Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Djurslandsskolen søger barselsvikar for lærer til elever med autismespektrum forstyrrelser

Norddjurs Kommune

Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland

Indrykket
09-04-2021
Kontakt
Norddjurs Kommune
Djursvej 10
8586 Ørum Djurs
Kontakt
 
8586 Ørum Djurs
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81937089
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Djurslandsskolen er en specialskole i Norddjurs kommune for børn med behov for vidtgående og vedvarende specialundervisning. Her går ca. 116 børn i skole fra børnehaveklasse til 10. klasse. Alle børnene modtager et individuelt tilrettelagt skole- og fritidstilbud.


Skolen har tre afdelinger:
  • Fjellerup og Stenvad med indskoling, mellemtrin og udskolingsafdeling for elever med specifikke indlæringsvanskeligheder. I alt ca. 57 elever.
  • Djursvej med indskoling, mellemtrin og udskolingsafdeling for elever med generelle indlærings- og udviklingsvanskeligheder. I alt ca. 59 elever.

 


Lærer for elever med autismespeltrum forstyrrelser

Vi har en ledig stilling til Djurslandsskolens afdeling på Djursvej i Ørum, som tilbyder skole- og fritidstilbud for børn og unge med generelle indlærings- og udviklingsvanskeligheder. Den ledige stilling er henført til vores gruppe af elever med autismespektrum forstyrrelser.
Stillingen kræver høj faglighed og engagement, og man skal kunne arbejde med at skabe læring på et lavt kognitivt niveau. En stor del af undervisningen foregår 1:1, hvorfor man i samarbejde med teamets anden lærer forbereder undervisning, der varetages af andet personale. Ved denne type elever er der ikke altid tale om dagsform, men om nu-form, hvorfor god tålmodighed er en dyd. Det er vigtigt, at man er i stand til at aflæse den enkelte elev, så man ved, hvornår der er mulighed for læring, og hvornår der er behov for andet. Samtidig skal man være indstillet på at arbejde med at skabe en meget tydelig struktur for eleverne, da dette har stor positiv effekt for deres trivsel.

Vi tilbyder et godt og meget dynamisk samarbejdsklima, hvor lærere, pædagoger, medhjælpere og et specialistteam, bestående af psykolog og terapeuter, arbejder tæt sammen i selvstyrende team om at skabe helhed og sammenhæng i børnenes skolegang og fritid. Stillingen kræver gode samarbejdsevner, højt engagement samt evnen til at finde kompetente løsninger for alle elever. Det er vigtigt, man kan skabe gode rammer for et frugtbart forældresamarbejde.

Der er tale om et barselsvikariat fra den 1/6 2021-30/6 2022. Vi vil gerne, at du kan starte den 1/6, så du kan lære eleverne at kende inden sommerferien, men er du den helt rigtige til jobbet, venter vi gerne.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: søndag den 25. april 2021. 
Ansættelsessamtaler forventes gennemført allerede torsdag den 29. april 2021.


Yderligere oplysninger om skolen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder René Vestergaard Aakjær på tlf.: 89 59 22 60 eller skoleleder Kasper Bak Sørensen på tlf. 89 59 22 30.
 


Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.


De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Norddjurs Kommune
Djursvej 10
8586 Ørum Djurs
Kontaktperson
 
Adresse
8586 Ørum Djurs
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
LJA-81937089
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed