Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til Strandskolen

Arenaskolen

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
05-08-2019
Kontakt
Arenaskolen
Gersager Alle 1
2670 Greve
Kontakt
 
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2019
Udløber
30-08-2019
Kviknummer
LJA-74682357
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Dansk- og håndværk/designlærer til Strandskolen

Vil du være med til at give eleverne fra 4.-6. klasse på Strandskolen inspirerende og fagligt udfordrende undervisning i dansk og håndværk/design, så venter en spændende stilling på den rette ansøger.

Vi søger en velkvalificeret lærer, som sammen med kolleger, vejledere og de faglige ledere vil give den bedste undervisning til vores dygtige og velmotiverede elever.
Du skal kunne undervise i dansk og håndværk/design, men må også gerne have andre kompetencer, som du kan bringe i spil.

Det aktuelle skema indeholder dansk i en dygtig og velfungerende 4. klasse, hvor ambitionsniveauet er højt. Du skal derudover kunne varetage klasselærerfunktionen.

Skemaet indeholder yderligere håndværk/design fra 4.-6. klasse. Vi har prioriteret, at faget skal styrkes, hvorfor der er to lærere på i alle timer. Vi mangler dig, som er kompetent inden for området "bløde materialer."

Hvis du har kompetencer inden for skemalægning og AULA-administration/superbruger, så vil det være en fordel.

Vi arbejder målrettet på at skabe engagerende undervisning for alle elever, hvorfor du skal være motiveret for undervisningsdifferentiering, samarbejde, bevægelse i undervisningen, god relationskompetence og højt fagligt niveau i undervisningen.
Strandskolen er en velfungerende folkeskole beliggende i Karlslunde syd for København. Vi er en to-/tresporet skole med 615 dygtige elever fra 0.-9.klasse, 60 engagerede medarbejdere samt en aktiv forældregruppe, der støtter op om og stiller krav til skolen.

Vi arbejder med at udvikle undervisningen gennem professionelt samarbejde og vilje til at sætte barren højt, hvad angår både faglighed og trivsel.
Skolen er beliggende i et område med gode muligheder for fleksible læringsmiljøer. Vi bor tæt ved Karlslunde Hallerne, stranden, mosen og S-tog.
Arbejdskulturen på skolen er kendetegnet ved, at lærerne arbejder under fleksible arbejdsvilkår i et professionelt arbejdsfællesskab.
Samarbejdet mellem lærere og ledelse er kendetegnet ved praksisnær ledelse med fokus på faglig ledelse, balance mellem arbejdsliv og privatliv, samt udvikling af et professionelt arbejdsfællesskab.

I skoleåret 2019/2020 er lærerens relationskompetence et fortsat udviklingsområde, vi sammen udforsker, bl.a. gennem kollegial observation og sparring.

Vi forventer, at du som lærer:

  • ser samarbejde med andre lærere som en styrke
  • er dygtig til dine fag og mestrer klasseledelse
  • kan planlægge og mestre god undervisning
  • tør gå forrest i udvikling af fag og samarbejde
  • er anerkendende i din tilgang til elever, kolleger og forældre
  • er villig til at søge nye veje, når noget ikke virker

Kan du genkende dig selv i ovennævnte, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lone Svarre Petersen 51677501 eller faglig leder Natasja Schultz 51677513

Samtaler forventes at finde sted løbende

Forud for ansættelse indhentes børneattest.
Ansøgningsfrist: 30-08-2019

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Aarhus Unicversitet

Niels Steensens Gymnasium
Virksomhedsinformation
Arenaskolen
Gersager Alle 1
2670 Greve
Kontaktperson
 
Adresse
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2019
Udløber
30-08-2019
Kviknummer
LJA-74682357
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed