Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Cellolærer til Aarhus Musikskole

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
19-12-2022
Kontakt
Aarhus Kommune
Vester Allé 3
8000 Aarhus C
Tlf
29209099
Kontakt
 
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-12-2022
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
LJA-84353842
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Musik

Om jobbet:
Da en af vore erfarne cellolærere ønsker at trappe ned, har vi brug for en cellounderviser, som på lidt længere sigt kan blive en betydelig medspiller i det frugtbare strygermiljø, vi har skabt på Aarhus Musikskole, herunder tage del i planlægning og afvikling af større arrangementer, bl.a. Aarhus Cello Expo.

I første omgang skal du kunne overtage undervisning tirsdag eftermiddage fra 1. marts og frem til sommerferien.

Fra 1. august kan stillingen udvides til ca. 40% arbejdstid på Musikskolen. Undervisningen vil for det meste ligge på Musikskolen, men kan også ligge på en skole i Aarhus Kommune.


Din profil:
Vi søger en kompetent, engageret holdspiller, som med høj faglighed kan videreføre det solide og anerkendte undervisningsarbejde, som lige nu foregår. Har du suzukilærerudddannelse, vil vi foretrække det, da vores strygerundervisning i høj grad tager afsæt i denne metode og de elever, du vil skulle undervise, allerede er i gang efter Suzukimetoden. Har du ikke uddannelsen, men er parat til at tilegne dig den så søg alligevel. Dine pædagogiske kompetencer og erfaringer skal først og fremmest være solide i forhold til begyndere men vi forventer også, at du kan føre eleverne til både MTA og MGK.

Skulle det være umuligt for dig at gå i gang fra 1. marts, men muligt fra 1. august, så hører vi også gerne fra dig.


Derfor skal du vælge os:
På Aarhus Musikskole har vi “Sammen om Musikken” i centrum. Både sammen med eleverne, forældre men også med kolleger. Musikskolen er kendt som en innovativ, kompetent og visionær kulturinstitution og vi har forventninger til, at alle vore ansatte arbejder med på vore visioner.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 6.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. marts til 30. juni 2023.

Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til musikskoleleder, Lars-Ole Vestergaard, på telefon 29209099.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 08.02.2023.
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 8.


Om os
Aarhus Musikskole er en institution med mange ansigter. 3.000 elever modtager solo- eller holdundervisning. En myriade af kor, ensembler, bands og orkestre er blot nogle af skolens aktiviteter.

Aarhus Musikskole tilbyder undervisning over hele kommunen i langt over 70 forskellige musikalske discipliner.

World Music Center, Musikalsk Grundkursus Østjylland, Grobund, KRUt, El Sistema Gellerup og samarbejdsprojekter med folkeskolerne er nogle af de spændende initiativer, som udspringer fra Aarhus Musikskole og er med til at gøre Aarhus Musikskole til Aarhus Kommunes kulturelle kraftcenter.
 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.
 
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Vester Allé 3
8000 Aarhus C
Tlf
29209099
Kontaktperson
 
Adresse
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-12-2022
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
LJA-84353842
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Musik
Beliggenhed