Del
Gem annonce

Beijing kalder - Dansk lærer søges til Den Danske Skole

Den Danske Skole Beijing

Indrykket
19-05-2023
Kontakt
Den Danske Skole Beijing
10 Lai Guang Ying Dong Lu
Chao Yang District
100102 Beijing
Tlf
+8617610180551
Kontakt
Belinda Persson
Tlf
+8617610180551
10 Lai Guang Ying Dong Lu
100102 Beijing
Kina
Praktisk information
Oprettet
19-05-2023
Udløber
18-06-2023
Kviknummer
LJA-84791783
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Dansk, Dansk som andetsprog, Engelsk, Lærer, Øvrige Job, Vikar

Har du lyst til at rejse ud i verden og undervise i dansk? Har du lyst til at opleve Kina og arbejde i en multikulturel sammenhæng? Er du selvkørende, initiativrig, organiseret og vild med børn? Så er stillingen som dansk lærer ved Den Danske Skole i Beijing lige noget for dig!

 Vi søger en lærer som skal stå for undervisningen i faget dansk fra 0.-9. klasse, øvrige fag modtager eleverne undervisning i via deres internationale skoler.

Jobbeskrivelse

På Den Danske Skole i Beijing underviser vi omkring 15-20 børn i dansk jf. retningslinjer og ’fælles mål’ fra den danske folkeskole. Undervisningen foregår om eftermiddagen i hverdagene eller om lørdagen, og er et tilbud til danske børn samt børn med tilknytning til Danmark. Der undervises i såvel dansk som modersmål samt dansk som fremmedsprog. Vi underviser 0. til og med 9. klasse på mindre hold. 9. klasse afgangseksamen afholdes i Beijing. På https://www.wab.edu/learn/language-programs kan du under ’Mother tongue Languages’ læse lidt mere om os.

 Du vil blive ansat som dansk faglærer og skal stå for al undervisning, og sammen med forældregruppen stå for materialevalg og –indkøb. Derudover varetager du også forældrekontakten, herunder to årlige forældresamtaler og elevudtalelser ved skoleårets afslutning.

Kompetencer

For at komme i betragtning til stillingen, forestiller vi os at du er:

 • Uddannet folkeskolelærer gerne med dansk som linjefag.
 • Du har som minimum 2 års undervisningserfaring fra folkeskolen, efterskole eller privatskole og måske har du endda tidligere undervist i udlandet. 
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med differentieret undervisning, idet vores elever har forskellige behov og læringsstile. Du formår således, at benytte en mosaik af undervisningsstrategier og materialer for her igennem at skabe et udfordrende, stimulerende og hyggeligt undervisningsmiljø. 
 • Behersker engelsk såvel mundtligt som skriftligt.

Derudover forventes det, at du er selvstændig, energisk, har orden i tingene, er ansvarsbevidst og pålidelig. Endvidere ser vi gerne, at du er stabil, kreativ, udadvendt og elsker nye udfordringer.  

Ansættelsesforholdet

 • Du ansættes på en lokal kontrakt ved den internationale skole Western Academy of Beijing, WAB (www.wab.edu), hvor Den Danske Skole har lokaler.
 • Stillingen er en deltidsstilling, hvor du må forvente at skulle undervise 2 timer på 4 hverdage samt eventuelt lørdage. Den endelige undervisningsplan udarbejdes med forældre repræsentanterne. Derudover skal der påregnes planlægning samt forberedelse.
 • Der udbetales en attraktiv løn afstemt efter de gældende leveomkostninger i Beijing.
 • Der undervises 29-31 uger på et skoleår og undervisningsplanen følger ferieplanen på WAB.
 • Der er mulighed for at supplere din indtægt ved at være vikar på WAB eller tilbyde supplerende undervisning til elever eller forældre.

Den Danske Skole er behjælpelige med koordinering af visum ansøgning samt afstå omkostninger til din flybillet i forbindelse med ud- og hjemrejse. Derudover er Den Danske Skole behjælpelige med boligsøgning, introduktion til Beijing og WAB samt andre praktiske ting.

 Vigtige oplysninger om ansættelsesforholdet:

 • Stillingen er en LOKAL ansættelse som aflønnes som lokal medarbejder uden tillæg.
 • Du ansættes jvf. kinesisk arbejdstagerlovgivning og WAB's regler for ansættelse og forventninger til medarbejdere.
 • Du ansættes med visa som administrativ medarbejder.
 • Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende børne- og straffeattest, som indhentes af WAB/Den Danske Skole i Beijing.
 • For at komme i betragtning til stillingen kræver de lokale kinesiske regler, at man har minimum 2 års erfaring som lærer.
 • Der betales ikke skole- eller børnehave for evt. medrejsende børn.
 • Der betales ikke tillæg for evt. medrejsende familie.

Yderligere information

Vi forventer, at du er klar til at starte omkring d. 15. august 2023. Du ansættes på en 1-årig kontrakt med mulighed for forlængelse.

Ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes pr. mail til persson.belinda@gmail.com mærket ’Den Danske Skole i Beijing’ senest den 5. juni 2023. Interview vil foregå løbende via Teams.

Evt. spørgsmål kan rettes til Belinda Persson på tlf. +86 176 1018 0551 eller pr. mail persson.belinda@gmail.com.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Den Danske Skole Beijing
10 Lai Guang Ying Dong Lu
Chao Yang District
100102 Beijing
Tlf
+8617610180551
Kontaktperson
Belinda Persson
Tlf
+8617610180551
Adresse
10 Lai Guang Ying Dong Lu
100102 Beijing
Kina
Praktisk information
Oprettet
19-05-2023
Udløber
18-06-2023
Kviknummer
LJA-84791783
Jobtype
Deltid
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Dansk, Dansk som andetsprog, Engelsk, Lærer, Øvrige Job, Vikar
Beliggenhed
Gem annonce