Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv lærer hos os! Her er tid og plads til at hjælpe unge til trivsel!

Helsingør Kommune

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
08-12-2021
Kontakt
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør
Tlf
49281860
Kontakt
Mette Hultgren
Tlf
25311139
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83069719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Har du prøvet at undervise unge og nogen gange tænkt; Jeg ville så gerne have mere tid til dem, der bøvler og har mistet troen på, hvad de kan?
Så kan du blive en del af et fagligt stærkt og udviklende fællesskab på Ungdomsskolen i Helsingør, hvor vi stræber efter at blive det bedste og skarpeste special- og behandlingsskole tilbud?
Ungdomsskolen søger lærere, som kan undervise i folkeskolens fag, og som lærer hos os vil du blive en del af et fagligt kompetent og højt engageret tværfagligt team, som arbejder tæt sammen for at skabe de bedste rammer og udviklingsmuligheder for unge på 7.-10. klassetrin og deres familier. Her er mere TID og mere PLADS.
Beskrivelse af skolen og eleverne

De elever, der bliver visiteret til X-klasserne og deres familier, har gennem mange år oplevet skolen som en uoverskuelig opgave, som har medført skolefravær. Vores elever har alle en drøm om at blive i stand til at kunne klare sig selv og få en uddannelse, uanset personlige diagnoser eller andre forstyrrelser eller vanskeligheder i familien.


Organiseringen af skolen tager afsæt i eleven, og klassesammensætningen tager afsæt i PPVer, samtaler med den unge og forældrene, rådgivere m.fl. Omkring hver klasse er der et hold af lærere og pædagoger, der i fællesskab varetager skole/behandlingsdelen, og som samarbejder tæt med den unge, familien og evt. rådgiver, familiebehandler m.fl.
Vi søger lærere, som elsker at undervise, har øje for den enkelte unge, og som har lyst at være en del af en skole, hvor vi også har et stort fokus på at guide og vejlede de unge. Det gælder, uanset om det er i eller uden for undervisningen, og uanset den unges tidligere skoleerfaringer og eventuelle modstand.

Du skal søge en lærerstilling hos os, hvis du
 

 • Kan undervise i 2 eller flere af folkeskolens fag
 • Har lyst til at arbejde i et spændende felt med dygtige og engagerede kollegaer
 • Er fagligt velfunderet og kan sætte opgaven/den unge/familien foran dig selv
 • Er fagligt ambitiøs, brænder for arbejdet med unge i forskellige (skole-)vanskeligheder og ikke mindst for det tværfaglige teamsamarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Har stærke relationelle evner, som rækker både til eleverne, deres forældre og vores samarbejdspartnere
 • Er i stand til at bevare roen og overblikket i en til tider omskiftelig hverdag, som fordrer, at man kan se muligheder i forandringer
 • Er nysgerrig og undersøgende på egen praksis og indstillet på løbende at arbejde med denne i supervisioner samt i den daglige kollegiale sparring
 • Er optaget af altid at finde en vej med den unge, også når dette er svært

Om os
 • Vi er en spændende medarbejdergruppe, hvor alle - med både underviser og pædagogisk baggrund - har et mål: at få de unge i trivsel.
 • Vi er en del af medarbejderne, der underviser i kommunal 10. klasse og International Ungdomsklasse, og vi samarbejder på tværs fagligt for at tilrettelægge den bedste undervisning for vores unge.
 • Vi er en del af Ungdomsskolen, som også rummer fritidsundervisning og klubaktiviteter om aftenen
 • Vi husker at grine og ha det sjovt, og der er en god stemning hos os
 • Vores fysiske rammer er virkelig gode, og vi har mulighed for at tilrettelægge undervisningen der, hvor det er bedst for den enkelte unge, der er mulighed for kreative løsninger og vide rammer for undervisningen
 • Socialtilsynet skriver i tilsynsrapport fra august 2021: Samlet set er det Socialtilsynets vurdering, at tilbuddet besidder en meget høj faglig kvalitet og tilbyder kvalificerede og relevante indsatser til målgruppen.
 • Vi har psykolog tilknyttet, som står for supervision og kollegial sparring
 • Vi har ledelsen tæt på, en daglig pædagogisk leder og 2 koordinatorer. Det er dem, der er i daglig dialog om problemstillinger og løsningsmuligheder.
 • Uddannelsesmuligheder tilbydes i det omfang, som er relevant for enten den samlede medarbejdergruppe eller i mindre enheder.
Læse mere om X her: www.ungdomsskolen.comDu må meget gerne ringe til Daglig Pædagogisk Leder Mette Hultgren på 25311139, for at høre mere og evt. booke et besøg. Du må også gerne ringe i juleferien.
Ansøgningsfrist: 16. januar 2022Ansættelsessamtaler: 19. januar 2022 fra kl. 13.00

2.samtale: 21. januar 2022 fra kl. 10.00


Ansættelse. 1. marts 2022 eller snarest


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør
Tlf
49281860
Kontaktperson
Mette Hultgren
Tlf
25311139
Adresse
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83069719
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed