Del
Gem annonce

Danmarks Lærerforening søger to konsulenter til Uddannelsespolitik

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2022
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Jeanette Hansen eller Anders Andersen 
Tlf
28297180 eller 41291
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83606065
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forvaltning og administration, Uddannelsesvejledning, Øvrige Job

Kan du lide at skabe fælles løsninger i et samarbejde med andre? Har lærerarbejdet for dig afgørende betydning for elevers dannelse og uddannelse, og ser du folkeskolen som en af de vigtigste samfundsinstitutioner? Så kan en stilling som konsulent i Danmarks Lærerforenings sekretariat være noget for dig.

Da vi i Danmarks Lærerforening gerne vil kunne gribe aktuelle muligheder for samarbejder lokalt og centralt, bl.a. i Sammen om Skolen, og arbejdet med at realisere de centrale arbejdstidsaftaler (A20/A21), har vi oprettet et antal nye stillinger i sekretariatet.

I foreningen er vi optaget af at skabe udvikling og forandring i et samarbejde med andre båret af gensidig tillid og ejerskab. Vi arbejder for, at vores faglige stemmer indgår i de samarbejder, hvor der træffes beslutninger af betydning for folkeskolen og for de arbejdspladser, hvor vores medlemmer er ansat. Vi har fokus på at involvere og inddrage viden og erfaringer fra praksis gennem dialog og samarbejde med andre. 

Vi søger derfor to konsulenter til afdelingen Uddannelsespolitik.

Uddannelsespolitik varetager foreningens skole- og uddannelsespolitiske samt internationale interesser for vores medlemmer i og uden for folkeskolen.

I Uddannelsespolitik er vi 14 medarbejdere. Vi er fordelt på to teams og arbejder med afsæt i en makkerstruktur. Du vil derfor skulle indgå i tætte samarbejder med afdelingens kolleger, og du vil også skulle samarbejde tæt med kolleger på tværs i sekretariatet.

Afdelingens konsulenter fungerer som rådgivere, formidlere og sagsbehandlere for vores politiske ledelse i de mange dagsordner, der er på det skole- og uddannelsespolitiske område. I det daglige har vi en tæt kontakt mellem sekretariatet og foreningens politiske ledelse. Samtidig giver afdelingen faglig rådgivning og afholder kurser inden for de skolepolitiske områder til foreningens lokale kredse. Uddannelsespolitik har herudover et løbende samarbejde med ministerier, politikere, interesseorganisationer m.fl. med henblik på at varetage lærernes interesser.


Hvem er du?

  • Du har en bred viden om uddannelsespolitik, der gør dig i stand til at varetage uddannelsespolitiske interesser for folkeskolelærerne og vores øvrige medlemsgrupper.
  • Du har solidt kendskab til lærerprofessionen og lærernes undervisningsdag på skolerne, gerne med viden og erfaring inden for eksempelvis elevtrivsel, tosprogede elever, evaluering og test eller folkeskolens fag generelt.
  • Du har erfaring enten som lærer, interessevaretager eller fra en anden stilling i en politisk styret organisation på skoleområdet.
  • Du har politisk tæft og ved, hvad det kræver at arbejde i en politisk ledet organisation.
  • Du er en stærk formidler og kan kort og præcist fremlægge komplicerede sager både mundtligt og skriftligt.
  • Du trives i en travl hverdag, med høj omskiftelighed og mange bolde i luften.
  • Du er en stærk holdspiller, og samtidig kan du tage teten og drive processer og projekter med en høj grad af selvstændighed.

Vi tilbyder
En arbejdsplads i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, varierende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.


Vilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie og mulighed for optjening af 12 ekstra fridage.


Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte uddannelsespolitisk konsulent Jeanette Hansen på telefon 2829 7180 eller afdelingschef Anders Andersen på telefon 4129 1530.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest torsdag den 9. juni 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde første runde samtaler mandag den 13. juni og tirsdag den 14. juni og anden runde samtaler mandag den 20. juni 2022. Der vil indgå en opgave i forbindelse med anden samtalerunde.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Jeanette Hansen eller Anders Andersen 
Tlf
28297180 eller 41291
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83606065
Jobtype
Fuldtid
Fag
Forvaltning og administration, Uddannelsesvejledning, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce