Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk og klasselærer 7. årgang

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
25-05-2021
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82155501
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk

Engelsborgskolen søger dygtig og fagligt kompetent dansk -og klasselærer som der ud over har interesse for og erfaring med LKT pr. 1. august 2021 til fast stilling på fuld tid.

 

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle danskfaget i tæt samarbejde med kompetente kollegaer?

25 udskolingselever venter netop nu på den helt rigtige dansk -og klasselærer i en fast stilling, som glæder sig til du kommer.

 

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi konstant udvikler os og vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv, vi tilbyder et ønskejob, og vi håber, du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer. Du er læreruddannet med dansk og historie som linjefag og uddannelse og erfaring med LKT. Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-hjem-samarbejde med omdrejningspunkt i det forpligtende fællesskab.

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.

Du får 13 fagligt kompetente kolleger inden for dansk udskoling, som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, cooperative learning mv. Der arbejdes med moderne bogsystemer og onlinesider og andet multimodalt materiale.

På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på, at eleverne oplever høj faglighed i alle fag, at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, og hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes ansvarlighed.

Din nye hverdag

Du kommer til at få en nydannet danskklasse på 7. årgang, samt tematimer og medborgerskab og dannelse i egen klasse. Der ud over vil der være mulighed for LKT-timer i tæt samarbejde med skolens ressourcecenter. Der vil ligeledes være mulighed for andre fag der måtte passe til din fagkombination. Din arbejdstid vil være på fuld tid med 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du får tildelt en mentor.

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld, robust og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder vi med læringssamtaler og et nyt ”fag” medborgerskab og dannelse – med omdrejningspunkt i karakter dannelse, demokratisk dannelse og digital dannelse.
Socialt har vi sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med godt 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling (0.- 3. kl.), mellemtrin (4.- 6. kl.) og udskoling (7.- 9. kl.) – men vil i det kommende år igangsætte en proces hen imod at blive en todelt skole.

Engelsborgskolen er en gammel traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, dette betyder at der opleves et pres på kapaciteten og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens udfordringer. Den gamle hovedbygning er fra 1935 og, her har udskolingen til huse. I den gamle hovedbygning er der indrettet et naturfagsområde.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engagerede forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte. Læs mere om skolen.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden den 18. juni 2021 klokken 12.00. Vi indkalder løbende til samtale.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at ringe til skoleleder Bettina Kallenbach og høre mere om stillingen på 45 28 40 00 / 21 33 16 51 eller afdelingsleder for udskolingen Martin Steno på 45 28 40 00 / 26 25 74 03.

 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

 

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
45 28 40 00
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-05-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82155501
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk
Beliggenhed