Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger matematiklærere og dansklærer til afd. Asgårds center- og distriktsklasser

Byskovskolen afdeling Asgård

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
12-05-2022
Kontakt
Byskovskolen afdeling Asgård
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Tlf
57627500
Kontakt
Martin Falkenberg Kofoed 
Tlf
+45 20 55 53 09
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83606049
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik, Naturfag, Pædagogisk læringscenter (PLC), Tysk og Fransk, Øvrige Job

Byskovskolen søger lærere med kompetencer inden for bl.a. matematik, dansk og gerne tysk, til både centerklasser og distriktsklasser på afdeling Asgård.
                     
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra det specialiserede område.
Du kan tilrettelægge din undervisning, så den rammer dine elever hvor de er, uanset deres faglige, fysiske, kognitive eller emotionelle ståsted.
Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården.
Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, audiologopæd, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.

Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland.
Der arbejdes inkluderende mellem distrikt og center, hvor det er muligt. Som lærer i Centret er du aldrig alene i klassen (co-teaching)

Om stillingenerne
Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på afdeling Asgårds centerklasser og i distriktet, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver på begge afdelinger. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.

Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.

I kommende skoleår arbejder vi bl.a. med 30 årlige fagdage, for at understøtte variation i undervisningen, projektarbejde og fordybelse.


Matematiklærere til mellemtrin og udskoling (Center og distrikt), med kompetencer til yderligere at dække et eller flere af fagene:

 • Naturfag
 • Engelsk
 • Tysk
   
Dansklærer til udskolingen (Center), med kompetencer til at dække et eller flere af fagene:
 • Matematik
 • Engelsk
 • Tysk
Vi er bringer gerne andre fagområder i spil for netop at få de bedste medarbejdere til Byskovskolen!

Vi lægger øvrigt vægt på at du er:
 • holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
 • en humoristisk sjæl, der også kan bidrage til vores gode fællesskab i kollegiale sammenhænge.
 • bidragende til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
 • en lærer, der tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre.
 • en lærer med kendskab til, eller lyst til at arbejde med, co-teaching.
 • Har viden om og især lyst til at arbejde i og omkring det specialiserede felt.

I Ringsted Kommune underviser lærere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge. På Byskovskolen svarer det til 23 lektioner á 50 minutter pr. uge (for nyuddannede 22 timer pr. uge).
På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed.

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og vi ser meget gerne at du besøger os inden samtalen. Kontakt derfor gerne afdelingsleder på Asgård, Thomas Wimmer (24755948), viceskoleleder Anita Hansen (22563810) eller skoleleder Martin Falkenberg Kofoed (20555309).

Tiltrædelse: 1. august 2022

Ansøgningsfrist: 9. juni 2022

Ansættelsessamtaler: Løbende, dog senest i uge 24.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Byskovskolen afdeling Asgård
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Tlf
57627500
Kontaktperson
Martin Falkenberg Kofoed 
Tlf
+45 20 55 53 09
Adresse
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
09-06-2022
Kviknummer
LJA-83606049
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik, Naturfag, Pædagogisk læringscenter (PLC), Tysk og Fransk, Øvrige Job
Beliggenhed