Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bernadotteskolen søger en klasselærer til indskoling og mellemtrin pr august 2020

Bernadotteskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-02-2020
Kontakt
Bernadotteskolen
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Tlf
3962 1215
Kontakt
Kurt G. Jensen
Tlf
3962 1215
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-02-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79569936
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Historie, Klasselærer, Samfundsfag

Bernadotteskolen søger en klasselærer til indskoling og mellemtrin

 

Om skolen

Formålet med Bernadotteskolen er at drive en international enhedsskole, der tilsigter at danne vores elever til fordomsfri, produktive og selvstændigt tænkende mennesker.

Skolen har sit afsæt i reformpædagogikken og lægger fortsat vægt på praktisk-produktive værkstedsfag med frit skabende arbejde samt inddragelse af håndens arbejde i den almene undervisning. Vi arbejder jævnligt med emne- og projektorienteret undervisning, teater og musical, tager på lejrskoler hvert andet år og søger generelt at tilrettelægge et skolemiljø og undervisningsstof, der tilsigter samarbejde, medmenneskelighed, demokratisk indstilling og mellemfolkelig forståelse. Skolen er karakteriseret ved høj trivsel og en anerkendende tilgang.

Vi har en mangfoldig bygningsmasse og patinerede fysiske rammer som understøtter den forskellighed, der også er i elev- såvel som i medarbejdergruppen. Skolen består af syv huse med ca. 600 elever, heraf 100 i vores internationale afdeling og 30 elever i 10. klasse. Vi er ca. 100 ansatte.

 

Stillingen

Vi søger en klasselærer til forberedelsesklassen (børnehaveklassen) med start 1. august 2020.

Som klasselærer på Bernadotteskolen vil du undervise din egen klasse en betydelig del af børnenes ugentlige lektioner med rig mulighed for emne- og projektarbejde, der er en af skolens hjørnesten. Du vil stå for at udvikle det enkelte barns potentialer, have relationen til både barn og forældre samt arbejde med trivsel med fokus på etablering af fællesskab i klassen

Fagligt dækker du dansk og orienteringsfagene, og således skal du have gode kvalifikationer samt faglig interesse for hele forløbet fra forberedelsen til og med 5. klasse med inddragelse af elementer fra det praktisk-musisk-æstetiske i den daglige undervisning, som når vi hvert år laver teater og arbejder på tværs af klasserne.

Arbejdet med undervisningen i din egen klasse foregår i vid udstrækning i et nært samarbejde med klasselæreren i parallelklassen og de øvrige lærere på trinnet samt klassens pædagog, der også deltager i skole-hjem-samtaler, osv.

Vi forventer, at du møder børn, forældre og kolleger med åbent sind og humoristisk sans ligesom vi forventer, at du har forståelse for betydningen af vores demokratiske og humanistiske ramme for skolen, som du vil være med til at præge både fagligt og pædagogisk.

 

Vi tilbyder

Bernadotteskolen kan tilbyde en arbejdsplads, hvor engagementet og kreativiteten er stor. Skolen er karakteriseret af et sundt arbejdsmiljø med en høj trivsel.

Vi vægter et godt og tæt samarbejde mellem alle på skolen meget højt, og her får du mulighed for at deltage i et inspirerende, uhøjtideligt og arbejdsomt samarbejdsmiljø.  

 

Den videre proces

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du evt. henvende dig til skoleleder Marina Kaiser på tlf: 28320456.

Ansøgning og bilag, meget gerne i pdf-format, stiles til skolen på mail-adressen adm@bernadotte.dk senest

den 29. marts 2020, mærket "Forberedelsesklassen".

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 16.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved Frie Grundskoler (indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation).

Du kan finde yderligere information om skolen på hjemmesiden www.Bernadotteskolen.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Social- og sundhedsskolen STV, Thisted afd.

Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole

Aarhus Unicversitet
Virksomhedsinformation
Bernadotteskolen
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Tlf
3962 1215
Kontaktperson
Kurt G. Jensen
Tlf
3962 1215
Adresse
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-02-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79569936
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Historie, Klasselærer, Samfundsfag
Beliggenhed