Del
Gem annonce

Det naturtekniske værksted Skramloteket søger naturfagslærer

Skramloteket

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2022
Kontakt
Skramloteket
Norgesgade 3, 2. sal
2300 København S
Tlf
93 10 04 44
Kontakt
Per Saxtorph Jørgensen eller Kathrine Segel 
Tlf
9310 0444
Norgesgade 3, 2. sal
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2022
Udløber
15-11-2022
Kviknummer
LJA-84050729
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lærer, Naturfag, Øvrige Job

Om Skramloteket

Det naturtekniske værksted Skramloteket er en selvejende institution, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Værkstedet modtager i dagtimerne skoleklasser fra hele byen til forskellige projekter. Arbejdspladsen råder over 2,3 fuldtidsstillinger.

Skramlotekets formål er at fremme børn og unges interesse for naturvidenskab gennem hands-on undervisning. Værkstedet udbyder en række praktiske undervisningsforløb primært inden for elektricitet og elektronik. Sideløbende med værkstedsarbejdet får eleverne foredrag om naturvidenskab og teknologihistorie.

Skramlotekets hjerte udgøres af det store loddeværksted. Her lodder eleverne, alt efter alderstrin, elektriske kredsløb og simpel elektronik. Hovedparten af undervisningsforløbene har desuden en vigtig kreativ side, hvor eleverne konstruerer og lodder figurer i kobbertråd, og dermed får loddeteknikken helt ind under huden.

For yderligere information om Skramloteket og de undervisningsforløb som pt udbydes henvises til institutionens hjemmeside: www.skramloteket.dk.

Om stillingen

Skramloteket søger en lærer med praktisk håndelag, naturvidenskabelig interesse og kendskab til folkeskolens formålsparagraf. Det er vigtigt, at du brænder for at undervise børn, for vi ser det som vores vigtigste opgave, at alle børn har en god oplevelse med hjem herfra.

Det vil desuden være en fordel hvis du er bekendt med elektronik og tidligere har undervist børn og unge i fysik. Derudover skal du have lyst til på sigt at udvikle og gennemføre nye undervisningsprojekter i samarbejde med stedets anden fuldtidsansatte og dermed tage aktivt del i at sikre det generationsskifte, som institutionen pt. står overfor.

Sideløbende med undervisningsdelen skal du desuden være indstillet på at tage del i en række andre arbejdsopgaver, som knytter sig til den daglige drift af stedet. Det kan fx være opgaver af praktisk eller administrativ karakter. Med andre ord tilbyder Skramloteket en alsidig stilling hvor der er mulighed for at være med til at videreudvikle dit eget job og tegne institutionens fremtid.

 

Stillingen som naturfaglig underviser ønskes besat pr. 1. februar 2023. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer pr. uge, hvor arbejdstimerne primært vil ligge på hverdage i tidsrummet 8:30-15.30. Løn og tjenestetid er efter overenskomst med relevante fagforeninger og Skramlotekets bestyrelse. Der vil være en prøvetid på 3 måneder. Jvf. Københavns Kommunes ansættelsespolitik vil der blive indhentet en børneattest inden jobstart.

Skriftlig ansøgning indeholdende CV, relevante eksamenspapirer samt eventuelle referencer sendes til skram@skramloteket.dk senest d. 15. november 2022. Der vil blive indkaldt til samtaler løbende. Spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles på e-mail, skram@skramloteket.dk eller telefon 9310 0444 til Per Saxtorph Jørgensen eller Kathrine Segel. Ring gerne mellem kl. 14-15.

Den Selvejende Institution Skramloteket, Norgesgade 3, 2. sal, 2300 København S

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skramloteket
Norgesgade 3, 2. sal
2300 København S
Tlf
93 10 04 44
Kontaktperson
Per Saxtorph Jørgensen eller Kathrine Segel 
Tlf
9310 0444
Adresse
Norgesgade 3, 2. sal
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2022
Udløber
15-11-2022
Kviknummer
LJA-84050729
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lærer, Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce