Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk til indskolingen - og meget gerne tysk

Tømmerup Fri- og Efterskole

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
01-11-2022
Kontakt
Tømmerup Fri- og Efterskole
Andaksvej 19
4400 Kalundborg
Tlf
59507299
Kontakt
Lars Jacobsen
Tlf
59507299
Andaksvej 19
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2022
Udløber
24-11-2022
Kviknummer
LJA-84190375
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Fri grundskole, Tysk og Fransk

Friskolelærer til dansk i indskolingen - og tysk

Måske er du vores nye dansk- og klasselærer til vores nuværende 1. klasse? Måske kan du ovenikøbet snakke tysk og undervise 6.-9. klasse i tysk? Tænk, hvis vi kan finde en lærer der kan begge dele. Dækker du ikke det hele, så send alligevel en ansøgning og fortæl hvad du kan byde ind med. Måske vil matematik i indskolingen også være attraktivt.

 

 Derudover skal du have noget på hjertet, og så skal du brænde for friskoletanken. Begreber som iPads, bæredygtighed, verdensborgerskab og udeundervisning er væsentlige elementer i vores undervisning og hverdag.

 

 Vi ønsker en kollega, som er faglig kompetent til at varetage læseindlæringen i 1.klasse. Eleverne har været gennem lydret fase i 0.kl, og er godt i gang med den ikke-lydrette del. Vi ønsker at du kan skabe struktur, motivation og læseglæde for vores 22 nysgerrige elever i 1.kl. Vi benytter metoden Logisk Begynder Læsning. Hvis du ikke er bekendt med denne metode, kan du som fagperson sagtens sætte dig ind i den og kombinere den med andre tilgange.

 

 Vi har selvfølgelig lagt skema for dette skoleår, men vi kan være kreative for at få det hele til at gå op for den rigtige person og fagkombination.

 

 Vi lægger vægt på…

  • at vores elever i hele skoleforløbet får undervisning af høj faglig standard
  • at skole-hjemsamarbejdet er åbent og tillidsfuldt
  • at give eleverne et aktivt socialt medansvar
  • at skolen sigter på at bibringe eleverne en høj grad af livskvalitet
  • at fællesskabet også er en vigtig del af børnenes skolegang
  • at du har muligheder for udvikling
  • at der er kort fra tanke til handling

Vi forventer selvfølgelig også at vores nye kollega er samarbejdsorienteret, fleksibel, fagligt og pædagogisk engageret.

 

 Vi tilbyder til gengæld en lav klassekvotient og et godt arbejdsmiljø med gode samarbejdsmuligheder og sparring. Du planlægger selv hvor og hvornår du har din forberedelsestid, der er lærerarbejdspladser, velfungerende elever og engagerede forældre - og så har vi en helt ny kaffemaskine på lærerværelset. Vi stræber efter at være en arbejdsplads, der tager hensyn til den enkelte, og vi har sociale arrangementer på tværs af alle afdelinger. 

 

 Stillingen er på fuld tid, fra den 1. januar 2023.

 

 Din ansøgning skal indeholde relevante udtalelser og eksamensbilag. Vi modtager kun ansøgninger på vores ansøgningsportal https://tfe.dk/job. Når du sender din ansøgning, accepterer du samtidig at vi må behandler dine data.

 

 Ansøgningsfristen er torsdag d. 24. november 2022. Vi forventer at holde samtaler mandag den 28. november.

 

 Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

 Hvis du vil høre mere om skolen og om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme på besøg. Du kan kontakte viceskoleleder Pernille Thestrup, tlf. 25128230, pt@tfe.dk, eller forstander Lars Jacobsen, tlf. 40175180, lj@tfe.dk.

 

 Læs meget mere om Tømmerup Friskole på vores website https://toemmerupfri.dk.

 

 Tømmerup Friskole er en del af Tømmerup Fri- og Efterskole og Fribørnehave og bygger på de Grundtvig-Koldske skoletanker.  I friskolen er der 200 elever, der er 90 elever i efterskolen og i børnehaven er der 30 børn. Skolen er beliggende i en hyggelig landsby ca. 4 km. fra Kalundborg centrum.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Tømmerup Fri- og Efterskole
Andaksvej 19
4400 Kalundborg
Tlf
59507299
Kontaktperson
Lars Jacobsen
Tlf
59507299
Adresse
Andaksvej 19
4400 Kalundborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-11-2022
Udløber
24-11-2022
Kviknummer
LJA-84190375
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Fri grundskole, Tysk og Fransk
Beliggenhed