Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Balsmoseskolen søger pædagogisk afdelingsleder

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
18-12-2020
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontakt
Balmoseskolen Henriette Andersen
Tlf
72598125
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-12-2020
Udløber
14-01-2021
Kviknummer
LJA-81498865
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Balsmoseskolen søger pædagogisk afdelingsleder til børnemiljøet og skolens resursecenter

 
Om skolen:
Balsmoseskolen er en del af Distriktsskole Smørum, som består af 2 skoleafdelinger. Distriktsskole Smørum er en skole, hvor høj faglighed, trivsel, fællesskab og robusthed er nøgleordene i vores fælles skoleudvikling.

Afdeling Balsmoseskolen er en to-sporet skole med ca. 570 elever og tilhørende SFO samt et kompetencecenter for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser. Vi har 84 elever tilknyttet kompetencecenteret, som fordeler sig i klasser på 0. 9. årgang og SFO.

Vi finder stor værdi at være en fælles skole for alle vores elever, og hverdagen er kendetegnet af et tæt samarbejde mellem almenskolen og kompetencecenteret. Vi har i hverdagen et stort fokus på at understøtte alle elevers deltagelse i skolens liv og arbejder vedholdende med at opbygge inkluderende fællesskaber på tværs af klasser og årgange.

Du vil blive en del af et ledelsesteam bestående af en daglig leder og fire afdelingsledere, foruden dig. Derudover vil du blive en del af Distriktsskole Smørums samlede ledelsesteam.

Børnemiljøet omfatter 0. 5. årgang og SFOen. I er tre afdelingsledere som deler ledelsesansvaret for den pædagogiske udvikling af skolens børnemiljø og løser opgaven i et tæt samarbejde.

Du vil få et særligt ansvar for 3. 5. årgang i almendelen og blive nærmeste leder for 25 dygtige og ambitiøse medarbejdere. Vi vægter et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Du skal derfor have lyst til at lede tæt på opgaven ved eksempelvis at være deltagende i hverdagen blandt medarbejdere og elever, sparre med medarbejderne og deltage på teammøder og netværksmøder ved behov. Derudover skal du medvirke til at skabe et godt og positivt forældresamarbejde.

Som afdelingsleder for skolens resursecenter vil du blive ledelsesansvarlig for håndteringen af de komplekse elevsager i både børne- og ungemiljøet, hvor der er behov for, at vi som skole gør noget særligt. Du vil sammen med vores vejledere og koordinatorer i resursecenteret få en central rolle i udviklingen af skolens inkluderende praksis. Centralt i dette arbejde står vores børnesyn om, at Børn gør det godt, hvis de kan Ledelse og medarbejder har i indeværende skoleår deltaget i et fælles kompetenceudviklingsforløb i Low arousal, som er omdrejningspunktet i vores pædagogiske tilgang. Dette følges i kommende måneder op af et kompetenceudviklingsforløb i Co-teaching for alle medarbejdere.

Balsmoseskolen er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på udviklingen af udeskole, naturfagsundervisningen og skolens musikmiljø. Derudover deltager vi i projektet Skoleskak for alle. I de kommende skoleår vil vi have fokus på videreudvikling og forankring af disse indsatser/projekter.

Vi er et velfungerende ledelsesteam, som ønsker at stå tæt sammen i opgaveløsningen.

I hverdagen bestræber os på at være tilgængelige når både børn, forældre, medarbejdere, og sparringspartnere har brug for os, og vi vægter dialog og inddragelse højt, da vi tror på, at vi sammen skaber den bedste skole.

Vi har fokus på at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen og et godt arbejdsmiljø gennem udvikling af stærke professionelle arbejds- og læringsfællesskaber.
 
Om dig:
Vi søger en afdelingsleder som
  • har lyst til at arbejde i et velfungerende ledelsesteam, og der som os mener, at vi løser opgaven bedst i et tæt samarbejde.
  • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges resurser og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i.
  • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelsen.
  • har lyst til at arbejde i et ledelsesteam med et højt ambitionsniveau, hvor alle stepper op når situationen kræver det.
  • kan bidrage til fortsat at sikre en høj kvalitet i løsningen af kerneopgaven.
  • trives i en til tider travl hverdag, hvor der kan være mange bolde i luften.
  • kan bidrage med viden, motivation, energi og godt humør på en skole, hvor udvikling står højt på dagsordenen.
Hos os har vi højt til loftet og plads til forskellighed, og alle steder du møder børn og voksne, bliver du mødt med venlighed og hjælpsomhed.
 
Du er velkommen til kan kontakte daglig pædagogisk leder Henriette Andersen på 7259 8125 for at høre nærmere og evt. aftale et besøg på skolen.

Ansøgning og frist:
Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest den 14. januar 2021.

Samtalerunder:
Vi holder 1. samtalerunde tirsdag den 19 januar 2021 om eftermiddagen og 2. samtalerunde tirsdag den 26. januar 2021 om formiddagen.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Kontaktperson
Balmoseskolen Henriette Andersen
Tlf
72598125
Adresse
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-12-2020
Udløber
14-01-2021
Kviknummer
LJA-81498865
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed