Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om lærerjob med et særligt fokus på specialpædagogiske opgaver?

Holmeagerskolen

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
08-06-2022
Kontakt
Holmeagerskolen
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Tlf
20688978
Kontakt
Leon Mitchell
Tlf
43973435
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2022
Udløber
23-06-2022
Kviknummer
LJA-83698528
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialpædagogik

Om skolen og stillingen

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, midt i Greve Kommune. Skolen danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0. – 9. klasse.

Holmeagerskolen er en 3-sporet skole, hvor af et af sporene inkluderer vores co-teaching klasse, som denne stilling knytter sig til.

Co-teaching klasserne er for børn med AutismeSpektrumForstyrrelser (ASF), som visiteres til skolens A-spor. Her deltager de i undervisningen på lige fod med de øvrige elever, men med en ekstra ressourceperson i en større del af undervisningstiden. Stillingen her følger primært vores første co-teaching klasse, som nu er nået til at blive 7. årgang. Stillingen er derfor en kombination af fagtimer og støttetimer i udskolingen - med vægt på det sidste i dette skoleår.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag på en velfungerende skole med høj faglighed og stort engagement blandt lærere, elever og forældre; hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, glæde og udvikling; hvor der er fleksibilitet i din arbejdstid, mange kan og få skal opgaver og kort afstand fra idé til handling - og med faglig sparring med både kollegaer og ledelse på daglig basis, hvis behovet er der.

 

Det søger vi - Lærer med specialpædagogisk erfaring til fast stilling.

Vi søger en læreruddannet kollega med specialpædagogisk erfaring og kompetencer - gerne fra ASF som målgruppe. Du skal indgå i et tæt samarbejde med klassens øvrige lærere; dels som sparring med fokus på specialpædagogikken, støtte i undervisningen, men også som underviser i klassen samt i andre klasser. Vi forventer, at du har lyst til at følge co-teaching klassen videre op gennem udskolingen, hvorfor dit faglige kompetenceområde gerne må ligge i udskolingen.

Vores primære interesse er din erfaring med specialpædagogisk undervisning og den tilknytning, som du får til vores co-teaching klasse som både støtte og faglærer. Så har du en rygsæk med anderledes tilgange, specialpædagogisk viden og skæve ideer til at krydre hverdagen med, så er dette nok stillingen for dig. 

Vi søger en ny kollega, som er:

  • struktureret, men fleksibel i sin tilgang.
  • engagereret og seriøs ift sit arbejde, men også har let til smil og har humoren med sig i dagligdagen.
  • team- og samarbejdsorienteret, men også selvstændigt kan varetage opgaver.
  • sikker og tydelige i sin kommunikation med forældre og kolleger - både mundtligt og skriftligt.
  • fagligt velfunderet - og med et brændende hjerte for specialpædagogikken.

 

Løn og praktiske oplysninger  

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Leon Mitchell 4397 3435 eller viceskoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen. Du har også mulighed for at gå ind på www.holmeagerskolen.aula.dk eller www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Ansøgningsfrist den 23. juni 2022 - Vi afholder samtaler i den følgende uge på Holmeagerskolens kontor. Ansættelse pr. 1. august 2022

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Holmeagerskolen
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Tlf
20688978
Kontaktperson
Leon Mitchell
Tlf
43973435
Adresse
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2022
Udløber
23-06-2022
Kviknummer
LJA-83698528
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialpædagogik
Beliggenhed