Del
Gem annonce

Bliv lærer i Kommune Kujalleq

Kommune Kujalleq

Qaqortoq

Indrykket
13-05-2020
Praktisk information
Oprettet
13-05-2020
Udløber
05-06-2020
Kviknummer
LJA-80267206
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Historie, Idræt, Matematik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Tysk

Skolernes arbejde med udvikling i Kommune Kujalleq har en central rolle. Man er i gang med forbedre karaktererne. Det er nu flere år siden, man begyndte at benytte sig af iPads, derfor følger vi med udviklingen på IT-området. Vi søger kompetente lærer, der kan præge udviklingsarbejdet.

Hvis du higer efter at opnå resultater vedrørende børnenes fremtid og ønsker at deltage i udviklingen, så er det dig vi har brug for.

Tasersuup Atuarfia søger 7 lærer

Du vil kunne møde velsamarbejdende lærere i Tasersuup Atuarfia, og i vores skole har Kommune Kujalleqs to IPad-konsulenter med eget kontor samt en socialrådgiver, som koordinerer samarbejdet med andre instanser og endvidere arbejder med mobning og styrker forældresamarbejdet - til sommer starter man op med en familieklasse.  Lærerne underviser ud fra deres fagekspertise. Kommune Kujalleq afholder kontinuerlige effektive kurser for sine medarbejdere for at skabe et godt samarbejde og innovation og er åben for videregående uddannelser. I forbindelse med Kommune Kujalleqs omsorg for sine medarbejdere serveres der kaffe og te hver dag og tilbyder morgenmad en gang om ugen, hvor skolen har en kantine dame. Endvidere kan elever med særlige behov spise morgenmad på skolen hver morgen samt i middagspausen og frokost.

Man kan særlig bemærke, at skolen fortsat arbejder med udviklingen af forældresamarbejdet. Ved brugen af IPads i undervisningen er der i forbindelse med Kivitsisa-projektet et samarbejde med fire særlige mentorer og særligt dygtige elever.

Send en ansøgning til en skole i udvikling, vi modtager din ansøgning med åbner arme!

Qaqortoq er den vigtigste by i Sydgrønland med over 3.000 indbyggere. Tasersuup Atuarfia har 430 elever. Der er 33 klasser inklusiv specialklasserne, såsom Tungujortuaraq. Der er i alt 54 lærere der er dygtige og erfarne, også nogle nyere ledere. Der findes fire opdelte trin, der er pædagogiske og udviklingskonsulenter og vi har et godt samarbejde med bygdelærere og hjemmelærere som også er rådgiver for fåreholderne, IT / IPad-konsulenter, skolekonsulenter og andre instanser.

Endvidere forvalter skolen et værested/skolepasningsordning samt elevhjemmet.

Nanortallip Atuarfia søger 8 lærer 

Nanortallip Atuarfia har 174 skoleelever og har på nuværende tidspunkt 20 lærere.

Nanortallip Atuarfia har gode redskaber, godt samarbejde, og ikke mindst omgivet af fascinerende natur, med gode lejrmuligheder. Du vil være med til, at arbejde med undervisning, ved brug af iPads.

 

Narsap Atuarfia sæger 7 lærer

Narsap Atuarfia er en flot ny renoveret farverige skole, vi huser verdens største Andala maling. Skolen er slik- og mobilfri skole. Alle undervisningslokaler har prowise, så der er gode faciliteter til at bruge IT i undervisningen. Skolen prioriterer elevernes trivsel, derfor får eleverne mad på skolen hverdag. Og skole arbejder på at forbedre forældresamarbejdet. Der er 185 elever, men kan svinge til ca. 200 elever, da byen har en erhvervsskole, så vi er meget vant til at få gæsteelever. Der er 24 lærere og undervisere til sammen. 

 

Send en ansøgning til en skole i udvikling, vi modtager din ansøgning med åbne arme!

 

Narsaq er en rolig by. Det er en by med mange muligheder for at vandre og sejle, Hvis du vil opleve Sydgrønland, så kom til byen med de smukke omgivelser.  

 

Vi forventer, at: 

Du kender til IMAKs professions ideal
Du er uddannet lærer
Du kan have god kontakt og samarbejde med både elever og forældre.
Du er god til, at lede undervisningen, og er samarbejdsvillig med kommende kollegaer.

 

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Naalakkersuisut og Lærernes fagforening i Grønland, IMAK, Folkeskolelærerne i Grønland af 27. august 2014 og hovedaftalen fra Naalakkersuisut og IMAK af 28.10.1998.

 

ANSÆTTELSE PÅ FORDELAGTIGE VILKÅR

Ansættelse sker efter overenskomst af 27. august 2014 mellem Naalakkersuisut og IMAK. For ansøgere, der i forvejen er tjenestemænd i Grønland, kan denne ansættelsesform videreføres.

For at tiltrække kvalificerede ansøgere tilbydes ansættelse efter Aftale om ansættelse på særlige åremålsvilkår. Det betyder i praksis, at den ansatte og dennes familie efter hver 12 måneders ansættelse ydes en feriefrirejse efter de gældende regler. Desuden ydes et fratrædelsesbeløb på 18.000 kr. pr. ansættelsesår i 1991-niveau, som indsættes i en lukket konto. Fratrædelsesbeløbet udbetales efter ansættelses ophør.

Personalebolig

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales husleje og depositum efter gældende regler.

 

Tiltrædelsesrejse

Der ydes fri tiltrædelsesrejse til den nyansatte og vedkommendes familie, og efter mindst 3 års ansættelse ydes der fratrædelsesrejse samt bohaveflytning ifølge gældende regler. Den ansatte har feriefrirejse hvert år det første 3 år og hver andet år efter 3 år på feriefonds ordning.

 

Andre informationer: Hvis du ønsker yderligere informationer vedrørende stillingen, og ønsker ansøgningsskema, henvend dig til: AMN- Skolekonsulent i forvaltningen, Karen Nielsen, e-mail: kani@kujalleq.gl, direkte telefon +299 64 54 35 eller angående stillingen i Nanortalik, kontakt fungerende skoleleder, Vivi Kleist e-mail: vikl@kujalleq.gl  telefon +299 61 40 10

 

Ansøgningsskema

Hvis du er interesseret i, at blive ansat hos os, kan du download ansøgningsskemaet her.  Ved ansøgning er det obligatorisk, at udfylde arbejdsskemaet.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, kopi af uddannelsesbevis samt arbejdsgiverudtalelser vedhæftes som bilag og skal sendes med overskriften: Lærerstillinger.

 

Ansøgninger skal være Kommune Kujalleq i hænder senest den 5. juni 2020. Ansøgninger eksamensbeviser, udtalelser m.v. fremsendes til:

 

Ansøgning sendes til 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen

 

Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Praktisk information
Oprettet
13-05-2020
Udløber
05-06-2020
Kviknummer
LJA-80267206
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Historie, Idræt, Matematik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Tysk
Beliggenhed
Gem annonce