Del
Gem annonce

DSA-koordinator

Magleblik Skole

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
26-07-2022
Kontakt
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
2979 5980
Kontakt
Yvonne Pedersen
Tlf
+4547723020
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2022
Udløber
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83866122
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk som andetsprog, Øvrige Job

 

DSA-koordinator Magleblik Skole

Vil du være med til at sætte dit præg på og udvikle vores skole, så er muligheden der nu!

Er du en ambitiøs koordinator for dansk som andetsprog (DSA)? Er du en tydelig voksen, der er stærk i dine relationer? Kan du indgå i stærke og engagerede teams om elevernes faglige, personlige og sociale udvikling? Så er det dig, vi søger til vores skole.

 

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling hvor du er koordinator for DSA-opgaven på skolen.  DSA består af undervisning af to-sprogs elever på mindre hold samt kontakt til hjem med anden etnisk baggrund. Opgaven løses i tæt samarbejde med de øvrige af skolens DSA-lærere og den enkelte elevs faglærere. Du vil være i tæt samarbejde med lærerne på årgangene og deltage i co-teaching på årgangene.

 

Når du træder indenfor på vores skole, vil du opleve

En stor skole med alle de muligheder, det giver. Vi har en mangfoldighed af skønne elever og medarbejdere. Et kæmpe areal: hvor vi har udnyttet gangen til lege- og løbeområde, og hvor afdelingerne er delt op i mindre huse.

Magleblik Skole er en levende og mangfoldig skole med 540 elever fordelt i indskoling 0. til 3. klassetrin, mellemtrin 4. til 6. klassetrin og udskoling med 7. til 9. klassetrin samt Basen. Der er tilknyttet inklusionsklasser for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Magleblik Skole ligger tæt ved offentlige transportmuligheder i nærheden af fjord/skov og dejlige grønne udearealer.
 

Vi har kommunens højeste professionelle kapital blandt personalet samtidig med, at vi har den højeste undervisningseffekt. Når vi taler om tingene, gør vi det sammen; lærere, pædagoger, ledere og bestyrelse. Derfra træffer vi valg og handler. Vi gør det medarbejderbåret, og vi gør det modigt. Vi gør det med udgangspunkt i den nyeste forskning og med børn og unges trivsel på sinde. 

På Magleblik Skole tager vi afsæt i en ressourceorienteret tilgang, hvor menneskesynet er det bærende element. Du vil blandt andet indgå i et spændende samarbejde med Louise Klinge om relationskompetence.
Herudover har vi, som den eneste skole i Danmark, faget Livsduelighed på skoleskemaet på alle årgange med fokus på personlig og social udvikling med socio-emotionel træning.

Vi kan tilbyde en mangfoldighed af forventningsfulde, sjove og videbegærlige elever, kompetente, ambitiøse og opmærksomme kollegaer, der ikke bare vil samarbejde, men i høj grad gør det, fordi det giver mening. Desuden tilbyder vi en ledelse, der er anerkendende, visionær, lyttende og dialogorienteret.

Desuden værdsætter vi, at du

  • Kan indgå i et tæt og forpligtende professionelt læringsfællesskab med de øvrige kolleger og ledelsen.
  • Kan differentiere og skabe deltagelsesmuligheder for alle,
  • Har en anerkendende tilgang til det enkelte barn og til forældresamarbejdet.
  • Samarbejder tæt og sparrer med lærere og pædagoger i forhold til undervisning og elever, der har brug for ekstra hjælp.
  • Kan tilrettelægge en undervisning, der tager udgangspunkt i et elevinddragende perspektiv.
  • Har et godt humør, er fleksibel og bidrager til en god arbejdsplads.
  • Har erfaring med undervisning i DSA og har linjefag i DSA.

 

Har vi vakt din interesse?

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:

Yvonne Pedersen, viceskoleleder: 2979 5980.
Wenche Fogsgaard, skoleleder, mobil: 2164 3265.
 

Ansøgningsfrist er den 21. august 2022

Ansøgning og CV med relevante bilag skal være os i hænde senest d. 21.august 2022. Samtaler afholdes i uge 34.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny løn. Bemærk, at der inden ansættelse i Halsnæs Kommune indhentes børne- og straffeattest.

Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Magleblik Skole
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Tlf
2979 5980
Kontaktperson
Yvonne Pedersen
Tlf
+4547723020
Adresse
Sportsvej 15
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2022
Udløber
21-08-2022
Kviknummer
LJA-83866122
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk som andetsprog, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce