Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig skoleleder til Byskovskolen

Ringsted Kommune

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
03-02-2023
Kontakt
Ringsted Kommune
Hækkerupsvej 1
4100 Ringsted
Kontakt
Skolecenterchef Jesper Ulrich Jørgensen
Tlf
41 72 25 35
Hækkerupsvej 1
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-02-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84487644
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Vi søger en engageret og erfaren skoleleder, der har evnerne og viljen til at fortsætte og styrke arbejdet med vores dejlige skole. Skolen er stor og kompleks og det rigtig mange muligheder for at præge udviklingen på mange områder. Vi er på udkig efter en leder, som har forståelse for den daglige drift men ligeså vigtigt kan fastholde skolens positive udvikling, så den vedbliver at være det mest attraktive skolevalg for børn og deres forældre i nærområdet. Skolens børn, forældre og personale glæder sig til at få en dygtig skoleleder, og vil gøre alt for at du lykkes godt med opgaven. I Ringsted har vi samtidig et stærkt skolelederhold, som vil byde dig velkommen med åbne arme. Der er stor politisk opbakning til skolerne i kommunen, så der er alle muligheder for at få et spændende og givende skolelederjob her.

 

Om Byskovskolen

Byskovskolen er en folkeskole med to matrikler. Der er centerklasser på den ene af disse. Det specialpædagogiske felt præger undervisningsmiljøet positivt og har stor indflydelse på den pædagogiske praksis og kulturen på skolen.


Vi har børnehaveklasse 9. klasse for elever i skoledistriktet for delt på de to matrikler og skolen har 3 spor. Hertil en dejlig SFO, som lige har indviet en hel ny bygning.


Der er børnehaveklasse 10. klasse for elever med specialpædagogisk behov fra hele Region Sjælland og enkelte elever fra Hovedstadsregionen (1-2 spor).


Byskovskolen er overbygningsskole for Kildeskolens elever efter 6. klasse. Vi har et tæt samarbejde mellem skolerne for at sikre en god overgang for eleverne. Byskovskolen huser tillige kommunens modtageklasse.


Skolen har en fantastisk medarbejdergruppe, som vil gøre alt for at du lykkes med opgaven og samtidig er bestyrelsen meget motiveret for at være med i samarbejdet om at skolen er en succes.


I Ringsted vil du blive en del af en meget kompetent skoleledergruppe, hvor man samarbejder på tværs. Derudover er der et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der både er plads til de grundige samtaler om ledelsesdilemmaer og det uformelle sjov og højt humør. Vi prioriterer din udvikling samtidig med at skolevæsenet udvikler sig. Som skoleleder i Ringsted står du aldrig alene, med de udfordringer der er. Kulturen bærer præg af fællesskab og en lyst til at lykkes sammen. Trivslen hos medarbejdere og ledere er høj, så du kan glæde dig til at arbejde her.

 

Hvem er du?

Som skoleleder er du hovedansvarlig for den pædagogiske udvikling og den daglige drift af skolen. Skolen er en kompleks skole at lede det er det, der gør den spændende. Vi forventer at du har gode bud på hvordan man skaber en fælles kultur og pædagogisk praksis som kan være til gavn for alle børn og medarbejdere. Du er sikkert skoleleder i dag, men har lyst til at prøve kræfter med en stor skole.


I forhold til skolens ansatte og elever er du rollemodellen, der går foran. Du er en dygtig skriftlig såvel som mundtlig kommunikator, og du praktiserer, hvad du prædiker. Du ved, hvad det vil sige at lede igennem ledere og du mestrer strategisk anvendelse af ressourcer. Du må gerne være energisk, nytænkende og kreativ, blot det ikke bliver på bekostning af vedholdenhed og vilje til at sikre, at de mange initiativer der aftales bliver ført til dørs.


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt, at du har solid indsigt i skoleområdet samt indsigt i inklusion og specialpædagogik. I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formel lederuddannelse.  Har du ikke det, skal du gerne have lyst og mulighed for at videreuddanne dig undervejs.


Der er der et stort ledelsesteam som du lede og du får mulighed for at sætte en del af holdet, sammen med de ledere som allerede er der. Som alle andre møder du på arbejde hver dag med en ambition om at give alle skoleelever en god dag hele dagen.


Vi forventer, at du:

  • Har gode og dokumenterede resultater fra din hidtige karriere både på elevers trivsel og faglige resultater         
  • Formår at sætte tydelige mål og en samlende retning for den videre udvikling af skolen i samarbejde med medarbejdere og bestyrelse
  • Besidder administrative evner og god indsigt i økonomistyring
  • Gennem nærvær, respekt og ordentlighed skaber stærke relationer til børn, forældre og medarbejdere.
  • Tænker og leder med fokus på inklusion

Vi lægger vægt på, at du:

  • Ser skole, specialafdeling og SFO som en helhed ligesom du anerkender at forskellige fagligheder bidrager positivt til løsningen af kerneopgaven
  • Prioriterer Stærk forankring i folkeskolen og ønsker at gøre skolen til et vigtigt omdrejningspunkt i lokalsamfundet og det naturlige valg for distriktets børn og forældre.

 

Hvad bliver din rolle?

Som skoleleder refererer du direkte til skolecenterchefen. Du får et team af dygtige og stærkt motiverede afdelingsledere, som står bag dig, når retningen for Byskovskolen skal sættes. Du tegner sammen med bestyrelse og medarbejdere den strategiske retning for skolen og understøtter at skolens strategi og skolens principper lever og sætter en god ramme og retning for Byskovskolen. Som en del af Ringsted Kommunes samlede skoleledelse har du mange snitflader til ledere og medarbejdere i både Skole- og Børnecentret. Her får du et væsentligt medansvar for, at Ringsted Kommune bevæger sig i den rigtige retning i forhold til de mål og ambitioner, der er for hele 0-16 års området i Børne og Ungepolitikken samt i vores Udviklingsmodel.

 

Er du stadig interesseret?

Du er velkommen til at kontakte skolechef Jesper Ulrich på telefon 4172 2535 hvis du har spørgsmål til stillingen. 

 

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ringsted Kommune
Hækkerupsvej 1
4100 Ringsted
Kontaktperson
Skolecenterchef Jesper Ulrich Jørgensen
Tlf
41 72 25 35
Adresse
Hækkerupsvej 1
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-02-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84487644
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed