Del
Gem annonce

Dansk faglærer til Den Danske Skole i Beijing

Den Danske Skole i Beijing

Indrykket
28-12-2021
Kontakt
Den Danske Skole i Beijing
Xiang Jiang hua yuan no 4 , No 1 Xiangjiang bei lu ,
100103 Beijing
Tlf
13810851963
Kontakt
Jesper Brandborg
Tlf
+86 13810851963
Xiang Jiang hua yuan no 4 , No 1 Xiangjiang bei lu ,
100103 Beijing
Kina
Praktisk information
Oprettet
28-12-2021
Udløber
27-01-2022
Kviknummer
LJA-83152637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk

Beijing kalder: Den Danske Skole i Beijing søger en dansk faglærer m/k

 

 Start senest pr. 1. august 2022

 

Har du lyst til at drage ud i verden og undervise i dit danske modersmål? Har du lyst til at prøve kræfter med differentieret undervisning? Er du selvkørende, initiativrig, organiseret og vild med børn og unge? Så er stillingen som dansklærer ved Den Danske Skole i Beijing sikkert lige noget for dig!

 

På Den Danske Skole i Beijing underviser vi omkring 20 danske børn i dansk jf. retningslinjer og ’fælles mål’ fra den danske folkeskole. Undervisningen foregår efter normal skoletid og om lørdagen, og er et tilbud til alle danske børn og børn med tilknytning til Danmark. Der undervises i såvel dansk som modersmål samt dansk som fremmedsprog. Vi underviser børnehaveklasse til og med 9. klasse på mindre hold med max. 12 elever. 9. klasse afgangseksamen afholdes i Beijing. På https://www.wab.edu/learn/language-programs kan du under ’Mother tongue Languages’ læse lidt mere om os.

 

Du vil blive ansat som dansk faglærer og skal stå for al undervisning, og sammen med forældregruppen stå for materialevalg og –indkøb. Derudover varetager du også en stor del af forældrekontakten herunder to årlige forældresamtaler og elevudtalelser ved skoleårets slutning.

 

Vi forestiller os, at du er uddannet folkeskolelærer med dansk som linjefag. Du har en del undervisningserfaring fra folkeskolen, efterskole eller privatskole og måske har du endda tidligere undervist i udlandet. Du skal kunne lide at arbejde med børn og unge, og med det danske sprog. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med specialundervisning og differentieret undervisning, idet vores elever har forskellige behov, læringsstile og enkelte slås med indlæringsvanskeligheder. Du formår således, at benytte en mosaik af undervisningsstrategier og materialer for her igennem at skabe et udfordrende, stimulerende og dog hyggeligt undervisningsmiljø for samtlige klasser. Ud over dansk behersker du engelsk såvel mundtligt som skriftligt.

 

Din personlighed er kendetegnet ved, at du er selvstændig, energisk, har orden i tingene og er meget ansvarsbevidst, pålidelig og myndig. Endvidere ser vi gerne, at du er stabil, kreativ, udadvendt og elsker nye udfordringer.

 

Du ansættes af Den Danske Skole i Beijing i samarbejde med den internationale skole Western Academy of Beijing, WAB (www.wab.edu), på en lokal kontrakt. Stillingen er en deltidsstilling, hvor du må påregne minimum at undervise 2 timer på 4 hverdage og ca. 8 timer om lørdagen samt herudover varetage planlægning og forberedelse. Undervisningen foregår på WAB som ligger 30 minutter fra Beijings bykerne. Der udbetales en attraktiv løn afstemt efter de gældende leveomkostninger i Beijing. Der skal dog gøres opmærksom på, at stillingen er en lokalansættelse, og at der derfor ikke betales skoleudgifter, andre tillæg eller tillæg for eventuelt medrejsende familie. Du får rig mulighed for at studere kinesisk, supplerede din indtægt ved at være vikar på WAB eller tilbyde supplerende undervisning til elever eller forældre. Der undervises 29-31 uger på et skoleår og i undervisningsplanen er der taget højde for kinesiske helligdage og ferier.

 

Vi er behjælpelige med visumansøgning og klarer i år din flybillet til Beijing i forbindelse med start og hjemrejse til sommerferien. Herudover er vi meget gerne behjælpelige med boligjagt og introduktion til Beijing og WAB samt praktiske ting.

Vi forventer, at du er klar til at overtage danskundervisningen senest d. 1. august 2022, og har lyst til at blive minimum 2 år. Vi skal derfor have modtaget din ansøgning, CV og eksamensbeviser pr. mail til tinadige@outlook.com (mærket ’Den Danske Skole i Beijing’) senest tirsdag den 15. februar 2022. Interview vil foregå løbende via Skype/Team.

 

Vigtige oplysninger om ansættelsesforhold

 

Ansættelsesforhold:
a. Stillingen er en LOKAL ansættelse som aflønnes som lokal medarbejder uden tillæg.
b. Du ansættes jvf. kinesisk arbejdstagerlovgivning og WAB's regler for ansættelse og forventninger til medarbejdere.
c. Du ansættes med visa som administrativ medarbejder.

d. Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af WAB/Den Danske Skole i Beijing.

Medrejsende familie:
a. Der betales ikke skole- eller børnehave for evt. medrejsende børn. b. Der betales ikke tillæg for evt. medrejsende familie.
c. Der kan ikke medtages kæledyr til Kina jf. corona restriktioner.

Yderligere information:
a. Evt. spørgsmål kan rettes til Jesper Brandborg +86 13810851963 , 
bjergebrandborg@icloud.com eller Tina Dige Kjærgaard på tlf. +45 29449877, tinadige@outlook.com, efter forudgående aftale.

page2image63980480 page2image63988160

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Den Danske Skole i Beijing
Xiang Jiang hua yuan no 4 , No 1 Xiangjiang bei lu ,
100103 Beijing
Tlf
13810851963
Kontaktperson
Jesper Brandborg
Tlf
+86 13810851963
Adresse
Xiang Jiang hua yuan no 4 , No 1 Xiangjiang bei lu ,
100103 Beijing
Kina
Praktisk information
Oprettet
28-12-2021
Udløber
27-01-2022
Kviknummer
LJA-83152637
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk
Beliggenhed
Gem annonce