Del
Gem annonce

Bliv skoleleder på skøn lilleskole i skoven

Ballerup Ny Skole

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2022
Kontakt
Ballerup Ny Skole
Tvendagervej 4
2750 Ballerup
Tlf
29652351
Kontakt
Stine Linderod Larsen 
Tlf
93102350
Tvendagervej 4
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2022
Udløber
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83694030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

På Ballerup Ny Skole søger vi en skoleleder til at stå i spidsen for et stærkt fællesskab, hvor eleverne rustes til at være socialt bevidste, varme, virkelystne og selvstændige mennesker. Vi tager vores opgave alvorligt og har samtidig højt til loftet og kort til latter. Vi søger dig, som vil samarbejde tæt om at bevare og udvikle vores skole.


Om skolen
Ballerup Ny Skole er en veldrevet lilleskole med 190 elever fra 0. til 9. klasse. Dertil en SFO med 80 børn. Skolen har 25 medarbejdere, som udgør en engageret og kompetent medarbejdergruppe. Der er et godt og tillidsfuldt samarbejde med skolens bestyrelse og forældregruppen. Skolen ligger smukt i kanten af Jonstrup Vang, og skoven bruges til mange aktiviteter. Skolen bygger på et stærkt værdigrundlag med vægt på fællesskabet, og på børnenes sociale og personlige udvikling. Samtidig skal det faglige være i orden, og vi har som en vigtig målsætning, at vores afgangselever er godt rustet til videre uddannelse.


Hos os er det faglige, det sociale, det følelsesmæssige og det kreative uadskillelige størrelser, der indgår som ligestillede elementer i elevernes og skolens hverdag.


Vi har en madordning og spiser hver dag sammen med børnene. Hvert år tager vi alle på fem dages teltlejrskole i en skov, og i udskolingen tager 8. og 9. klasse på tre ugers udlandstur. Vi har derudover flere fælles temauger og mange andre gode traditioner.


Om dig
Vi søger en skoleleder, som deler vores værdier og formår at være en tydelig formidler af dem på skolen i hverdagen og i samspillet med forældrene. Du skal evne at sætte retning samtidig med, at du giver plads til, at medarbejderne kan udfolde deres faglighed selv og i fællesskab. Du skal være en skarp iagttager og samtidig kunne omsætte din analyse til relevant handling. Du skal være godt forankret i din egen faglighed, så du også kan være en værdifuld sparringspartner for medarbejderne. Derudover forventer vi, at du har

  • Dokumenteret ledelseserfaring, og også gerne lederuddannelse.

  • Godt kendskab til lilleskolerne/andre af de frie skoleformer eller stor appetit på at få det.

  • Solid indsigt i skoledrift, herunder økonomistyring og at arbejde inden for lovfastsatte rammer.

  • En relevant uddannelsesbaggrund med stor indsigt i og praktisk erfaring med børns læring og udvikling.

  • Stærke kommunikative evner, både når det gælder at lytte og selv formidle.

Du kan forvente
Du vil møde dedikerede medarbejdere, som i det daglige arbejder selvstændigt og i teams, og som samtidig gerne opsøger dig for faglig sparring og refleksion. Både blandt medarbejdere og bestyrelse er der et ønske om fortsat at udvikle BNS i respekt for skolens værdier og traditioner. Du kan også forvente en børnegruppe, som fra første dag præges til ansvar, medbestemmelse og omsorg for hinanden. I ryggen har du en velfungerende bestyrelse, som understøtter dit arbejde.


Interesseret?

Hvis vi har vakt din interesse, så send din ansøgning og CV via linket senest den 31. juli. Vi forventer at afholde 1. og 2. samtale i uge 32. Stillingen er til ansættelse pr. 1. oktober.

Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer med afsæt i den gældende overenskomst.


Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte nuværende skoleleder Stine Linderod Larsen på telefon 93102350 eller bestyrelsesformand Lisbet Møller Nielsen på telefon 21333414. Vi viser også meget gerne skolen frem og tager en kop kaffe med dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Rudersdal Kommune

Københavns Kommune - Tove Ditlevsens Skole

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ballerup Ny Skole
Tvendagervej 4
2750 Ballerup
Tlf
29652351
Kontaktperson
Stine Linderod Larsen 
Tlf
93102350
Adresse
Tvendagervej 4
2750 Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2022
Udløber
31-07-2022
Kviknummer
LJA-83694030
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce