Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk og Naturfagslærer på 3. årgang Engelsborgskolen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2022
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
10-06-2022
Kviknummer
LJA-83620947
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Naturfag, Religion

Engelsborgskolen søger en dygtig og fagligt kompetent lærer, som gerne vil være med til at understøtte og udvikle undervisningsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle elever pr. 1. august 2022 til en fast stilling på fuld tid.

 

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle og understøtte udviklingen af dansk, naturfag og kristendom på 3. årgang i tæt samarbejde med kompetente kollegaer?

  • En klasse på 3. årgang venter netop nu på den helt rigtige dansk og klasselærer.
  • Naturfagsteamet for 0. – 5. årgang ser frem til en ny kollega, der har mod og kompetencer til at fortsætte og understøtte udviklingen af naturfag på skolen sammen med kompetente kollegaer. Engelsborgskolen er modelskole for naturfag i Lyngby Taarbæk kommune, hvor der bl.a. arbejdes med lektionsstudier.
  • Engagerede, dygtige, videns begærlige og nysgerrige elever og kollegaer ser frem til at møde netop dig, som brænder for at udvikle og understøtte alle børns deltagelsesmuligheder i undervisningen.

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi kontinuerligt udvikler os og vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv, vi tilbyder et ønskejob, og vi håber, du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer. Du er linjefagsuddannet i dansk og gerne med naturfag som linjefag også. Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-hjem-samarbejde med omdrejningspunkt i det forpligtende fællesskab.

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har interesse i at udvikle undervisning med deltagelsesmuligheder for alle elever og hermed en lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.

Du får fagligt kompetente kolleger inden for dine linjefag, som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, cooperative learning mv.

På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på, at eleverne oplever høj faglighed i alle fag, at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, og hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes ansvarlighed.

Din nye hverdag

Dansk og klasselærerfunktion i en 3. klasse med mulighed for andre fag med afsæt i din fagkombination. Naturfagslærer i vores afdeling for 0.-5. årgang, samt mulighed for andre fag, der passer ind i din fagkombination. Din arbejdstid vil være på fuld tid med maksimalt 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du får tildelt en mentor.

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld, robust og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder med læringssamtaler og et nyt ”fag” medborgerskab og dannelse, hvor vi i år har fokus på digital dannelse.
Socialt har vi sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. På skolen er vi i gang med proces om at blive en todelt skole med afdelinger for hhv. 0.-5. årgang og 6.-9. årgang.

På Engelsborgskolen har vi ligeledes en af Lyngby Taarbæk Kommunes velkomstklasser.

Engelsborgskolen er en gammel traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, dette betyder at der opleves et pres på kapaciteten og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engagerede forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om Engelsborgskolen her.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden kl. 12.00 den 10. juni 2022.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 24.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at ringe til skoleleder Bettina Kallenbach og høre mere om stillingen på telefon 21 33 16 51, eller kontakt afdelingsleder for 0.- 5. årgang Tine Friis Jakobsen på telefon 21 42 85 94.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
10-06-2022
Kviknummer
LJA-83620947
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Naturfag, Religion
Beliggenhed