Del
Gem annonce

DANSK SKOLELÆRER SØGES I MALAYSIA

Jendarata Estate Malaysia

Indrykket
05-04-2023
Kontakt
Jendarata Estate Malaysia
36009 Perak
Kontakt
Maria Bek-Nielsen
36009 Perak
Malaysia
Praktisk information
Oprettet
05-04-2023
Udløber
14-07-2023
Kviknummer
LJA-84672451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Lærer, Matematik, Naturfag, Øvrige Job

Her er chancen for at undervise tre søskende på hhv. 9 år (3. klasse), 12 år (6. klasse) og 14 år (8. klasse) på en plantage i Malaysia i en periode på 7 måneder. Eleverne følger hvert år undervisningen på en dansk skole fra august til december, men bor i Malaysia fra januar til august, hvor de undervises i en mindre skolebygning med store grønne udendørsarealer.

Stillingen skal således tiltrædes den 8. januar 2024.

 

Vi forventer, at du er selvstændig og velfunderet i pensum i alle fag for de tre aktuelle klassetrin, da du skal planlægge undervisningen og undervise de tre elever i alle fag. Du skal have undervist i udskolingen, så du har erfaring med at føre elever til eksamen og udarbejdelse af projektopgaver. Du bør have undervist i mindst 8 år for at have opnået den erfaring, som det vil kræve at undervise tre elever fordelt over indskoling, mellemtrin såvel som udskoling. Eleverne vil medbringe bøger og andet materiale fra deres danske skole samt have adgang til diverse undervisningsportaler, ligesom der vil være mulighed for at besøge elevernes danske skole, inden du tiltræder stillingen. Vi forventer, at du er en ambitiøs og engageret lærer, der stiller krav til dig selv og eleverne samt at dit engagement og gode humør smitter af på eleverne, så elevernes trivsel går hånd i hånd med høj faglighed i undervisningen. Som en aktiv og initiativrig lærer vil denne stilling give dig en fantastisk mulighed for at præge elevernes dagligdag og udvikling.

 

Der vil blive stillet et hus til rådighed på plantagen til dig, hvor du kommer til at bo i grønne omgivelser med gode muligheder for at dyrke sport og nyde naturen samt få mange kulturelle oplevelser i et kulturelt rigt sammensat samfund.

 

Ansøgningsfrist: den 14. juli 2023 ansøgningerne læses løbende så send gerne før.


Ansøgning, CV og billede bedes sendes til ms@plantations.biz.


Ansættelsessamtaler vil finde sted i starten af august 2023 og evt. i maj 2023.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Jendarata Estate Malaysia
36009 Perak
Kontaktperson
Maria Bek-Nielsen
Adresse
36009 Perak
Malaysia
Praktisk information
Oprettet
05-04-2023
Udløber
14-07-2023
Kviknummer
LJA-84672451
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Lærer, Matematik, Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce