Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for projektbaseret læring og vil du være med til at udvikle overbygningen i samtidens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
24-05-2023
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Skoleleder Helle Bjerg 
Tlf
28980518
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
07-06-2023
Kviknummer
LJA-84805358
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Historie og Samfundsfag, Idræt, Lærer, Madkundskab, Naturfag, Tysk og Fransk, Øvrige Job

Er du vild med dine fag, med didaktisk udvikling og tæt teamsamarbejde? Så har du mulighed for at blive en del af Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole. Vi arbejder med projektbaseret læring som den røde tråd gennem hele skoleforløbet, så dine fag skal både tænkes i sammenhæng med andre fag og med verden uden for skolen.

Vi søger lige nu 2 3 lærere til overbygningen (6. 9. årgang) med dansk og et eller flere af fagene: idræt, engelsk, fransk, biologi, samfundsfag, madkundskab.

Tror du også på, at eleverne lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser og har du mod på at sætte dine faglige kompetencer i spil i undervisning, der giver børn og unge tillid til egen viden og kunnen, så er vi din oplagte arbejdsplads.
Vi ønsker for vores elever, at de skal turde tage udfordringer op og gøre sig erfaringer, der giver dem mod og lyst til at deltage - i skolen og i den omgivende verden. Derfor arbejder vi i hele skoleforløbet med projektbaseret læring som fælles didaktik.

Vi tager afsæt det fælles børnesyn: Alle børn gør det rigtige, hvis de kan, og du vil komme til at indgå i forpligtende teamsamarbejde ud fra devisen fælles børn fælles ansvar.  I hele skoleforløbet arbejder vi struktureret med at lade eleverne tage del og tage ansvar i rummelige fællesskaber og forskellige samarbejdsformer.

Vi er optagede af at opbygge og danne samtidens skole. Derfor skal du have lyst til at gå nye pædagogiske og didaktiske veje og sætte din lærerfaglighed i spil sammen med dine kollegaer med projektbaseret læring som den fælles ramme.

Vi har i disse år særligt fokus på udviklingen af overbygningen, som stadig er ny, og som du derfor kan være med til at præge.  Vi tror på at de bedste løsninger findes bedst i fællesskab, så du skal være klar til at indgå i et tæt teamsamarbejde, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring eleverne og undervisningen. I teamet skal du både kunne arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange tage følgeskab og udføre andres idéer. Og så skal du have et ønske om, at din faglighed sættes i spil, udfordres og udvikles i et professionelt læringsfællesskab i teamet og på tværs i skolen.

Udover at være læreruddannet forventer vi, at du:

  • Næres af at være en del af et professionelt teamsamarbejde
  • Har en solid faglig forankring i dine fag
  • Har kvalifikationer og lyst til at være med til at videreudvikle skolens didaktiske og pædagogiske praksis, der bygger på projektbaseret læring
  • Er i stand til at motivere og inspirere eleverne ved at arbejde med undervisning og læring i mange former
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af elevernes faglige, sociale og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af skolens læringsmiljø
  • Trives i et forpligtende og ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune samt at kommunen ønsker at fremme ligestillingen og derfor opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøgning sendes elektronisk via  Frederiksberg Kommunes hjemmeside. Medsend cv, bilag og eksamensbevis.

Ansættelse pr. 01.august 2023. Ansøgningsfrist 07.juni 2023. Bemærk at samtaler finder sted løbende.

For nærmere info kontakt skoleleder Helle Bjerg, 28980518 eller Afdelingsleder Jesper Rud Christoffersen, 28980536
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Skoleleder Helle Bjerg 
Tlf
28980518
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
07-06-2023
Kviknummer
LJA-84805358
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Historie og Samfundsfag, Idræt, Lærer, Madkundskab, Naturfag, Tysk og Fransk, Øvrige Job
Beliggenhed