Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Daglig leder til Afdeling Kongevejsskolen

Kongevejsskolen

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
30-08-2018
Kontakt
Kongevejsskolen
Kongevejen 80 A
3450 Allerød
Tlf
48126410
Kontakt
Morten Winther Bothe
Tlf
40707805
Kongevejen 80 A
3450 Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-08-2018
Udløber
17-09-2018
Kviknummer
LJA-64995092
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Kratbjergskolen søger daglig leder til Afdeling Kongevejsskolen

Vi søger en daglig leder med tiltrædelse senest 1. november 2018 til Afdeling Kongevejsskolen.

Kongevejsskolen er en afdeling under Kratbjergskolen, og er Allerød Kommunes specialskole for unge i 7. til 9. klasse. Kongevejsskolen har pt. 23 elever, som på grund af faglige, sociale, emotionelle eller udviklingsmæssige forstyrrelser ikke udvikler sig i folkeskolen.

Skolens primære opgave er, at de unge bliver uddannelsesparate og livsduelige. Vi er en specialskole med en lang tradition for at hjælpe udsatte unge på vej i uddannelsessystemet. Det opnår vi igennem et tæt relationsarbejde og en faglig undervisning, der er tilrettelagt efter at få den unge til at se egne evner og blive selvhjulpen i forhold til hjælpemidler. Dette medfører, at stort set alle af vores unge klarer sig rigtig godt, når de forlader skolen.

Hvis dette lyder spændende, skal du læse videre

Vi er seks lærere, tre pædagoger, en sekretær og en daglig leder, der støtter hinanden i at løse de mangesidede udfordringer, vi bliver stillet over for hver dag.

Kongevejsskolen blev pr. 1. august 2018 en del Kratbjergskolen i Allerød Kommune.

Kratbjergskolen er en distriktsskole, som udover Kongevejsskolen består af Afdeling Ravnsholt og Afdeling Engholm.
Afdeling Ravnsholt en er tosporet almen skole med 535 elever fra 0. til 9. klasse, opdelt i tre afdelinger.
Afdeling Engholm er en tresporet almen skole med 740 elever fra 0. til 9. klasse, opdelt i tre afdelinger.
På de to almene skoler er der placeret to gruppeordninger for elever med henholdsvis autisme og ADHD.

Du vil som dagligleder på Kongevejsskolen være en del af Kratbjergskolens lederteam, som består af en distriktsskoleleder, tre daglige ledere, to SFO og indskolingsledere, to afdelingsledere og en administrativ leder.

Du vil være pædagogisk leder og have personaleansvaret for personalet på Kongevejsskolen og være pædagogisk leder for de to gruppeordninger, i tæt samarbejde med distriktsskolelederen.

Om dig

Vi søger en leder med en stærk faglig profil og et stærkt engagement i selve ledelsesopgaven og i arbejdet med de unge. Du har humor og kan også grine af dig selv.

Du skaber resultater i samarbejde med dit ledelsesteam og personalet, du sætter en klar og ambitiøs retning. Du har visioner for og dybdegående indsigt i det specialpædagogiske og didaktiske område. Du kan og vil være med til at drive skolens pædagogiske arbejde videre fremad, du kan supervisere og vejlede det pædagogiske personale i deres daglige arbejde.

Du forstår og er optaget af at få de administrative opgaver til at spille sammen med den pædagogiske udvikling, og du er god til at følge op og holde fast i de mange bolde, der altid er i luften.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring gerne inden for specialområdet eller lignende. Du skal i samarbejde med distriktsskolelederen og det specialpædagogiske personale på Kratbjergskolen være med til at sikre sammenhæng og fortsat udvikling af specialområdet i Allerød Kommune. Vi står foran at skulle udvikle et dagbehandlingstilbud på Kongevejsskolen og på sigt et familieklassetilbud, som du vil skulle være med i udviklingen af.

Kongevejsskolen tilbyder

Kongevejsskolen er specialskole, som er beliggende i egne bygninger op til Tokkekøb Hegn. Skolens placering i smukke omgivelser er en vigtig del af vores faglige og sociale miljø.

På Kongevejsskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har fokus på at gøre enhver elev parat i samarbejde med forældrene. Parat til alt fra skole og videre uddannelse, til livet og verden. Vi tror på at alle unge gør det bedste, de kan. Dette potentiale understøtter vi, og sammen med den unge finder vi den rigtige vej fremad.

Vi er et personale, der brænder for vores arbejde, og dagligt glæder sig til at arbejde med de unge. Vi arbejder med høj faglighed, fleksibilitet og masser af godt humør. Vi arbejder både i faste teams og på tværs af hele skolen. Vi støtter hinanden i en begivenhedsrig hverdag, hvor vi i tæt samarbejde med vores psykolog og UU-vejleder hele tiden har den unges udvikling i fokus. Vi gør hvad der skal til!

Vi bruger praktik og besøg på uddannelsesinstitutioner for at åbne de unges øjne for alle mulighederne og for at give dem et billede af, hvad der forventes af dem, når de skal videre i uddannelsessystemet. Vi har to busser, der er med til gøre skolen fleksibel, og skaber muligheder for en alsidig undervisning, der kan flyttes derhen, hvor det spændende er.

Hvert år sælger vi juletræer for at tjene penge til skolens forældreforening. Dette giver blandt andet mulighed for at tage på lejrskoler og lave aktiviteter til glæde for de unge.

Vi håber, at du er blevet nysgerrig på lederjobbet og vores skole. Vi gir` en kop kaffe, når du kommer forbi og ser skolen.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomst.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde og medindflydelse på egen hverdag højt.
Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Du må derfor ikke ryge i arbejdstiden.

Vi indhenter referencer inden tilbud om ansættelse.
Forud for endelig ansættelse vil der blive indhentet straffeoplysninger og børneattest.

Du er velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Morten W. Bothe på 40 70 78 05 for at høre nærmere om stillingen og eventuelt aftale et tidspunkt, hvor du kan komme forbi til en rundvisning på skolen.
Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest 17. september 2018. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.
Vi forventer at holde første samtale 19. september 2018 og anden samtale 26. september 2018. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal forud for denne gennemføre en personlighedstest og til 2. samtale modtage en case der fremlægges ved samtalen.

 

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.
Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.
Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.
Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kongevejsskolen
Kongevejen 80 A
3450 Allerød
Tlf
48126410
Kontaktperson
Morten Winther Bothe
Tlf
40707805
Adresse
Kongevejen 80 A
3450 Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-08-2018
Udløber
17-09-2018
Kviknummer
LJA-64995092
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed