Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer og teamspiller til Buddinge Skole

Buddinge skole

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
12-10-2021
Kontakt
Buddinge skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Tlf
39576777
Kontakt
Buddinge  Skole
Tlf
39576777
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2021
Udløber
26-10-2021
Kviknummer
LJA-82794494
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk

Buddinge Skole søger 1-2 dygtige og inspirerende lærere, som sammen med teamet vil sætte rammerne for et trygt og spændende læringsmiljø for vores elever i henholdsvis ind- og udskoling. Vi søger uddannede lærere med linjefag i dansk og engelsk, dine øvrige fag glæder vi os til at høre om.

Vi ønsker en autentisk klasserumsleder, som arbejder med differentiering, og har lyst til at arbejde og udvikle forskellige læringsprocesser og synlig læring i praksis. Buddinge Skole har gode rammer til nytænkning andre måder at gøre tingene på. Vi arbejder fokuseret med at etablere læringsmiljøer, hvor der er højt til loftet, hvor nysgerrighed og mod til at eksperimentere præger vores hverdag.

På Buddinge laver vi skole sammen

Årgangsteamet med pædagoger og lærere er omdrejningspunktet for planlægning og evaluering af undervisningen. Vi prioriterer teamsamarbejdet højt, og har ugentlige møder til at reflektere over praksis og til at planlægge sammen. Vi arbejder med fleksible skemaer, der gør det muligt for arbejde projektorienteret, komme ud af huset og opleve verden eller tilrettelægge dele af undervisningen på andre måder.

Buddinge Skole er en tresporet skole med ca. 700 elever og 100 ansatte. Vi er en skole, med et varieret elevgrundlag, masser af diversitet og hvor der er muligheder for at udfolde sig fagligt. Vi er en skole med fagligt dygtige lærere og pædagoger, og vi arbejder kontinuerligt med at udvikle vores praksis via en positiv pædagogisk tilgang, med tydelige forventninger, god klasseledelse og omsorg. Vi har i år særligt fokus på det gode teamsamarbejde, og hvordan vi gør hinanden bedre.

Vi er opmærksomme på, at du vil være ny i huset, så du får tilknyttet en mentor som kan hjælpe dig godt i gang. Hvis du er nyuddannet, er der færre undervisningstimer og andre særlige forhold der gør sig gældende, så vi kan sikre dig en god start på lærerlivet.

Alle nyansatte i Gladsaxe kommune kommer på uddannelse, så man får et indblik i kommunens fokusområder.

Hvis du ønsker at høre mere

om skolen og stillingerne er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 57 67 77 eller komme og besøge os.

Ansøgningsfrist

26. oktober 2021.

Forventet ansættelsessamtaler uge 43.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Buddinge skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Tlf
39576777
Kontaktperson
Buddinge  Skole
Tlf
39576777
Adresse
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2021
Udløber
26-10-2021
Kviknummer
LJA-82794494
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk
Beliggenhed