Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer, Læse- og/eller PLC vejleder til Solvangskolen

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
11-10-2021
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2021
Udløber
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82788488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lektiehjælp, Øvrige Job

EN TIDLIG JULEGAVE?
SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER EN DANSKLÆRER, PLC- OG LÆSEVEJLEDER TIL SKOLENS UNGEMILJØ PR. 1. DECEMBER

”Jamen, det er jo hele tre ting på en gang – det går virkelig ikke!” Jo, hvis du er den rette, så skal det nok gå. Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at være lærer og tør være vejleder. Som i et andet Kinderæg, skal vi nok sørge for spænding og et afvekslende arbejdsliv. Vi vil også garantere, at du hver dag har nogen at lege med – 720 elever og 60 kompetente kollegaer. Og naturligvis sørger vi for chokolade og blomster, hvis det er dig, vi ansætter.

Herunder finder du tre korte beskrivelser og forventninger til dig. Hvis du kan se dig selv i to ud af de tre områder er det fint, hvis alle tre er det kun en bonus. Stillingen kan tilpasses og kombineres på følgende tre måder;

Dansklærer + PLC-vejleder // Dansklærer + LÆSE-vejleder // Dansklærer + PLC-vejleder + LÆSE-vejleder

Dansklæreren – need to have
Du er, som kompetent lærer, den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel. I vores optik er det derfor særligt vigtigt, at:

 • Du har en relevant videregående uddannelse, erfaring fra skoleverdenen (de største elever) og brænder for danskfaget og fagdidaktikken.
 • Du evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for ALLE elever som en del af et læringsmiljø, hvor der er rart at være og lære.
 • Du har en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof samt sikre deltagelsesmulighed for alle. Du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
 • Du er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene, som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.

[Pssst - Du vil som udgangspunkt blive en del af 6. årg.-teamet som dansklærer i én klasse og delt klasselærer]

Læsevejleder [6.-9. årg.] – nice to have
Det siger sig selv, at du er visionær, fagligt og pædagogisk velfunderet, har relevant erfaring med vejlederopgaven og gerne relevant efter-videreuddannelse. Du besidder en teoretisk viden og praktisk erfaring inden for børns læse- og skriveudvikling, skriftsprogsundervisning og elever med dyslektiske vanskeligheder hos skolens ældste elevgruppe.

Som læsevejleder i ungemiljøet vil de primære opgaver, i tæt og forpligtende samarbejde med børnemiljøets læsevejleder, gennem hele skoleforløbet være:
 • At koordinere og igangsætte de danskfaglige indsatser i skolens ungemiljø via skolens ressourcecenter Solsikken.
 • At videreudvikle skolens læsestrategi og koordinere, vejlede og følge op på skolens læseresultater, herunder opspore og udrede børn med særlige læsevanskeligheder samt tilrettelægge og gennemføre læseindsatser på individ- og gruppeniveau.
 • At videreudvikle skolens årgangskonferencer og fungere som en vigtig sparringspartner og medpraktiserende ude i undervisningen med henblik på at udvikle eksemplariske undervisningsforløb. Dette med afsæt i data, undersøgelsesspørgsmål og prøvehandlinger.
 • At bistå og vejlede kollegaerne og elever ifm. afgangsprøverne i 9. klasse.

[Pssst - du vil også blive en del af det fælles kommunale læsevejledernetværk]

PLC-vejleder [6.-9. årg.] – nice to have
Som PLC-vejleder vil du indgå i vores PLC-team, som består af fire andre kollegaer, hvor den ene er PLC-koordinator, hver med deres specialiseringsområde fra litteratur til teknologiforståelse. Skolens PLC-miljøer er placeret rundt om på skolen, så disse er målrettet elevernes alder. Du vil primært være tilknyttet skolens PLC-miljø i ungemiljøet.

Vi drømmer om, at:
 • Du har fingeren på ungdomslitteraturpulsen og ved, hvad de unge vil læse.
 • Du går forrest ift. at udvikle læselysten hos de ældste elever.
 • Du har overblik, æstetisk sans og rummelig intelligens ift. indretning og optimering af vores åbne biblioteksrum.
 • Du kan vejlede kollegaer ift. valg af UV-materialer samt afholde oplæg og workshops både i børne- og voksenhøjde.
 • Du kan indgå som medpraktiserende i konkrete undervisningsforløb i ungemiljøet, som udspringer af PLC's årshjul – de faste forløb.


Herudover vil der naturligvis være nogle administrative opgaver såsom indkøb, registrering, opdatering af Cicero, bogaf- og udlevering mv. Desuden vil du også blive en del af det fælles kommunale PLC-netværk.

”Det vigtigste for os er, at den vi ansætter, er en der vil samarbejde med os om vores tre hovedområder: bøger, it og teknologi”
[sagt af PLC-teamet // Tina, Henrik & Camilla]

Nice to know
Ja, det var hele tre ting, og det skal nok gå, for du lykkes ikke alene - bare rolig! Du bliver en del af et funktionelt teamsamarbejde både på 6. årgang og i skolens vejleder- og PLC-team med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE. Det ser vi som en organisatorisk nøgle for at lykkes - fælles børn, fælles ansvar.
 
Solvangskolen er en tresporet skole i Furesø Kommune, som er organiseret i et børnemiljø [0.-5. kl.] og ungemiljø [6.-9. kl.]. Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station og med et fantastisk naturområde i "baghaven”, som kun kalder på at blive inddraget både pædagogisk og didaktisk.
Men vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere.

Need to know
Stillingen er som udgangspunkt en fast fuldtidsstilling, men vi er også åbne over for andre ansættelsesgrader, hvis du er den helt rette.
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er søndag d. 24. oktober. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 27. oktober fra klokken 16.00. For mere information eller en rundvisning er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Jeppe Bonde på tlf: 7235 7483.

 

Send ansøgningen

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2021
Udløber
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82788488
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lektiehjælp, Øvrige Job
Beliggenhed