Del
Gem annonce

Brænder du for naturfag?

Holmeagerskolen

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
04-08-2022
Kontakt
Holmeagerskolen
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Tlf
20688978
Kontakt
Rikke Knigge
Tlf
20688978
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-08-2022
Udløber
26-08-2022
Kviknummer
LJA-83897408
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Naturfag, Tysk og Fransk

Elsker du at undervise i udskolingen, og er du ferm til biologi og geografi og fysik/kemi - og har du tilmed mod på at supplere med andre kompetencer? Så har vi en stilling til dig fra det kommende skoleår.

Om skolen 

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, tæt på stranden og midt i Greve Kommune.

Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca. 90 medarbejdere som sammen er med til at skabe en positiv hverdag med fokus på at løfte i fællesskab – på tværs af fagligheder, opgaver og niveauer. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambitiøse og målrettede i vores dagligdag, og omkring det arbejde vi laver.

Det søger vi

Vi søger en lærer til fastansættelse med en brændende interesse for naturfagene i udskolingen - og så skal det ikke være en hemmelighed, at det er en fordel, hvis du også kan undervise i tysk. Du skal dog ikke holde dig tilbage fra at søge stillingen,hvis tyskkompetencerne ikke lige rækker til undervisning i 7. klasse. Så har du helt sikkert nogen andre kompetencer, som vi kan få glæde af på sigt.

I dette skoleår søger vi specifikt en lærer, som kan varetage naturfag på 7, 8 og 9. årgang. Det drejer sig primært om geografi og biologi, men der er pt. også et enkelt fysik/kemi hold på 8. årgang. Stillingen suppleres med tysk i 7. klasse (hvis kompetencerne er der) og herudover med støttelektioner, morgenlæsning mv. op til en fuldtidsstilling. Alternativt kan der aftales nedsat tid. 

Som ny lærer på Holmeagerskolen vil du i kommende skoleår primært fungere som faglærer i udskolingen. Det betyder, at der ikke er en klasselæreropgave tilknyttet stillingen lige nu, men dit tilhørsforhold på anderledes dage mv. vil være fast på én af vores årgange i udskolingen. Fremadrettet har du naturligvis mulighed for at indgå i fagfordelingen på lige vilkår med dine øvrige kolleger, herunder også at sætte andre kompetencer i spil. Du bliver den heldige deltager i et et stærkt og engageret team af naturfagslærere, og vil herudover i din opstart blive tilknyttet en mentor - hest som vi kalder det - mhp. at  lære Holmeagerskolen indefra og lande sikkert på benene i din nye stilling.

I Greve Kommune har elever i udskolingen ChromeBooks eller egne enheder, så du vil få udleveret ChromeBook som arbejdsværktøj ved opstart, som kan anvendes med tavleløsninger og digitale platforme i undervisningen. 

Du er:

  • Læreruddannet – gerne med erfaring fra lignende ansættelse.
  • Struktureret, men fleksibel i din tilgang til omskifteligheden i en arbejdsdag
  • Engagereret og seriøs ift. dit arbejde, men har også let til smil og har humoren med dig i dagligdagen.
  • Team- og samarbejdsorienteret, sikker og tydelige i din kommunikation med kolleger, elever, forældre og andre eksterne - både mundtligt og skriftligt.
  • Smilende, imødekommende og brænder for at gøre en forskel på din arbejdsplads- både fagligt og socialt.

Løn og praktiske oplysninger  
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Leon Mitchell 4397 3435 eller viceskoleleder Rikke B. Knigge 4397 9039 for at høre nærmere om stillingen. Du har også mulighed for at gå ind på www.greve.dk og få flere informationer om kommunen og vores personalepolitik.
Ansøgningsfrist d. 26/8 2022 – ansættelsessamtaler afholdes løbende og stillingsopslaget fjernes, hvis egnet kandidat findes inden fristen. Ansættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Klik her for at søge jobbet Der er flere ansøgningsmuligheder

Del dette job

Virksomhedsinformation
Holmeagerskolen
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Tlf
20688978
Kontaktperson
Rikke Knigge
Tlf
20688978
Adresse
Skoleholmen 15-17
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-08-2022
Udløber
26-08-2022
Kviknummer
LJA-83897408
Jobtype
Fuldtid
Fag
Naturfag, Tysk og Fransk
Beliggenhed
Gem annonce