Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder Engelsborgskolen

Engelsborgskolen

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
09-11-2022
Kontakt
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontakt
Bettina Kallenbach
Tlf
21 33 16 51
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2022
Udløber
09-12-2022
Kviknummer
LJA-84199268
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Ledelse

Engelsborgskolen søger en dygtig og fagligt kompetent børnehaveklasseleder til 0A, der brænder for opgaven med at give eleverne en rigtig god og tryg start på deres skoleliv på Engelsborgskolen. Det er en fast stilling på fuld tid med opstart 1. februar 2023.

 

Vil du være en del af en moderne skole, der har ambitioner om høj faglig kvalitet? Foretrækker du at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for indflydelse, selvstændighed og plads til humor? Får du energi af at udvikle og understøtte udviklingen af undervisning og undervisningsmiljøer på 0. årgang i tæt samarbejde med kompetente kollegaer?

Så venter:

  • En skøn 0. klasse med søde og læringsglade elever netop nu på den helt rigtige børnehaveklasseleder.
  • Engagerede, dygtige, videns begærlige og nysgerrige elever og kollegaer der, ser frem til at møde netop dig, som brænder for at udvikle og understøtte alle børns deltagelsesmuligheder i undervisningen og sikre den bedste skolestart for alle børn.
  • Loyale, op bakkende og samarbejdsvillige forældre.

Som børnehaveklasseleder på Engelsborgskolen skal man ville påtage sig hele opgaven omkring børnegruppen. Det forventes at man sammen med sine teamkollegaer varetager hele opgaven omkring trivsel og læring for hele klassen og det enkelte barn som en del af fællesskabet. Man skal evne at søge sparring om den hele opgave og være villig til refleksion og turde afsøge nye veje. Man skal sammen med sine kollegaer fordele det fælles arbejde, så det er vigtigt at forstå, at man må gi ‘og ta for at den fælles opgave løses bedst muligt for den enkelte og teamet.
Det er vigtigt at man kan og vil kerneopgaven – det vil sige være fagligt hjemme i sin opgave, være velovervejet didaktisk og pædagogisk, være dygtig til klasserumsledelse, have øje for forældresamarbejdet osv.

Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som kolleger. Vi er på en rejse, hvor vi kontinuerligt udvikler os og vi er en udviklingsorienteret skole med et tæt og forpligtende teamsamarbejde. Vi synes selv, vi tilbyder et ønskejob, og vi håber, du vil være med!

Ambitioner om høj faglighed?

Du tror på alle elevers muligheder og kompetencer. Du er uddannet pædagog, der er godt forankret i din praksisfaglighed qua din uddannelse og erfaringer. Du har forståelse for betydningen af et tæt skole-hjem-samarbejde med omdrejningspunkt i skolens værdier.

Din faglighed er i top, og du er ambitiøs og nysgerrig. Du har interesse i at udvikle undervisning med deltagelsesmuligheder for alle elever og hermed en lyst og vilje til at være med til at skabe et fundament for den enkelte elevs trivsel og læring. Du kan se dig selv på en skole, hvor vi stiller store krav til den daglige undervisning og hinanden.

Du får fagligt kompetente kolleger i teamet på 0. årgang, som tilstræber en varieret didaktisk metode i en vekselvirkning mellem traditionel undervisning, bevægelse, leg, cooperative learning, co- teaching mv.

På udkig efter moderne og udviklingsorienteret skole?

Du får godt 1.000 skønne elever og 135 faglige og engagerede nye kolleger, som vægter samarbejde i et åbent og respektfuldt miljø. Vi arbejder på, at eleverne oplever høj faglighed i alle fag, at de trives og bliver inddraget aktivt og demokratisk i læringen. Vi lægger vægt på at inddrage lærere og pædagoger i skolens faglige og pædagogiske udvikling.

Du får et godt samarbejdsklima, der lægger vægt på teamsamarbejde omkring de enkelte klasser og årgange med afsæt i en formaliseret mødestruktur. Vi prioriterer en høj grad af faglighed med plads til fordybelse, og hvor det kreative i undervisningen er en del af fagligheden. Samtidig lægger vi vægt på elevernes, forældrenes og medarbejdernes ansvarlighed.

Din nye hverdag

Børnehaveklasseleder i 0A med mulighed for enkelte lektioner på første årgang med afsæt i din faglighed. Din arbejdstid vil være på fuld tid med maksimalt 26 undervisningslektioner og en ugentlig tilstedeværelse på 32 timer. Der vil vente et grundigt introduktionsprogram, hvor du får tildelt en mentor.

Du vil få mulighed for at deltage i mange forskellige samarbejdssammenhænge med fokus på og omdrejningspunkt i kerneopgaven. Derfor er det vigtigt, at du er en omsorgsfuld, rummelig og tydelig voksen, der er fleksibel samt indstillet på teamsamarbejde, feedback, refleksion og læring.

Du får mulighed for at deltage i og præge skolens pædagogiske udvikling – vi arbejder med læringssamtaler og et nyt ”fag” medborgerskab og dannelse, hvor vi i år har fokus på digital dannelse.
Socialt har vi sommerfest, julefrokost og fredagshygge i uformelle rammer.

Hvem er vi?

Engelsborgskolen er Lyngby-Taarbæks næststørste skole med ca. 1.000 elever fordelt på fire og fem spor på alle årgange. På skolen er vi i gang med proces om at overgå til en todelt skole med afdelinger for hhv. 0.-5. årgang og 6.-9. årgang.

På Engelsborgskolen har vi ligeledes en af Lyngby Taarbæk Kommunes velkomstklasser, samt står overfor at skulle oprette et modtagehold på 0. årgang.
Engelsborgskolen er en gammel traditionsrig skole. Skolen blev bygget i 1909, og vi har således fejret 100-års jubilæum. Skolen har i en årrække været så privilegeret at have stor søgning, dette betyder at der opleves et pres på kapaciteten og skolen står foran en udbygning og renovering for dermed at være parat til fremtidens skole og tilhørende læringsmiljøer.

Ledelsen

Skolen har en aktiv og engagerede forældregruppe, en ambitiøs skolebestyrelse og en synlig ledelse. Engelsborgskolen er en skole, hvor vi alle gør os umage for at opnå den størst mulige læring og trivsel for såvel elever som ansatte med afsæt i skolens værdier. Læs mere om skolen her

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden kl. 12.00 den 9. december 2022.
Vi forventer at afholde samtaler den 14. december om eftermiddagen.

Du er velkommen til at ringe

til skoleleder Bettina Kallenbach og høre mere om stillingen på telefon 21 33 16 51, for at høre mere om stillingen eller aftale et besøg.

Løn og ansættelsesvilkår

efter gældende aftaler på området. Der indhentes straffe- og børneattest på ansøgeren.

 

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Engelsborgskolen
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Tlf
45 28 40 00
Kontaktperson
Bettina Kallenbach
Tlf
21 33 16 51
Adresse
Engelsborgvej 66
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2022
Udløber
09-12-2022
Kviknummer
LJA-84199268
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Ledelse
Beliggenhed