Del
Gem annonce

Dansk og billedkunst - ja tak. Har du lyst til at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab og en ambitiøs kultur, så kom til Søndersøskolen i Furesø Kommune

Søndersøskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
09-06-2021
Kontakt
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontakt
Gitte Meinert
Tlf
7216 4995
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
LJA-82228905
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk

På Søndersøskolen i Værløse søger vi en lærer fra den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Vi søger en lærer til Ungemiljøet, som brænder for billedkunst og dansk. Du skal have mod på at være drivkraften i videreudviklingen af valgfaget billedkunst, som er meget søgt af eleverne hos os.

Du skal søge stillingen, hvis du:
  • er uddannet lærer med et stort engagement og en tillidsvækkende faglighed i dine fag.
  • vil arbejde i et årgangsteam med eget teamarbejdsrum og kontorarbejdspladser og ikke mindst de bedste kollegaer, du kan forestille dig.
  • vil arbejde på en skole, hvor der er opbygget en høj grad af tillid imellem ledere og lærere.
  • vil være med til at tænke innovative processer ind i din undervisning.

 
På Søndersøskolen er vi særligt optaget af teamsamarbejdet og skole-hjemsamarbejdet som løftestænger, der skal sikre elevernes fulde udbytte af deres skole. Vi vægter faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt, og vi er stolte af, at de børn, vi sender videre fra skolen, generelt klarer sig rigtigt godt. Vi er ligeledes optagede af at udvikle meningsfulde fællesskaber således, at alle vores børn og unge oplever sig som en bidragende del af de faglige og sociale fællesskaber.

Søndersøskolen i Furesø Kommune er kendetegnet ved motiverede børn og unge, en forældregruppe, der bakker godt op omkring skolen, og sidst men ikke mindst et rart, tillidsfuldt arbejdsmiljø med gode og spændende fysiske rammer og en dygtig og ambitiøs personalegruppe. Du vil også opleve en ledelse, der aktivt tager del i din hverdag og udviser en høj grad af tillid.

Søndersøskolen ligger i dejlige grønne omgivelser. Vi har en lokal arbejdstidsaftale med fokus på tilgængelighed frem for tilstedeværelse, som sikrer fleksibilitet i arbejdet. Vi er også glade for at kunne tilbyde personlige arbejdspladser og computere til alle vores lærere. På Søndersøskolen er vi på vej til at blive en fuldt firesporet skole. Vi er ca. 860 elever og ca. 110 medarbejdere.

Har du brug for flere oplysninger? Så er du velkommen til at kontakte skoleleder Gitte Meinert på tlf. 7216 4995 eller afdelingsleder for Ungemiljøet Marianne Hald på tlf. 7216 4214.

Ansøgningsfristen er 25/6 - 2021. Ansættelsessamtaler finder sted løbende og senest mandag eller tirsdag i uge 26. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Løn er efter gældende overenskomst.

 

Send ansøgning

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontaktperson
Gitte Meinert
Tlf
7216 4995
Adresse
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-06-2021
Udløber
25-06-2021
Kviknummer
LJA-82228905
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk
Beliggenhed
Gem annonce