Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger tre dansklærere m.m. til indskoling og udskoling

Ringsted Kommune-

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
21-05-2021
Kontakt
Ringsted Kommune-
Sct.Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf
57 62 62 62
Kontakt
Byskovskolen Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20555309
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
13-06-2021
Kviknummer
LJA-82140637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Musik, Tysk

Byskovskolen søger to dygtige dansklærere til indskolingen og en dygtig dansklærer til udskolingen og kan man også undervise i tysk, engelsk eller musik, er det helt i top.
                     
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sit fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvisAfdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården.
Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.

Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland.
Der arbejdes inkluderende mellem distrikts- og centerklasser, hvor det er muligt, og klasserne bor dør om dør.

Afdeling Benløse
Afdeling Benløse har distriktsklasser fra 0.-9. klasse. Skoledistriktets udskoling er samlet på Afdeling Benløse. På afdeling Benløse finder vi også Ringsted Kommunes modtageklasser.

Om stillingerne
Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på hhv. afdeling Benløse eller Asgård, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver på begge afdelinger, når der behov for det. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.
Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.
Fra næste skoleår arbejder vi på Byskovskolen med 40 årlige fagdage, for at understøtte variation i undervisningen, projektarbejde og fordybelse.

Til Byskovskolens afdeling Benløse søger vi:

  • Dansklærer til indskolingen, med solid erfaring med læseindlæring og styr på klasseledelsen. Du har desuden meget gerne linjefagskompetencer i engelsk, og billedkunst. Måske kan du også undervise i musik? og naturligvis gerne andre spændende kompetencer og interesser, som vi kan bringe i spil.
  • Dansklærer til udskolingen, med erfaring med at arbejde målrettet mod afgangsprøver og med stærke relationskompetencer ift. målgruppen. Du har desuden meget gerne linjefagskompetencer i tysk og engelsk. Måske kan du også undervise i musik? og naturligvis gerne andre spændende kompetencer og interesser, som vi kan bringe i spil.

Til Byskovskolens afdeling Asgård søger vi:
  • Dansklærer til indskolingen, med solid erfaring med læseindlæring og styr på klasseledelsen. Du har desuden meget gerne kompetencer og motivation til at undervise i kulturfagene. Måske kan du også undervise i musik eller HDS? og naturligvis gerne andre spændende kompetencer og interesser, som vi kan bringe i spil.

I øvrigt er du:
  • holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
  • bidragende til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
  • en lærer som tilrettelægger en spændende og varieret undervisning for sine elever, med fokus på læring og trivsel.
  • en lærer, der tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre.
  • en lærer med kendskab til, eller lyst til at arbejde med, co-teaching.

I Ringsted Kommune underviser lærere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge. På Byskovskolen svarer det til 19 lektioner á 60 minutter pr. uge (for nyuddannede 18 timer pr. uge). På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed.

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg. Kontakt derfor gerne skoleleder Martin Falkenberg Kofoed (20555309), afdelingsleder på afd. Asgård Thomas Wimmer (24755948) eller afdelingsleder på afd. Benløse Sira Bergien (20377963).

Ansættelsessamtaler foregår torsdag den 17. juni 2021.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ringsted Kommune-
Sct.Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf
57 62 62 62
Kontaktperson
Byskovskolen Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20555309
Adresse
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
13-06-2021
Kviknummer
LJA-82140637
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Musik, Tysk
Beliggenhed