Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Den Danske Skole i Beijing søger en dansk faglærer

Den Danske Skole Beijing

Indrykket
04-11-2022
Kontakt
Den Danske Skole Beijing
10 Lai Guang Ying Dong Lu
Chao Yang District
100102 Beijing
Tlf
+8617610180551
Kontakt
Belinda Persson
Tlf
+8617610180551
10 Lai Guang Ying Dong Lu
100102 Beijing
Kina
Praktisk information
Oprettet
04-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84202366
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lærer

Har du lyst til at drage ud i verden og undervise i dit danske modersmål? Har du lyst til at prøve kræfter med differentieret undervisning? Er du selvkørende, initiativrig, organiseret og vild med børn og unge? Så er stillingen som dansk lærer ved Den Danske Skole i Beijing lige noget for dig!
Vi søger en lærer som udelukkende skal stå for undervisningen i faget dansk fra 0.-9. årgang, øvrige fag modtager eleverne undervisning i via deres internationale skoler.


På Den Danske Skole i Beijing underviser vi omkring 20 danske børn i dansk jf. retningslinjer og ’fælles mål’ fra den danske folkeskole. Undervisningen foregår efter normal skoletid og om lørdagen, og er et tilbud til alle danske børn og børn med tilknytning til Danmark. Der undervises i såvel dansk som modersmål samt dansk som fremmedsprog. Vi underviser børnehaveklasse til og med 9. klasse på mindre hold med max. 12 elever. 9. klasse afgangseksamen afholdes i Beijing. https://www.wab.edu/learn/language-programs kan du under ’Mother tongue Languages’ læse lidt mere om os.


Du vil blive ansat som dansk faglærer og skal stå for al undervisning, og sammen med forældregruppen stå for materialevalg og –indkøb. Derudover varetager du også en stor del af forældrekontakten herunder to årlige forældresamtaler og elevudtalelser ved skoleårets slutning.

  

Vi forestiller os, at du er uddannet folkeskolelærer med dansk som linjefag. Du har en del undervisningserfaring fra folkeskolen, efterskole eller privatskole og måske har du endda tidligere undervist i udlandet. Du skal kunne lide at arbejde med børn og unge, og med det danske sprog. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med differentieret undervisning, idet vores elever har forskellige behov og læringsstile. Du formår således, at benytte en mosaik af undervisningsstrategier og materialer for her igennem at skabe et udfordrende, stimulerende og dog hyggeligt undervisningsmiljø for samtlige klasser. Ud over dansk behersker du engelsk såvel mundtligt som skriftligt.


Din personlighed er kendetegnet ved, at du er selvstændig, energisk, har orden i tingene og er meget ansvarsbevidst, pålidelig og myndig. Endvidere ser vi gerne, at du er stabil, kreativ, udadvendt og elsker nye udfordringer. 

  

Du ansættes af Den Danske Skole i Beijing i samarbejde med den internationale skole Western Academy of Beijing, WAB (www.wab.edu), på en lokal kontrakt. Stillingen er en deltidsstilling, hvor du må påregne minimum at undervise 2 timer på 4 hverdage og ca. 4 timer om lørdagen samt herudover varetage planlægning og forberedelse. Undervisningen foregår på WAB som ligger 30 minutter fra Beijings bykerne. Der udbetales en attraktiv løn afstemt efter de gældende leveomkostninger i Beijing. Der skal dog gøres opmærksom på, at stillingen er en lokal ansættelse, og at der derfor ikke betales skoleudgifter, andre tillæg eller tillæg for eventuelt medrejsende familie. Du får rig mulighed for at studere kinesisk samt supplere din indtægt ved at være vikar på WAB eller tilbyde supplerende undervisning til elever eller forældre. Der undervises 29-31 uger på et skoleår og i undervisningsplanen er der taget højde for kinesiske helligdage og ferier. 

  

Vi er behjælpelige med visum ansøgning og din flybillet til Beijing i forbindelse med start og hjemrejse. Herudover er vi behjælpelige med boligjagt og introduktion til Beijing og WAB samt praktiske ting. 


Vi forventer, at du er klar til at overtage dansk undervisningen omkring d. 1. januar 2023, og har lyst til at blive i minimum 2 år. Vi forventer at visa processen tager omkring 3-4 måneder, hvorfor det forventes at undervisningen vil foregå online i første halvdel af 2023 og fysisk ankomst til Beijing omkring 1. august 2023.


Vi skal derfor have modtaget din ansøgning, CV og eksamensbeviser pr. mail til persson.belinda@gmail.com mærket ’Den Danske Skole i Beijing’) senest den 15. december 2022. Interview vil foregå løbende via Skype/Teams.Vigtige oplysninger om ansættelsesforhold

Ansættelsesforhold:
a. Stillingen er en LOKAL ansættelse som aflønnes som lokal medarbejder uden tillæg.
b. Du ansættes jvf. kinesisk arbejdstagerlovgivning og WAB's regler for ansættelse og forventninger til medarbejdere.
c. Du ansættes med visa som administrativ medarbejder.
d. Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af WAB/Den Danske Skole i Beijing.
e. For at komme i betragtning til stillingen kræver de lokale kinesiske regler, at man har minimum 2 års erfaring som lærer.


Medrejsende familie:
a. Der betales ikke skole- eller børnehave for evt. medrejsende børn.
b. Der betales ikke tillæg for evt. medrejsende familie.
c. Der kan ikke medtages kæledyr til Kina jf. corona restriktioner.


Yderligere information:

Evt. spørgsmål kan rettes til Jesper Brandborg +86 138 1085 1963, bjergebrandborg@icloud.com eller Belinda Persson på tlf. +86 176 1018 0551, persson.belinda@gmail.com.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Den Danske Skole Beijing
10 Lai Guang Ying Dong Lu
Chao Yang District
100102 Beijing
Tlf
+8617610180551
Kontaktperson
Belinda Persson
Tlf
+8617610180551
Adresse
10 Lai Guang Ying Dong Lu
100102 Beijing
Kina
Praktisk information
Oprettet
04-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
LJA-84202366
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lærer
Beliggenhed