Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for projektbaseret læring og naturfagsvejledning og vil du være med til at udvikle morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig!

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
11-11-2022
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Jesper Rud Christoffersen eller Lise Ammitzbøll la Cour
Tlf
2898 0510
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
25-11-2022
Kviknummer
LJA-84238646
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk som andetsprog, Lærer, Matematik, Naturfag

Du har nu muligheden for at blive en del af Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole - en skole, der arbejder med projektbaseret læring på tværs af fag, så dine fag skal både tænkes i dybden og ind i en sammenhæng med andre fag og med verden uden for skolen.

Du er uddannet naturfagsvejleder og er velfunderet fagligt og didaktisk med erfaring indenfor både vejledning og undervisning. Derudover har du sandsynligvis matematik som linjefag og erfaring i at undervise udskolingsklasser.

Du kommer til at gå forrest i forhold til at skabe en stærk naturfaglig kultur på skolen gennem vejledning af undervisere og koordination af skolens naturfagsnetværk samt udvikling af naturfagsdidaktik og dermed også med den røde tråd fra indskolingen til udskoling. Derudover skal du også, i samarbejde med skolens ledelse, facilitere den fortsatte udvikling af udskolingens samarbejde omkring de fællesfaglige naturfagsforløb og fagenes rolle i projektbaseret læring, hvor naturvidenskabelig metode og undersøgelsesdidaktikken har store sammenfald.

Vores vejlederteam består bl.a. af faglige vejledere samt DSA-, læse- og inklusionsvejledere.

Frederiksberg kommune er netop ved at lægge sidste hånd på en kommunal naturfagsstrategi. I den forbindelse bliver du en del af det kommunale naturfagsnetværk, der bl.a. har til opgave at arbejde med udmøntningen af strategien.

Vi kan tilbyde dig:

 • Engagerede, dygtige og sociale kollegaer
 • En ambitiøs og nærværende ledelse
 • Søde og engagerede elever og en ressourcestærk forældregruppe
 • En arbejdsplads med et flot, nyt sciencefagområde
 • Mulighed for at udvikle dig som vejleder
 • Samarbejde omkring udvikling og varetagelse af undervisning særligt indenfor projektbaseret læring
På Skolen på Grundtvigsvej har vi elevernes faglige udvikling og trivsel på sinde. Vi tror på, at respektfuld dialog, elevdemokrati og -inddragelse og samarbejde med elevernes familier skaber den bedste skole. Alle skolens ansatte samarbejder på tværs af hele skolen om vores fælles børn, fælles ansvar med udgangspunkt i vores børnesyn: Alle børn gør det rigtige, hvis de kan.

Du får mulighed for at arbejde i nyindrettede og indbydende lokaler, hvor vi arbejder med at danne eleverne til at tage del i rummelige fællesskaber og udvikle handlekompetence, så de kan være med til at forme deres liv og verden. Vi opbygger og danner ny skole. Du skal have lyst til at gå nye pædagogiske og didaktiske veje og sætte din lærerfaglighed i spil sammen med dine kollegaer inden for den projektbaserede ramme.

Tror du også på, at eleverne lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser og har du mod på og lyst til at sætte dine faglige kompetencer i spil i læreprocesser, der får børn og unge til at udvikle tillid til og stole på deres egen viden, så er vi din oplagte legeplads. Vi ønsker for vores elever, at de skal være villige til at tage udfordringer op, handle hensigtsmæssigt og kunne genkende mønstre i nye sammenhænge. Det kræver et solidt fagligt fundament, som du skal være med til at sikre, ved at du er fagligt velfunderet og samtidig kan sætte dine fag i samspil med andre fag.


Vi har i disse år særligt fokus på at udviklingen af overbygningen, som stadig er ny og som du derfor kan være med til at præge. Du skal have lyst til at være en del af et tæt teamsamarbejde, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring eleverne. I teamet skal du både arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange tage følgeskab og udføre andres idéer. Desuden skal du have ønske om og evne til, at din faglighed sættes i spil og udfordres i et professionelt læringsfællesskab.

Udover at være læreruddannet forventer vi, at du:
 • Næres af at være en del af et professionelt teamsamarbejde
 • Har en solid faglig forankring i dine fag
 • Har kvalifikationer og lyst til at være med til at videreudvikle skolens didaktiske og pædagogiske praksis, der bygger på projektbaseret læring
 • Er i stand til at motivere og inspirere eleverne ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
 • Er systematisk i arbejdet med evaluering af elevernes faglige, sociale og personlige udvikling
 • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af skolens læringsmiljø og tænke i nye rammer
 • Trives i et forpligtende og ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune samt at kommunen ønsker at fremme ligestillingen og derfor opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøgning sendes elektronisk via Frederiksberg Kommunes hjemmeside. Ansøgninger må maksimalt være på en side. Medsend cv, bilag og eksamensbevis.

Ansættelse pr. 1. januar 2023 eller efter nærmere aftale. Ansøgningsfrist er den 25. november 2022, samtaler finder sted løbende.
For nærmere info kontakt afdelingsleder Jesper Rud Christoffersen eller skoleleder Lise Ammitzbøll la Cour på 2898 0510.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Jesper Rud Christoffersen eller Lise Ammitzbøll la Cour
Tlf
2898 0510
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2022
Udløber
25-11-2022
Kviknummer
LJA-84238646
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk som andetsprog, Lærer, Matematik, Naturfag
Beliggenhed