Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger matematik- og naturfagslærer til udskolingen gerne med vejlederkompetencer.

Byskovskolen afd. Benløse

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
02-07-2021
Kontakt
Byskovskolen afd. Benløse
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Tlf
57627450
Kontakt
Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20 55 53 09
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
LJA-82333822
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik, Natur/teknologi, Øvrige Job

Byskovskolen søger en dygtig matematik- og naturfagslærer til udskolingen på afdeling Benløse. Og det gør bestemt ikke noget, hvis du er matematikvejleder eller har lign. kompetencer!
                     
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO "Gården". Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler. 

Afdeling Benløse
Afdeling Benløse har distriktsklasser fra 0.-9. klasse. Skoledistriktets udskoling er samlet på Afdeling Benløse, hvor der på årgangene 7.- 9.klasse er 3 spor. På afdeling Benløse finder vi også Ringsted Kommunes modtageklasser.

Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland. Der arbejdes inkluderende mellem distrikts- og centerklasser, hvor det er muligt, og klasserne bor dør om dør.

Om stillingen
Stillingen er i udgangspunkt med fast skema i udskolingen på afdeling Benløse, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver på begge afdelinger, når der er behov for det. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.

Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever. Som matematiklærer i en klasse/på en årgang er der mulighed for en delt klasselærerfunktion.

Fra næste skoleår arbejder vi på Byskovskolen med 40 årlige fagdage, for at understøtte variation i undervisningen, projektarbejde og fordybelse.

Til Byskovskolens afdeling Benløse søger vi:

  • Matematik- og naturfagslærer til udskolingen, med erfaring med at arbejde målrettet mod afgangsprøver og med stærke relationskompetencer ift. målgruppen.
    Du har helst konkret erfaring med at undervise i og føler dig hjemme i fysiklokalet.
    Du har meget gerne erfaring med at arbejde tværfagligt med fysik/kemi, geografi og biologi, da vi på Byskovskolen har tradition for at afvikle den tværfaglige naturfagsprøve.

Er du matematikvejleder, har du mulighed for at indgå i vores dygtige team af matematikvejledere på skolen, som er en del af PLC og som sammen de øvrige faglige vejledere dækker hele Byskovskolen.

I øvrigt er du:
  • holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
  • bidragende til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
  • en lærer som tilrettelægger en spændende og varieret undervisning for sine elever, med fokus på læring og trivsel.
  • en lærer, der tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre.
  • en lærer med kendskab til, eller lyst til at arbejde med, co-teaching.

I Ringsted Kommune underviser lærere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge. På Byskovskolen svarer det til 19 lektioner á 60 minutter pr. uge (for nyuddannede 18 timer pr. uge).
På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed.

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg. Kontakt derfor gerne skoleleder Martin Falkenberg Kofoed på tlf.: 20 55 53 09, afdelingsleder på afd. Benløse Sira Bergien på tlf.:  20 37 79 63.

Ansættelsessamtaler foregår løbende, dog senest fredag den 27. august 2021.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Byskovskolen afd. Benløse
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Tlf
57627450
Kontaktperson
Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20 55 53 09
Adresse
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2021
Udløber
22-08-2021
Kviknummer
LJA-82333822
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik, Natur/teknologi, Øvrige Job
Beliggenhed