Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for læring blandt skolens yngste elever - så mangler vi dig til et vikariat

Syddjurs Kommune

Syddjurs, Østjylland

Indrykket
30-01-2023
Kontakt
Syddjurs Kommune
Ballesvej 6
8543 Hornslet
Kontakt
 
8543 Hornslet
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
LJA-84473446
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job, Lærer

Om stillingen

En af vores dygtige medarbejdere skal have orlov pr. 1. marts 2023 og frem til sommerferien, og vi mangler derfor en til at varetage dansk, musik og holdtimer i en skøn 1.kl. Kan du først begynde 1. april 2023, så venter vi gerne på dig. Stillingen er på 0.8% og med skemafri om fredagen. Da vi er en stor skole, kan der være mulighed for forlængelse efter ferien.

Du bliver en del af et stærkt team med tre andre 1. klasser.
På årgangen er der både årgangspædagoger samt holdtimer, hvor man co-teacher med klassens øvrige personale. Alle dine andre kompetencer, som kan bringes i spil, ser vi frem til at høre mere om. Er du kreativ, musisk eller har sans for andre specifikke områder, er dette blot en fordel.   

Om dig

Du er lærer, pædagog eller har bare helt særligt flair for at være omkring børn. Du brænder for læring blandt skolens yngste elever og er relationelt professionel. Du er ambitiøs og struktureret og trives i en hverdag med mange mennesker. Du skal stå fast på dine fødder og kunne tage udfordringer med oprejst pande. Du besidder tålmodighed, robusthed, samarbejdsevner og en god portion humor. Du trives i et stærkt fællesskab, hvor det kollegiale sammenhold har stor værdi.   

Om os

Hornslet Skole er en dynamisk skole med 860 elever, der går en spændende tid i møde, med stigende elevtal og etablering af en selvstændig udskolingsafdeling fra 2025/26 beliggende ved Hornslet Hallerne. Skolen er delt i Basis (o.-5.kl.) og udskoling (6.-9.kl.)

Du finder flere informationer om skolen på vores hjemmeside: www.hornslet-skole.dk

Vi er også en skole, som prioriterer et stærkt vejlederteam indenfor læring & trivsel samt faglige vejledere indenfor dansk, matematik, DSA, sprog og på sigt også naturfag.

Vi arbejder med “ro på relationerne” og derfor samler vi et team omkring en klasse og årgang med så mange fag/lektioner som muligt, så både børn og voksne skal forholde sig til færrest mulige i løbet af dagen.

Om ansættelserne

Stillingen er på 0.8% og lønnet efter overenskomst.

Kontakt og ansøgningsproces

Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte pæd. leder Lisbeth Ellehauge Bech på 26 21 78 84

Ansøgningsfrist: fredag den 10. februar 2023

Der er løbende samtaler, så tag kontakt hurtigst mulig

Fat pennen og send en ansøgning, børnene venter på dig ??

Syddjurs Kommune har digital rekruttering, hvilket betyder, at ansøgningen skal sendes online via www.syddjurs.dk/job. Vedlæg venligst bevis for læreruddannelsen og andre relevante dokumenter. Filerne skal være i pdf- eller word-format. Vi indhenter, hvis muligt, referencer fra tidligere arbejdspladser.

Du bedes derfor vedlægge relevante udtalelser og kontaktoplysninger på referencer.

Der indhentes straffeattest og børneattest ved ansættelse.

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
 
Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.
 
 
Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.
 
  

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Syddjurs Kommune
Ballesvej 6
8543 Hornslet
Kontaktperson
 
Adresse
8543 Hornslet
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
LJA-84473446
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job, Lærer
Beliggenhed