Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig matematiklærer til indskolingen på Bækkegårdsskolen, Distriktsskole Stenløse

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
12-11-2021
Kontakt
Egedal Kommune
Bækkegårds Plads 2
3650 Ølstykke
Kontakt
Bettina Brandt
Tlf
72 59 91 08
Bækkegårds Plads 2
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2021
Udløber
26-11-2021
Kviknummer
LJA-82947685
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi, Specialundervisning, Øvrige Job

Har du lyst til at indgå i et dynamisk teamsamarbejde på 1. årgang? 

Vi søger en dygtig matematiklærer med mulighed for vejledningstimer i matematik i en fast stilling til indskolingen snarest muligt.

Om stillingen
Du kommer til at indgå i teamsamarbejde, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord. Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng det indgår i. Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter.

Skemaet indeholder timer på 1. årgang i fagene: matematik, natur og teknik samt ressourcetimer.

Andre fag kan også komme på tale, gerne hjemkundskab.

Om skolen
Distriktsskole Stenløse er en skole med fire afdelinger Bækkegårdsskolen, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Veksø Skole.

Bækkegårdsskolen er en moderne skole, der vægter høj faglighed, trivsel og kvalitet i undervisningen. Vi er en tosporet skole med 490 elever og 60 medarbejdere. Vi har høje ambitioner og store forventninger til alle elever. Vores fornemmeste opgave er at medvirke til, at alle elever trives, mens de lærer, og at de føler sig som en del af og tager ansvar for fællesskabet. Skolen er afdelingsopdelt, hvor medarbejderne som udgangspunkt er tilknyttet en af afdelingerne: indskoling, mellemtrin eller udskoling. Skolen er arkitektonisk smuk og fremstår indbydende med moderne undervisningslokaler. Bækkegårdsskolen er beliggende i naturskønne omgivelser i Egedal Kommune tæt på S-tog og har gode tilkørselsforhold.

Om dig 
Vi lægger vægt på, at du har gode relationskompetencer, er fagligt og pædagogisk velfunderet og har fokus på elevernes trivsel og læring. Du er optaget af at arbejde med læringsmål, elevernes faglige progression og feedback i tæt samarbejde med fagkolleger på årgangen. Du er tydelig i din klasserumsledelse og er i stand til at sætte tydelige læringsmål for din undervisning.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Ansøgningsfristen er onsdag den 26. november 2021.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.
Egedal Kommune har en politik om at indhente børne- og straffeattest ved ansættelser på skoler, og arbejdstiden er røgfri.

Du er velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte daglig leder, Bettina Brandt på 7259 9108 eller distriktsskoleleder Jakob Bjerre på 7259 8605.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Bækkegårds Plads 2
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Bettina Brandt
Tlf
72 59 91 08
Adresse
Bækkegårds Plads 2
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2021
Udløber
26-11-2021
Kviknummer
LJA-82947685
Jobtype
Fuldtid
Fag
Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi, Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed