Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Boesagerskolen søger pædagogisk afdelingsleder til vores indskoling og ressourcecenter - Genopslag

Distriktsskole Smørum

Indrykket
01-10-2019
Kontakt
Distriktsskole Smørum
Flodvej 89
2765 Smørum
Tlf
72598206
Kontakt
Daniela Novovic
Tlf
72598206
Flodvej 89
2765 Smørum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-76075605
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Om skolen
Boesagerskolen er en del af Distriktsskole Smørum, som består af 3 skoleafdelinger. Distriktsskole Smørum er en skole, hvor høj faglighed, trivsel, fællesskab og robusthed er nøgleordene i vores fælles skoleudvikling. Boesagersskolen er en 3/ 4-sporet skole med ca. 820 elever. Til skolen er knyttet en læseklasserække for elever med dyslektiske vanskeligheder med 5 klasser fra 6.-9.kl.
 
Distriktsskole Smørum er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på udviklingen af naturfagsundervisningen, elevrådet, PLC og RC. På afd. Boesagerskolen har vi desuden har vi lavet en stor satsning omkring ugentlige puljedage, hvor alle klasser en dag om ugen har det samme fag hele dagen. Det skal give mulighed for differentiering, variation og projektorienteret undervisning. I de kommende skoleår vil vi have fokus på videreudvikling og forankring af disse indsatser/projekter.  

Om stillingen
Som afdelingsleder vil du blive en del af et velfungerende ledelsesteam, som står tæt sammen i opgaveløsningen. Vi er en daglig leder og 3 afdelingsledere udover dig. Derudover vil du blive en del af Distriktsskole Smørums samlede ledelsesteam. Der er allerede en afdelingsleder i indskolingen og SFO, og I skal dele opgaven imellem jer.
Vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole. I vores hverdag arbejder vi derfor tæt sammen med forældre, elever og medarbejdere om at skabe de bedste rammer for børn og voksne.

Vi er i gang med at omorganisere os i ledelsesteamet, og du vil blive inddraget i det arbejde, når du er ansat, men dine primære arbejdsopgave vil være:

-    Personaleledelse af lærere og pædagoger i skole og SFO I samarbejde med den anden afdelingsleder. 
-    Inklusionsarbejde i indskolingen generelt og understøttelse af inklusionsvejledere
-    Samarbejde med psykolog, sagsbehandlere omkring elever.
-    Understøttelse af en inkluderende praksis – i indskolingen og skolen generelt.
-    Deltagelse i skolen ledelsesteam og bidrage til hele skolens udvikling
-    Administrative opgaver i forbindelse med indskolingen.

Vi er et velfungerende ledelsesteam, som står tæt sammen i opgaveløsningen. Vi lægger stor vægt på tillid, åbenhed og humor.

Om dig:

 
Vi søger en afdelingsleder som 
•    har lyst til at arbejde i et velfungerende ledelsesteam, og der som os tror på, at vi løser opgaven bedst i et tæt samarbejde 
•    kan bidrage med viden, motivation og energi i en tid, hvor udvikling står højt på dagsordenen.
•    Kan bidrage til fortsat at sikre en høj kvalitet i løsningen af kerneopgaven 
•    har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges resurser – og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i. 
•    arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelsen.

Hos os har vi højt til loftet og plads til forskellighed, og alle steder du møder børn og voksne, bliver du mødt med venlighed og hjælpsomhed.
 
Du er velkommen til kan kontakte pædagogisk daglig leder Anne-Margit Bjerglund Lassen på 2031 0077 for at høre nærmere og evt. aftale et besøg på skolen. 

Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest den 20.oktober 2019. Samtalerne vil blive holdt d. 23. oktober og d. 28. oktober.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Distriktsskole Smørum
Flodvej 89
2765 Smørum
Tlf
72598206
Kontaktperson
Daniela Novovic
Tlf
72598206
Adresse
Flodvej 89
2765 Smørum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-76075605
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed