføres både alene med eleven, i små grupper eller et større fællesskab. Eleverne har alle brug for støtte og guidning for at kunne deltage aktivt i undervisningen. En Spor 4 elev har som udgangspunkt sit eget klasselokale.

Læs mere om Spor 4 her: https://www.densocialevirksomhed.dk/geelsgaardskolen/undervisning-og-fritid/spor%204/sider/default.aspx

Kurser og efteruddannelse

Da vi er et højt specialiseret undervisningstilbud, er det nødvendigt med et højt uddannelsesniveau hos personalet. Derfor er der gode muligheder for efteruddannelse f.eks.:

 • omfattende internt introkursus
 • pd i Neuropsykologi og -pædagogik
 • Pd i Kommunikationskompetencer – i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov mm.
 • sporvise specifikke uddannelses-/kursusforløb målretter medarbejdernes kompetencer til elevgruppen på de enkelte Spor.

Om skolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole. Vi optager elever mellem 5 og 18 år. I skoleåret 2022-2023 forventer vi at være ca. 110 elever og 200 medarbejdere. Du kan læse mere om os på www.geelsgaardskolen.dk

Der er mange facetter af vores skole og derfor opfordrer vi dig til at få et større indblik på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk

Gør dette dig mere nysgerrig, er du velkommen til at ringe for at høre mere og evt. aftale en rundvisning. Kontakt venligst afdelingsleder Spor 4 Jesper Storm Sørensen på tlf: 28182510 eller afdelingsleder Spor 1 Morten Ellehauge på tlf: 21478549.

Ansættelse

Vi søger kolleger med erfaring inden for specialundervisningen. Er det hele nyt, og har du en nysgerrighed og villighed til at lære, så vil vi også meget gerne byde dig velkommen. Vi støtter og oplærer alle nye kolleger.

Vi søger fem uddannede lærere til fast ansættelse på 37 timer pr. uge (24 lektioner og op til 32 timers tilstedeværelse) med ansættelse fra 1. november 2022 eller hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danmarks Lærerforening samt principperne for Ny Løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning senest den 23. september 2022. Der vil være løbende samtaler – sidste samtaledag er onsdag d. 28. september 2022. Send din ansøgning ved at uploade den og dine bilag til vores elektroniske ansøgningssystem, benyt knappen 'søg job'.

 

Geelsgårdskolen, Kongevejen 252, 2830 Virum

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden, Geelsgårdskolen
Kongevejen 252
2830 Virum
Tlf
+45114000
Kontaktperson
Susannah Soewarta
Tlf
45114012
Adresse
Kongevejen 252
2830 Virum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-09-2022
Udløber
23-09-2022
Kviknummer
LJA-83991298
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer
Beliggenhed