Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BERNADOTTESKOLEN søger en erfaren klasselærer til indskolingen snarest

Bernadotteskolen

Indrykket
23-09-2020
Kontakt
Bernadotteskolen
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Tlf
3962 1215
Kontakt
Kurt G. Jensen
Tlf
3962 1215
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-09-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81155929
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Dansk, Dansk som andetsprog, Historie, Idræt, Klasselærer, Natur/teknologi, Svømning

Bernadotteskolen søger erfaren klasselærer til barselsvikariat i indskolingen snarest

 

Om skolen

Formålet med Bernadotteskolen er at drive en internationale enhedsskole, der tilsigter at danne vores elever til fordomsfri, produktive og selvstændigt tænkende mennesker.

Skolen har sit afsæt i reformpædagogikken og lægger fortsat vægt på praktisk-produktive værkstedsfag med frit skabende arbejde samt inddragelse af håndens arbejde i den almene undervisning. Vi arbejder jævnligt med emne- og projektorienteret undervisning, teater og musical, tager på lejrskoler hvert andet år og søger generelt at tilrettelægge et skolemiljø og undervisningsstof, der tilsigter samarbejde, medmenneskelighed, demokratisk indstilling og mellemfolkelig forståelse. Skolen er karakteriseret ved høj trivsel og en anerkendende tilgang.

Vi har en mangfoldig bygningsmasse og patinerede fysiske rammer, som understøtter den forskellighed, der også er i elev- såvel som i medarbejdergruppen. Skolen består af syv huse med ca. 600 elever, heraf 100 i vores internationale afdeling og 30 elever i 10. klasse. Vi er ca. 100 ansatte.

 

Stillingen

Vi søger en barselsvikar som klasselærer i 1. klasse. Som klasselærer på Bernadotteskolen vil du undervise din egen klasse i en betydelig del af børnenes ugentlige lektioner med rig mulighed for emne- og projektarbejde, der er en af skolens hjørnesten. Du vil stå for at udvikle det enkelte barns potentialer, have relationen til både barn og forældre samt arbejde med trivsel med fokus på konsolidering af fællesskabet i klassen.

I egen klasse underviser du i X og gymnastik (X dækker over fagene dansk, historie, billedkunst og natur/teknik), og du skal kunne inddrage elementer fra det praktisk-musiske-æstetiske både i den daglige undervisning, samt når vi laver teater og arbejder på tværs af klasserne.

Vi ønsker en barselsvikar, som kan træde ind i opgaven snarest, idet vi – for sammenhængskraftens skyld – prioriterer, at du og klasselæreren samarbejder om klassen i en tolærerordning frem til orlovens begyndelse.

Derudover foregår arbejdet omkring klassen i vid udstrækning i et nært samarbejde med klasselæreren i parallelklassen og de øvrige lærere på trinnet samt klassens pædagog, der også deltager i skole-hjem-samtaler etc.

I dit skema er der udover klasselæreropgaven i 1. klasse også lektioner i dansk som andetsprog, læsetimer i 2. klasse samt eventuelt svømmeundervisning.

Vi forventer, at du møder børn, forældre og kolleger med åbent sind og humoristisk sans ligesom vi forventer, at du har forståelse for betydningen af vores demokratiske og humanistiske ramme for skolen, som du vil være med til at præge både fagligt og pædagogisk.

 

Vi tilbyder

Bernadotteskolen kan tilbyde en arbejdsplads, hvor engagementet og kreativiteten er stor. Skolen er karakteriseret af et sundt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Vi vægter et godt og tæt samarbejde mellem alle på skolen, og her får du mulighed for at deltage i et inspirerende, uhøjtideligt og arbejdsomt samarbejdsmiljø.

 

Den videre proces

Hvis du har spørgsmål til vikariatet, kan du henvende dig til skoleleder Marina Kaiser på telefon 2832 0456 eller viceskoleleder Therese Høybye på 2093 0521.

Ansøgning og bilag, meget gerne i pdf-format, stiles til forretningsfører Kurt G. Jensen på adm@bernadotte.dk senest d. 18. oktober 2020, mærket Barselsvikariat.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler – de seneste i uge 44.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved Frie Grundskoler (indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation).

Du kan finde yderligere information om skolen på hjemmesiden www.bernadotteskolen.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Bernadotteskolen
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Tlf
3962 1215
Kontaktperson
Kurt G. Jensen
Tlf
3962 1215
Adresse
Hellerupvej 11
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-09-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81155929
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Dansk, Dansk som andetsprog, Historie, Idræt, Klasselærer, Natur/teknologi, Svømning
Beliggenhed