Del
Gem annonce

Dansklærer i udskolingen er det dig?

Lindegårdsskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2021
Kontakt
Lindegårdsskolen
Lyngbygårdsvej 39
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 50
Kontakt
Morten Kristiansen
Tlf
40 48 14 11
Lyngbygårdsvej 39
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82652668
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk

Lindegårdsskolen i Lyngby-Taarbæk Kommune søger 1 lærer. Nå, ja det ville da være rart, at du har kompetencer til at varetage HDS, LKT-timer, svømning, engelsk i udskolingen og arbejdet på læringscentret.

 

Vi prøver at gøre det lidt anderledes, for det tør vi godt! Kan du se dig ind i at kunne varetage en del af ovenstående fag, og vil du være en del af Lindegårdsskolens stærke kollegiale og omsorgsfulde fællesskab, vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Vores drømmescenarie er at kunne ansætte en lærer til dansk i udskolingen og som kan byde ind på engelsk og HDS – MEN, kan vi være så heldige?

Så hvad kan du?

  • I din ansøgning skal det fremgå, hvilke fag du kan varetage og brænder for, øvrige kompetencer, samt om du eventuelt er interesseret i en stilling på nedsat tid.

Psssst! Vi har også et andet stillingsopslag oppe med HDS, og opslagene kan godt kombineres.

På Lindegårdsskolen har vi et tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, ledelse, forældre og elever. Vores nyrenoveret skole ligger tæt på smukke naturomgivelser og har små klassekvotienter.

 

Er du nysgerrig på elevernes verden, og har du lyst til at tage udgangspunkt i det, når du underviser og møder eleverne i det hele taget, vil vi rigtig gerne se din ansøgning.

 

Vi lægger stor vægt på et læringsmiljø med elevens læring og trivsel i centrum, og som bygger på vores kerneværdier; Nysgerrighed, Nærvær, Samarbejde og Mangfoldighed. Det ses blandt andet ved engagerede medarbejdere, der arbejder tæt sammen om både klasserne og fagene, to velfungerende elevråd, engagerede kontaktforældre og en skolebestyrelse, som er interesseret i at være en støttende og naturlig del af skolens udvikling. Skolen har et stærkt kollegialt fællesskab på tværs af skole og fritid, og er særligt kendetegnet ved en god, anerkendende og omsorgsfuld stemning blandt hele personalet. Det er ganske simpelt et godt sted at arbejde.

Om dig

  • Du har lyst til at arbejde med eleverne i mellemtrin og udskoling.
  • Du brænder for dine fag og har lyst til at være med til at udvikle undervisningsmiljøet omkring HDS.
  • Du kan skabe en god relation til eleverne og opbygge elevernes relation til hinanden.
  • Du kan lede en klasse og læringsmiljøet i den.
  • Du har interesse i at indgå i skolens dagligdag og det stærke kollegiale fællesskab, vi har her på skolen.
  • Som person er du ambitiøs og engageret og har en positiv og anerkendende tilgang til børn og voksne.

Lindegårdsskolen er nyrenoveret / udbygget med nye udeområder fra august 2020 og er centralt beliggende i Lyngby. Det er en 2-sporet folkeskole med ca. 460 dejlige og glade børn. Den gennemsnitlig klassestørrelse er på 20 elever. Vi er 70 engagerede medarbejdere, heraf 5 personer i ledelsen – hvor én er særligt tilknyttet LKT-området.

 

Lyngby-Taarbæk Kommune har en arbejdstidsaftale med et undervisningsmaksimum på 780 timer årligt og maksimum 32 timers pålagt tilstedeværelse ugentligt. Der er god mulighed for kurser og faglig personlig udvikling. Samtidig tilbyder vi mentorordning for nyansatte medarbejdere

Yderligere oplysninger

Vi ser gerne, at du kontakter os for at høre nærmere om stillingen og eventuelt aftaler besøg på skolen. Du kan kontakte skoleleder Morten Kristiansen på 40 48 14 11 eller viceskoleleder Louise Lego på 26 91 36 75 – Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Du kan også orientere dig på vores hjemmeside på www.lindegaardsskolen.ltk.dk

Stillingen ønskes besat 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelsessamtalerne holdes tirsdag den 28. september 2021.

Ansøgningsfrist

lørdag den 26. september 2021 kl. 23:59

 

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Lindegårdsskolen
Lyngbygårdsvej 39
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 50
Kontaktperson
Morten Kristiansen
Tlf
40 48 14 11
Adresse
Lyngbygårdsvej 39
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2021
Udløber
26-09-2021
Kviknummer
LJA-82652668
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk
Beliggenhed
Gem annonce