Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar for matematiklærer til Dagbehandlingsskolen Solbakken

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf
33221801
Kontakt
 
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
07-06-2019
Kviknummer
LJA-73265052
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med dagbehandling og vores målgruppe? Så har vi et barselsvikariat ledigt.

Solbakken er en del af Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP) og har plads til 64 elever i alderen 6-16 år fordelt på to afdelinger i Valby og Emdrup.

Til vores afdeling i Emdrup søger vi en dygtig lærer, der kan skabe tydelige rammer og holde strukturen i et velfungerende dagbehandlingsmiljø, hvor det enkelte barns faglige udvikling og behandling løftes i mindre tværfaglige teams. Personalegruppen består af lærere, pædagoger, socialrådgivere, psykologer, en kok og ledelse.

Vi har brug for en lærer, der kan varetage undervisningen i især matematik (mellemtrin/udskoling) og gerne suppleret med andre af de naturvidenskabelige fag.
På Solbakken arbejder vi med fokus på høj faglighed, low arousal, anerkendende tilgang og synlig læring. Vi følger udviklingsmodellen PALS, der fremmer et anerkendende og inkluderende undervisningsmiljø gennem Positiv Adfærd i Læring og Samspil. Der lægges vægt på skriftlighed, dokumentation og vidensbaseret praksis.

Eleverne på Solbakken er som udgangspunkt normaltbegavede, men kan have generelle eller specifikke indlæringsvanskeligheder. Fælles for eleverne er, at de ikke kan rummes i folkeskoleregi på grund af deres individuelle udfordringer. Vores elevgruppe kan have diagnoser som værende indenfor ASF eller ADHD, men vi har også en elevgruppe med ko-morbide tilstande som f.eks. angst, OCD eller Tourette, reaktiv tilknytningsforstyrrelse, sociale og emotionelle vanskeligheder samt udadreagerende adfærd.

Erfaring med målgruppen er ikke et krav, men du skal have lyst til at yde en særlig indsats for en udsat og sårbar målgruppe.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om ny løn. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest, børneattest og udvidede referencer.
Ansættelse fra den 1. august 2019.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos skoleafdelingsleder Anne Steensgaard på 2365 6116.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 7. juni 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf
33221801
Kontaktperson
 
Adresse
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
07-06-2019
Kviknummer
LJA-73265052
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed