Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger to lærere til afd. Asgårds centerklasser til dansk og matematik

Ringsted Kommune-

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
21-05-2021
Kontakt
Ringsted Kommune-
Sct.Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf
57 62 62 62
Kontakt
Byskovskolen Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20555309
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
13-06-2021
Kviknummer
LJA-82140636
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Håndværk og design, Matematik, Musik, Natur/teknologi

Byskovskolens søger en dygtig matematiklærer og en dygtig dansklærer til centerklasserne på afdeling Asgård. Er du læsevejleder, har du desuden mulighed for at indgå i vores vejlederkorps i PLC.
                     
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra det specialiserede område.


Du kan tilrettelægge din undervisning, så den rammer dine elever hvor de er, uanset deres faglige, fysiske, kognitive eller emotionelle ståsted.

Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården.
Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland.
Der arbejdes inkluderende mellem distrikt og center, hvor det er muligt.Afdeling Benløse
Afdeling Benløse har distriktsklasser fra 0.-9. klasse. Skoledistriktets udskoling er samlet på Afdeling Benløse. På afd. Benløse har vi desuden Ringsted Kommunes modtageklasserOm stillingen
Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på afdeling Asgårds centerklasser, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver i både center og distrikt og på begge afdelinger. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.

I begge stillinger skal du arbejde i både distrikts- og centerklasser, som bor dør om dør og hvor der er høj fokus på holddeling på tværs.


Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.


Fra næste skoleår arbejder vi på Byskovskolen med 40 årlige fagdage, for at understøtte variation i undervisningen, projektarbejde og fordybelse.Stilling 1
Dansklærer til indskoling/mellemtrin, og har du gerne kompetencer til at dække et eller flere af fagene:

 • Engelsk
 • Håndværk/design
   
Er du læsevejleder, ser vi meget gerne at du indgår i vores vejlederkorps i PLC, hvor vi til næste skoleår har behov for at flere medarbejdere til at løfte den vigtige opgave med at understøtte og udvikle elevernes læsekompetencer på Byskovskolen. I fremtiden vil der være mulighed for, at denne rolle kan fylde endnu mere.


Stilling 2
Matematikl
ærer til indskolingen, og har du gerne kompetencer til at dække et eller flere af fagene:
 • Natur/teknologi
 • Håndværk/design

For begge stillinger gælder det, at har du andre spændende kompetencer og interesser, så bringer vi dem meget gerne i spil. Det kunne f.eks. være at du kan undervise i musik.


I øvrigt er du:
 • holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
 • bidragende til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
 • en lærer som tilrettelægger en spændende og varierende undervisning for sine elever, med fokus på læring og trivsel.
 • en lærer, der tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre.
 • en lærer med kendskab til, eller lyst til at arbejde med, co-teaching.

I Ringsted Kommune underviser lærere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge. På Byskovskolen svarer det til 19 lektioner á 60 minutter pr. uge (for nyuddannede 18 timer pr. uge).


På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed.Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg. Kontakt derfor gerne afdelingsleder på afd. Asgård, Thomas Wimmer (24755948), viceskoleleder Anita Hansen (22563810) eller skoleleder Martin Falkenberg Kofoed (20555309).Ansættelsessamtaler foregår fredag den 18. juni 2021.Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ringsted Kommune-
Sct.Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf
57 62 62 62
Kontaktperson
Byskovskolen Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20555309
Adresse
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2021
Udløber
13-06-2021
Kviknummer
LJA-82140636
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Håndværk og design, Matematik, Musik, Natur/teknologi
Beliggenhed