Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger dygtige inklusionspædagoger

Byskovskolen afd. Benløse

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
29-05-2019
Kontakt
Byskovskolen afd. Benløse
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Tlf
57627450
Kontakt
Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20 55 53 09
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2019
Udløber
16-06-2019
Kviknummer
LJA-73679293
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

 
Byskovskolen søger dygtige inklusionspædagoger

Byskovskolens søger dygtige inklusionspædagoger til både indskoling, mellemtrin og udskoling til vores afdeling Benløse   
 
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret pædagog, som brænder for sit fag og for at være medskaber af inkluderende fællesskaber.
Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring og trivsel.
Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.
 
Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården som er SFO for mellemtrinnet fra begge afdelinger.
Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.
 
Afdeling Benløse
Afdeling Benløse har distriktsklasser fra 0.-9. klasse. Skoledistriktets udskoling er samlet på Afdeling Benløse. Hertil kommer en mindre specialklasse med børn med udfordringer bl.a. inden for autismespektret.
Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland.
Der arbejdes inkluderende mellem distrikt og center, hvor det er muligt.
 
Om stillingerne
Som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver på begge afdelinger, men du har i udgangspunkt din primære opgaveløsning på én afdeling + evt. SFO.
Du vil være en fast del af et årgangsteam, og indgå naturligt i både afdelingsteam og fagteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende og inkluderende fællesskaber med høj faglighed og trivsel for alle elever.
 
Vi søger:
Inklusionspædagog til indskolingen + SFO.
Du er en del af et team, som i undervisningstiden skaber de rette forudsætninger for elevernes læring og trivsel gennem en tydelig plan A for de voksnes praksis og samarbejde. Sammen skaber I et inkluderede læringsfællesskab for klassens børn.
Der skal være særlig fokus på struktur og relationer til troværdige og omsorgsfulde voksne.
Du er med til at understøtte børnegruppen i sociale sammenhænge i undervisning og frikvarter
Du får desuden en vigtig rolle i overgangen fra undervisningstid til SFO-tid.
Dine øvrige kompetencer og interesser kommer naturligt i spil i forbindelse med de aktiviteter, som I i teamet planlægger for børnene.
 
Ca. 2/3 af stillingen er i undervisningstiden, mens du i den resterende ca. 1/3 af tiden viderefører struktur- og relationsindsatsen i SFO.
 
Inklusionspædagog til mellemtrin + SFO.
Du er en del af et team, som i undervisningstiden skaber de rette forudsætninger for elevernes læring og trivsel gennem en tydelig plan A for de voksnes praksis og samarbejde. Sammen skaber I et inkluderede læringsfællesskab for årgangens børn.
Du er med til at skabe struktur og forudsigelighed for alle eleverne, således at de uanset forudsætninger - kan lære og trives.
Du har erfaring med eller mod på at indgå i co-teaching sammen med dit team.
Du får desuden en vigtig rolle i overgangen fra undervisningstid til SFO-tid, som for mellemtrinnets vedkommende er på SFO Gården.
Dine øvrige kompetencer og interesser kommer naturligt i spil i forbindelse med de aktiviteter, som I i teamet planlægger for årgangen.
 
Ca. 2/3 af stillingen er i undervisningstiden, mens du i den resterende ca. 1/3 af tiden viderefører struktur- og relationsindsatsen i SFO.
 
Inklusionspædagog til udskolingen
Du er en del af et team, som skaber de rette forudsætninger for elevernes læring og trivsel gennem en tydelig plan A for de voksnes praksis og samarbejde. Sammen skaber I et inkluderede læringsfællesskab for årgangens elever.
I teamet arbejder i med at skabe struktur og forudsigelighed, som gør at årgangen kan rumme alle elever, herunder elever med specialpædagogiske behov.
Du har meget gerne erfaring med målgruppen og har således forståelse for nødvendigheden af at de professionelle omkring eleverne skal udfordre de dygtigste og de i særlige faglige og sociale udfordringer.
Du har også meget gerne pædagogisk viden og erfaring med elever i særlige udfordringer.
Du har erfaring med eller mod på at indgå i co-teaching sammen med dit team.

For alle stillingerne gælder, at du:
  • er holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
  • bidrager til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
  • tænker og agerer anerkendende over for alle elever, forældre og kollegaer.
     
Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg.
Kontakt derfor gerne skoleleder Martin Falkenberg Kofoed (20555309), viceskoleleder Anita
Hansen, afdelingsledere Sira Bergien (udskoling) og Gitte Asmussen (indskoling/mellemtrin), eller SFO-leder Tom Foght på telefon 5762 7450,
 
Ansættelsessamtaler  foregår eftermiddage onsdag den 19. juni 2019 fredag den 21. juni 2019.
 
Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i Mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Byskovskolen afd. Benløse
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Tlf
57627450
Kontaktperson
Martin Falkenberg Kofoed
Tlf
20 55 53 09
Adresse
Præstevejen 19
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2019
Udløber
16-06-2019
Kviknummer
LJA-73679293
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed