Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger tysklærer og dansklærer til afd. Asgård

Byskovskolen afdeling Asgård

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
02-07-2021
Kontakt
Byskovskolen afdeling Asgård
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Tlf
57627500
Kontakt
Anita Hansen
Tlf
22563810
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
LJA-82333853
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Håndværk og design, Tysk, Øvrige Job

Byskovskolens søger en dygtig tysklærer og en ditto dansklærer til almen- og centerklasserne på afdeling Asgård. Hvis du har kompetencer som tale/høre-lærer, er der ligeledes mulighed for at bruge din faglighed på området.

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt, dog seneste 1. oktober 2021.
                     
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra det specialiserede område. Du kan tilrettelægge din undervisning, så den rammer dine elever hvor de er, uanset deres faglige, fysiske, kognitive eller emotionelle ståsted. Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården. Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.

Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland. Der arbejdes inkluderende mellem distrikt og center, hvor det er muligt.

Afdeling Benløse
Afdeling Benløse har distriktsklasser fra 0.-9. klasse. Skoledistriktets udskoling er samlet på Afdeling Benløse. På afd. Benløse har vi desuden Ringsted Kommunes modtageklasser

Om stillingen
Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på afdeling Asgårds, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver i både center og distrikt og på begge afdelinger. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger. I begge stillinger skal du i større eller mindre grad arbejde i både distrikts- og centerklasser, som bor dør om dør og hvor der er høj fokus på holddeling på tværs.

Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.

Fra næste skoleår arbejder vi på Byskovskolen med 40 årlige fagdage, for at understøtte variation i undervisningen, projektarbejde og fordybelse.

Stilling 1
Tysklærer, og har du gerne kompetencer til at dække et eller flere af fagene:

 • Håndværk/design
 • dansk
 • kulturfagene

Stilling 2
danskl
ærer til mellemtrin, primært i centerklasser, og har du gerne kompetencer til at dække et eller flere af fagene:
 • kulturfagene
 • Håndværk/design
 • tysk

Er du tale/høre-lærer, ser vi meget gerne at du indgår i vores korps af dygtige tale/høre-lærere og logopæder, som beskæftiger sig med eleverne i centeret.

For begge stillinger gælder desuden, at har du andre spændende kompetencer og interesser, så bringer vi dem meget gerne i spil. Det kunne f.eks. være at du kan undervise i musik!

I øvrigt er du:
 • holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
 • bidragende til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
 • en lærer som tilrettelægger en spændende og varierende undervisning for sine elever, med fokus på læring og trivsel.
 • en lærer, der tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre.
 • en lærer med kendskab til, eller lyst til at arbejde med, co-teaching.

I Ringsted Kommune underviser lærere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge. På Byskovskolen svarer det til 19 lektioner á 60 minutter pr. uge (for nyuddannede 18 timer pr. uge).
På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed. 

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg. Kontakt derfor gerne afdelingsleder på afd. Asgård, Thomas Wimmer på tlf.: 24 75 59 48, viceskoleleder Anita Hansen på tlf.: 22 56 38 10 eller skoleleder Martin Falkenberg Kofoed på tlf.: 20 55 53 09.

Ansættelsessamtaler foregår løbende, dog senest fredag den 27. juni 2021.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Byskovskolen afdeling Asgård
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Tlf
57627500
Kontaktperson
Anita Hansen
Tlf
22563810
Adresse
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
LJA-82333853
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Håndværk og design, Tysk, Øvrige Job
Beliggenhed