Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Direktør for Familie og Kultur i Lemvig Kommune

Lemvig Kommune

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Lemvig Kommune
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Tlf
96 63 12 00
Kontakt
Jesper Lund
Tlf
40 45 34 35
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73394547
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob


 
Direktør for Familie og Kultur

Som direktør for Familie og Kultur får du en central rolle i det tværgående samarbejde både på eget område og i samspillet og synergien med kommunens øvrige velfærdsområder

 

Stillingen

Du træder ind på et område, hvor der er god erfaring med at finde konkrete løsninger og skabe resultater til gavn for børn og familier i Lemvig Kommune. De sidste år er samarbejdet med social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet intensiveret, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved etableringen af et fælles velfærdssekretariat.

Din opgave bliver - sammen med ledere og medarbejdere - at bane vejen for de politiske strategier på området og i øvrigt sikre, at samarbejdet med det politiske niveau fortsat er præget af åbenhed og gensidig respekt.

Du bliver nærmeste leder for områdets to fagchefer, skole- og institutionslederne samt afdelingsledere. I det daglige varetager fagcheferne en væsentlig del af den løbende kontakt.

Du bliver medlem af direktionen og forventes i det forum at bidrage åbent og konstruktivt til løsningen af den overordnede ledelse af kommunen. Der er tradition for, at direktørerne stiller sig til rådighed for hinanden til relevant ledelsesmæssig sparring.

Direktøren har endvidere en vigtig rolle i at repræsentere kommunen i relevante eksterne fora, dels for at hente inspiration til løsning af de mangeartede opgaver på området, dels for konstant at være på udkig efter tendenser på lovgivningen og de landspolitiske dagsordener.

 

Den ideelle ansøger har:

  • en relevant videregående uddannelse suppleret med en lederuddannelse,

  • erfaring med ledelse af ledere,

  • erfaring med drift- og økonomistyring i kommunal eller regional kontekst,

  • kendskab til og/eller erfaring fra et eller flere af opgaverne på det aktuelle direktørområde,

  • dokumenterede resultater fra en politisk ledet organisation  

Den kommende direktør forventes at kunne agere i de tre forskellige ledelsesrum; i forandring, i opgaveløsning og i relationer.
Du kan læse mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat på Mercuri Urvals hjemmeside klik
her. Det er også her, du kan uploade ansøgning og CV (referencenummer: DK-06288) Ansøgningsfristen udløber den 3. juni 2019. kl. 10.00.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Mercuri Urval; Jesper Lund på telefon  4045 3435 eller Line Villadsen på telefon 4167 8243. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og Lemvig Kommune bliver ikke orienteret herom uden forudgående aftale. I øvrigt kan der - med henblik på yderligere information - rettes henvendelse til kommunaldirektør Lars Keld Hansen fra Lemvig Kommune på telefon 4056 7751.

   

Om virksomheden

Lemvig Kommune er en velfungerende og økonomisk veldrevet organisation, der leverer gode resultater og formår at udnytte de muligheder og potentialer, der ligger i at være en lille kommune i Vestjylland, der er omgivet af rig natur og har et dybt engageret lokalsamfund. Medarbejdertilfredsheden er høj og sygefraværet er det laveste i landet.

 

Læs mere om stillingen om Lemvig Kommune på kommunens hjemmeside her.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Lemvig Kommune
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Tlf
96 63 12 00
Kontaktperson
Jesper Lund
Tlf
40 45 34 35
Adresse
Rådhusgade 2
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-73394547
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed