Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for projektbaseret læring og for danskfaget og vil du være med til at udvikle mellemtrinnet i morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig!

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
30-09-2022
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Helle Bjerg eller Lise Ammitzbøll la Cour
Tlf
2898 0510
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-09-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84080387
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk, Historie og Samfundsfag, Idræt

Er du mellemtrins dansklærer og brænder du også for nogle af følgende fag: idræt, billedkunst og/eller historie - så har du mulighed for at blive en del af Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole. Vi er en skole, der arbejder med projektbaseret læring på tværs af fag, så dine fag skal både tænkes i dybden og ind i en sammenhæng med andre fag og med verden uden for skolen.Tror du på, at eleverne lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser og har du mod på og lyst til at sætte dine faglige kompetencer i spil i læreprocesser, der får børn og unge til at udvikle tillid til og stole på deres egen viden, så er vi din oplagte legeplads. Vi ønsker for vores elever, at de skal være villige til at tage udfordringer op, handle hensigtsmæssigt og benytte deres viden og kompetencer i nye sammenhænge. Det kræver et solidt fagligt fundament, som du skal være med til at sikre ved at 
du er fagligt og didaktisk velfunderet og samtidig kan sætte dine fag i samspil med andre fag.Du skal have lyst til at være en del af et tæt teamsamarbejde, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring eleverne. I teamet skal du både arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange tage følgeskab og udføre andres idéer.

Desuden skal du have ønske om og evne til, at din faglighed sættes i spil og udfordres i et professionelt læringsfællesskab.
Du skal have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor vi arbejder for, at alle børn er en del af et læringsfællesskab, og at det er skolens opgave at skabe disse fællesskaber, så alle vores børn kan inkluderes. Derfor arbejder vi med aldersintegrerede og fleksible projekthold for derigennem at tilgodese alle børns faglige og sociale udvikling. Mellemtrinnet er organiseret i aldersblandede afdelinger med cirka 75 børn fra 3. 5. årgang og et team af 4-5 lærer og 2 pædagoger.
Vi har brug for en stærk didaktiker, som udover at have en stor viden inden for sine fag og være stærk i danne relationer, har lyst til og mod på at udvikle læringsrum, læringsmiljø og relationer.  Du bygger bro mellem blikket på børnenes faglige, sociale og trivselsmæssige potentialer og udfordringer og er ambitiøs på alle børns vegne.
Udover at være læreruddannet forventer vi, at du:

  • Næres af at være en del af et professionelt teamsamarbejde
  • Har en solid faglig forankring i dine fag
  • Har kvalifikationer og lyst til at være med til at videreudvikle skolens didaktiske og pædagogiske praksis, der bygger på projektbaseret læring
  • Er i stand til at motivere og inspirere eleverne ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af elevernes faglige, sociale og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af skolens læringsmiljø og tænke i nye rammer
  • Trives i et forpligtende og ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune samt at kommunen ønsker at fremme ligestillingen og derfor opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.Ansøgning sendes elektronisk via Frederiksberg Kommunes hjemmeside.

Ansøgninger må maksimalt være på en side. Medsend cv, bilag og eksamensbevis.
Ansættelse pr. 1. december 2022 eller efter nærmere aftale. Ansøgningsfrist er den 23. oktober 2022, samtaler finder sted løbende.

 
For nærmere info kontakt souschef Helle Bjerg eller skoleleder Lise Ammitzbøll la Cour på 2898 0510.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Helle Bjerg eller Lise Ammitzbøll la Cour
Tlf
2898 0510
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-09-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84080387
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk, Historie og Samfundsfag, Idræt
Beliggenhed