Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for naturfag og projektbaseret læring og vil du være med til at udvikle morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig!

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
11-05-2022
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Nicholas Frost-Lindsteen eller Lise Ammitzbøll la Cour
Tlf
28909087 eller 38210510
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2022
Udløber
05-06-2022
Kviknummer
LJA-83600428
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Naturfag, Øvrige Job

Brænder du for naturfag og projektbaseret læring og vil du være med til at udvikle morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig!
 
Er du overbygningslærer i naturfag?

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en engageret lærer i naturfag til overbygningen.

Stillingen rummer også mulighed for at blive skolens nye naturfagsvejleder og bidrage til udviklingen af naturfagsundervisningen og skolens nybyggede scienceafdeling. Hvis du har kompetencer og erfaringer som vejleder og er interesseret i en vejledningsfunktion som en del af dine arbejdsopgaver, bedes du anføre det i ansøgningen.

Vi er en skole, der arbejder med projektbaseret læring på tværs af fag, så dine fag skal både tænkes i dybden og ind i en sammenhæng med andre fag og med verden uden for skolen.

Vi opbygger og danner ny skole i nye og indbydende lokaler. Vi lægger vægt på at skabe rummelige og lærende fællesskaber, hvor eleverne får mulighed for at dannes og udvikle handlekompetence, så de kan være med til forme fremtidens samfund.  Vi arbejder alsidigt med undervisning og læreprocesser indenfor projektbaseret læring som fælles ramme. Vi lægger vægt på, at det enkelte barn sætter sin viden i spil og udvikler en forståelse for egen viden og udviklingspotentiale. Vi arbejder med en sammenhængende dag i samspillet mellem skole og fritid ud fra devisen fælles børn, fælles ansvar.

Vi mener, at eleverne lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser. Derfor skal du have lyst til at sætte dine faglige kompetencer i spil i læreprocesser, der får børn og unge til at udvikle tillid til og stole på deres egen viden. De skal være villige til at tage udfordringer op, handle hensigtsmæssigt og kunne genkende mønstre i nye sammenhænge. Det kræver et solidt fagligt fundament, som du skal være med til at sikre ved en alsidighed i tilgangen til læring.

Som lærer på Skolen på Grundtvigsvej skal du have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor indholdet opbygges og udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer. Vi har i disse år særligt fokus på at udviklingen af overbygningen, og du skal derfor have lyst til at være en del af et tæt teamsamarbejde, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring eleverne. I teamet skal du både arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange tage følgeskab og udføre andres idéer. Desuden skal du have ønske om og evne til, at din faglighed sættes i spil og udfordres i et professionelt læringsfællesskab.
Derudover forventer vi, at du:

  • Er læreruddannet
  • Har kvalifikationer og lyst til at være med til at videreudvikle skolens didaktiske og pædagogiske praksis, der bygger på projektbaseret læring
  • Er i stand til at motivere og inspirere eleverne ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af elevernes faglige, sociale og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af skolens læringsmiljø og tænke i nye rammer
  • Trives i et forpligtende og ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune samt at kommunen ønsker at fremme ligestillingen og derfor opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøgning venligst via Frederiksberg Kommunes hjemmeside: www.frederiksberg.dk/om-kommunen/job-og-karriere.aspxAnsøgninger må maksimalt være på en side. Medsend cv, bilag og eksamensbevis.

Ansættelse pr. 1. august 2022 eller efter nærmere aftale. Ansøgningsfrist er søndag den 5. juni 2022, samtaler finder løbende sted.
 
For nærmere info kontakt pædagogisk afdelingsleder Nicholas Frost-Lindsteen på 28909087 eller skoleleder Lise Ammitzbøll la Cour på 38210510.
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Nicholas Frost-Lindsteen eller Lise Ammitzbøll la Cour
Tlf
28909087 eller 38210510
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-05-2022
Udløber
05-06-2022
Kviknummer
LJA-83600428
Jobtype
Fuldtid
Fag
Naturfag, Øvrige Job
Beliggenhed