Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BØVLING IDRÆTSEFTERSKOLE SØGER EN BARSELSVIKAR TIL DANSK

BØVLING FRI-OG EFTERSKOLE IDRÆTSEFTERSKOLE

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
12-10-2020
Kontakt
BØVLING FRI-OG EFTERSKOLE IDRÆTSEFTERSKOLE
Høvsørevej 13
7650 Bøvlingbjerg
Kontakt
Ina Højbjerg Wiborg
Tlf
97885500
7650 Bøvlingbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
09-11-2020
Kviknummer
LJA-81264093
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

HVEM ER VI?

Bøvling Idrætsefterskole bygger på et Grundtvigsk skolesyn, hvor begreber som dannelse, demokrati, gensidig respekt og frihed under ansvar er essentielle i vores hverdag og værdier, som vi ønsker at medgive eleverne på deres videre færd. Vi er desuden en skole, som gerne vil det lokale engagement og har derfor en tæt kontakt til lokalsamfundet. 

Bøvling Idrætsefterskole er en mindre efterskole med plads til 88 elever. Derfor er fællesskab, nærvær, fleksibilitet og engagement nøgleord i vores hverdag.

Vores idrætslige hovedprofil er gymnastik og derudover har vi en række linje- og valgfag som knytter sig hertil som bl.a dans, parkour/tricking, teamgym og tumbling. Derudover har vi linjer indenfor fodbold, kreative fag og outdoor. Desuden forskellige valgfag og faglige profiler med blik for videreuddannelse.

Vi er altid i gang med udviklingen af vores skole, hvilket giver dig mulighed for at være med til at præge dit arbejde. 

Grundet skolens størrelse kommer du til at kende dine elever og kollegaer rigtig godt. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling – det driver os i hverdagen. Vi tror på, at det er igennem relationerne, vi kan flytte og udvikle os selv og hinanden! 

HVEM ER DU?

De fag, som vi ønsker at dække, er primært dansk i 10. klasse. Har du desuden kompetencer inden for medie, grafisk design, kreative fag eller noget helt andet, hører vi gerne om det. 

Udover dansk vil du indgå i vores dagligdag, hvor vi skaber et hjem for unge mennesker. Det indebærer vagter, events og et stort engagement. Så du skal selvfølgelig have en vild lyst til efterskolelivet samt at arbejde med unge mennesker og udvikling af deres potentiale. 

Vi forventer, at du uddannet lærer med dansk på linje. Derudover at du leverer høj faglighed og kvalitet i din undervisning. Du arbejder struktureret, selvstændigt og er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker og faggrupper. 

SAMMEN KAN VI MEGET!

På Bøvling Idrætsefterskole er vi fælles om, at få hjulene til at køre. Derfor har du som medarbejder stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og samtidig forventer vi, at du udviser ansvarlighed, initiativ, engagement og fleksibilitet. I vores fællesskab er kerneværdier, idéudvikling og ildsjæleri nøgleord. At kunne samarbejde og kommunikere på tværs af faggrupper samt at bidrage til en positiv stemning på arbejdspladsen er ligeledes et MUST. 

ANSÆTTELSE:

Stillingen er et barselsvikariat med ansættelsesstart fra 1. januar 2021. Løn og ansættelse vil være i henhold til overenskomst med Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. 

YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Er du interesseret, så send en ansøgning inkl. CV og andre relevante oplysninger til info@bi-efterskole.dk.

Ansøgningsfristen er mandag d. 9. november 2020 og samtalerne vil finde sted herefter. 

Eventuelle spørgsmål rettes til skolens ledelse, Ina og Martin Højbjerg Wiborg på 9788 5500.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
BØVLING FRI-OG EFTERSKOLE IDRÆTSEFTERSKOLE
Høvsørevej 13
7650 Bøvlingbjerg
Kontaktperson
Ina Højbjerg Wiborg
Tlf
97885500
Adresse
7650 Bøvlingbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
09-11-2020
Kviknummer
LJA-81264093
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed