Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer til Humlebæk Skole

Humlebæk Skole

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
27-10-2020
Kontakt
Humlebæk Skole
Gl. Strandvej 132
3050 Humlebæk
Tlf
72562014
Kontakt
Jan Niemeier
Tlf
25444769
Gl. Strandvej 132
3050 Humlebæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-10-2020
Udløber
12-11-2020
Kviknummer
LJA-81315530
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Dansk, Historie, Idræt, Kristendomskundskab/religion, Natur/teknologi, Samfundsfag

Vi søger to dansklærere til Humlebæk Skole. Den ene stilling er en fast stilling, den anden er et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.

 

Stillingen til vores 6. årgang er en fast stilling og er til besættelse nu. I stillingen er der ud over faget Dansk også Idræt, Historie, samfundsfag og Kristendom. Hvis du er læsevejleder er det en fordel.

 

Den anden stilling er til vores 5. årgang, som løber fra 1/1 og ca. 1 år frem. Udover faget dansk rummer skemaet også fagene Kristendom, AKT-vejledning og Natur og Teknik.

 

Har du andre kompetencer og fagkombinationer, end dem vi har nævnt ovenfor, vil vi være nysgerrige på disse. For den rigtige ansøger gør vi, hvad vi kan for at finde en vej.

 

Du skal være faglig ambitiøs og være god til skabe en engageret og konstruktiv arbejdskultur på årgangen, og du skal have en positiv og glad tilgang til eleverne.

 

Det er en fordel, at du har gode IT-kompetencer. På IT området har alle lærerne samt eleverne fra 4. 9. årgang deres egen bærbare computer, som er omdrejningspunktet for den daglige undervisning. Eleverne fra 0. 3. årgang har et antal iPads til rådighed.

 

På Humlebæk Skole arbejder vi meget tæt sammen i årgangsteam og har fleksibel klassedannelse. Du skal have lyst til at bidrage til et godt kollegaskab og være med til at sætte rammen om en skole, der tales godt om i lokalområdet.

 

Vi sætter stor pris på åbenhed og dialog. Vi er en udviklingsorienteret skole, der har mod på at indgå i nye projekter. Vi er derfor meget optaget af at understøtte gode ideer til udviklingen af vores skole. Hos os skal det, du brænder for, kunne lade sig gøre.

 

Humlebæk Skole er en traditionsrig skole, som daterer sig helt tilbage til 1907. Vi er en integreret del af byens liv, og her kommer børn, unge og voksne også uden for skoletiden og benytter skolens inspirerende miljø. Vi er præget af et stort og aktivt forældreengagement.

Skolen har to afdelinger, en indskolingsafdeling tæt på vandet og skoven og en udskolingsafdeling beliggende op til mark og eng. Et veludviklet stisystem forbinder de to afdelinger, og vi bruger vores fantastiske lokalområder aktivt og inddrager både natur og kultur i undervisningen.

Sammen skaber vi et fagligt og inspirerende læringsmiljø, båret af stærke relationer, tydelige ambitioner og dannelse, der udvikler den enkelte elev fagligt og personligt samt bidrager til et stærkt fællesskab.

Vi er båret af de tre værdier ambitioner, fællesskab og dannelse.

 

Skolen er nem at komme til fra hele Storkøbenhavn, da den ligger tæt ved Helsingørmotorvejen og Humlebæk station.

 

Du kan læse mere om skolen på skolens hjemmeside: www.humlebaekskole.dk og kan kontakte indskolingens (0.å til 5.å) daglige leder, Peter Jannerup på telefon 22469323 eller udskolingens (6.-9.å) daglige leder, Jan Niemeier på telefon 25444769 eller skoleleder Hans Frøslev Jensen på 27114248 for yderligere information. Du er også velkommen til at komme forbi til en snak.

 

Ansøgningsfrist d. 12/11

Samtaler d. 13/11

 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Humlebæk Skole
Gl. Strandvej 132
3050 Humlebæk
Tlf
72562014
Kontaktperson
Jan Niemeier
Tlf
25444769
Adresse
Gl. Strandvej 132
3050 Humlebæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-10-2020
Udløber
12-11-2020
Kviknummer
LJA-81315530
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Dansk, Historie, Idræt, Kristendomskundskab/religion, Natur/teknologi, Samfundsfag
Beliggenhed