Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DANSK- OG ENGELSKLÆRER TIL BUSSES SKOLE

Busses Skole

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
17-05-2022
Kontakt
Busses Skole
Mosebuen 1
2820 Gentofte
Tlf
39530231
Kontakt
Mikkel S. Nielsen
Tlf
39 53 02 32
Mosebuen 1
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
LJA-83620869
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Øvrige Job

VI SØGER DIG, SOM SER NYE MULIGHEDER, SOM VIL VÆRE EN DEL AF FRISKOLEVERDEN OG ET STÆRKT SKOLEFÆLLESSKAB PÅ BUSSES SKOLE

 

Busses Skole i Gentofte søger dansk- og engelsklærer. Vi er en 104 år gammel veldrevet og velsøgt friskole med fokus på traditioner og kreativitet samtidig med, at vi tør tænke nyt. På Busses Skole lever vi efter værdien: et godt sted at lære et godt sted at være, med udgangspunkt i værdierne fællesskab, ambition og nærvær.

 

FÆLLESSKABETS SKOLE

På Busses Skole vil man opleve at have engagerede kollegaer i et arbejdsfællesskab, hvor en positiv, rummelig og inkluderende omgangsform præger hverdagen både i undervisningen og på lærerværelset. Vi tilstræber varierede undervisningsformer, der åbner døren for elevers begejstring for fag og læring. Busses Skole er et sted, hvor børn og voksne arbejder og lærer sammen; for vi VIL hinanden. Her mødes du af morgensang, mangfoldighed og et liv af børn og unge i bevægelse, også når der er undervisning. Vi holder af hverdagen og den daglige undervisning - ligesom vi holder af at tage på lejrskole, lave emneuger, teateruger, omlagte dage og meget andet, som alt sammen skaber en skole i bevægelse.

 

STILLINGEN

Du vil primært blive en del af skolens indskoling (1.-5.kl.) som dansk- og delt engelsklærer i 2. klasse. Din øvrige fagkombination får du selv mulighed for at have indflydelse på i det omfang det passer med skolens fagfordeling. Stillingen er til besættelse pr. 01.08.2022.

 

Vi søger en dansk- og engelsklærer der:

  • er en dygtig klasserumsleder.

  • er optaget af faget dansk, dygtig til at formidle faget og evner at kunne tænke ud af boksen og skabe motiverende, engagerende og levende undervisning.

  • vægter et godt arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejde med kollegaer samt et konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde med børn, forældre og ledelse.

  • bidrager til skolens pædagogiske ambitioner og visioner.

  • har relevant professionsuddannelse (læreruddannet) og besidder andre linjefagskompetencer.

VÆRD AT VIDE OM BUSSES SKOLE

På Busses Skole går der 312 elever. Vi har vi ét spor fra Begynderklasse til 6. kl. og to spor fra 7.-9. kl. Som friskole vægter vi praktiske og musiske elementer i vores fagrække. Derudover følger vi Fælles Mål og fører eleverne til afgangseksamen. Vi har et godt, tæt og tillidsfuldt samarbejde med skolens forældre og bestyrelsen. Hos ledelsen er døren åben, og vi vægter det nære samarbejde højt.

 

Skolen er beliggende ca. 5 minutters gang fra Vangede Station i Gentofte Kommune, tæt ved Nymosen og GVIs store fodboldbaner, som ofte bliver brugt. Vi har gode musikalske faciliteter og en Musikkreds tilknyttet skolen med ca. 140 tilmeldte børn.

 

ANSÆTTELSESVILKÅR, LØN, ANSØGNINGSFRIST OG SAMTALER,

Busses Skole har en holdningsmæssig rummelighed og vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 01.08.2022. Ansættelse sker efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

Ansøgninger modtages elektronisk til viceskoleleder, Carina Kaltoft, på ck@busses.dk mærk DANSK- OG ENGELSKLÆRER i overskriften. Ansøgningsfrist søndag d. 29.5.2022 ansættelsessamtaler afholdes løbende.

 

HVIS DU OVERVEJER AT SØGE STILLINGEN

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte skoleleder Mikkel S. Nielsen på tlf.; 39 53 02 32. Du er meget velkommen til en kort rundvisning. Kontakt os for at aftale nærmere.

 

Yderligere information om skolen kan findes på www.busses.dk

 

 

De bedste hilsner,

Ledelse og medarbejdere på Busses Skole

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Busses Skole
Mosebuen 1
2820 Gentofte
Tlf
39530231
Kontaktperson
Mikkel S. Nielsen
Tlf
39 53 02 32
Adresse
Mosebuen 1
2820 Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-05-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
LJA-83620869
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Øvrige Job
Beliggenhed