Del
Gem annonce

Dansk og matematiklærere til Engelsborgskolen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
22-05-2023
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
21 33 16 51
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84798568
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik

Er dansk eller matematik dit mellemnavn, er det nu du har chancen - Engelsborgskolen søger to engagerede lærere, gerne med indsigt og erfaring inden for LKT eller supplerende undervisning.

 

Engelsborgskolen søger to dygtige og fagligt kompetente lærere, som gerne vil være med til at understøtte og udvikle undervisningsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle elever pr. 1. august 2023 til to faste stillinger på fuld tid.

 

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle matematik eller dansk på 9. årgang og indgå i skolens LKT-team i tæt samarbejde med kompetente kollegaer?

Så har vi

  • to klasser fuld af viden begærlige, nysgerrige og modige elever på 9. årgang
  • elever med mod til at prøve noget nyt og som er nysgerrige på sig selv, livet og hinanden.
  • engagerede, fagligt kompetente viden begærlige og forventningsfulde elever og kollegaer som ser frem til at møde netop dig, som brænder for at udvikle og understøtte alle børns deltagelsesmuligheder i undervisningen.
  • en skole som er et godt sted at være og et godt sted at lære for både børn og voksne.

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv, vi tilbyder et ønskejob, og vi håber, du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer. Du er linjefagsuddannet i matematik eller dansk og gerne med kompetencer inden for LKT eller den supplerende undervisning. Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-hjem-samarbejde med omdrejningspunkt i fællesskabet.

 

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har interesse i sammen med andre at udvikle undervisning med deltagelsesmuligheder for alle elever, og du har hermed en lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.

 

Du får fagligt kompetente kolleger inden for dine linjefag, som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, Co-Teaching mv.

På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på, at eleverne oplever høj faglighed i alle fag, at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

 

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, og hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes ansvarlighed, altid stående på skolens værdigrundlag som fundament.

Din nye hverdag

Matematik eller dansk på 9. årgang med mulighed for andre fag med afsæt i din fagkombination. Har du kompetencer og interesse inden for LKT/supplerende undervisning, vil der også være mulighed for at blive en del af ressourcecentret. Din arbejdstid vil være på fuld tid med maksimalt 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du får tildelt en mentor.

 

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld, robust og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

 

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder med læringssamtaler og et nyt ”fag” Trivselstimen, hvor vi har fokus på udvikling og understøttelse af fællesskaber og relationer.

Socialt har vi sommerfest, julefrokost og trivselstirsdage i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole fordelt på fire og fem spor på alle årgange. På skolen er vi i gang med proces om at blive en todelt skole med afdelinger for hhv. 0.-5. årgang og 6.-9. årgang.
På Engelsborgskolen har vi ligeledes to af Lyngby Taarbæk Kommunes velkomstklasser og et modtagehold på 0.-1. årgang.

 

Engelsborgskolen er en gammel traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, dette betyder at der opleves et pres på kapaciteten og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engagerede forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om skolen her

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden kl. 12.00 den 9. juni 2023.
Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest den 13. juni 2023.

Du er velkommen til at ringe

til skoleleder Bettina Kallenbach og høre mere om stillingen på telefon 21 33 16 51, Viceskoleleder og afdelingsleder for 6.- 9. årgang Martin Steno på telefon 26 25 74 03.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området.
Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
21 33 16 51
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
09-06-2023
Kviknummer
LJA-84798568
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Matematik
Beliggenhed
Gem annonce