Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Attraktiv lærerstilling tilbydes nu på Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
22-05-2023
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Simon Svenstrup
Tlf
25 31 16 82
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84798565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag

Vi udvider med et spor, og har derfor brug for flere gode inspirerende lærerkræfter. Vi søger 1 lærer til fase 1 (0. - 4. årgang), der kan undervise i dansk og gerne nogle af fagene matematik, idræt, musik samt natur og teknologi.

På Hornbæk skole arbejder vi på at udvikle projektbaseret læring som gennemgående arbejdsform. Dette sker i samarbejde med Katafonden, hvor vi er en ud af 10 LEAPS-skoler.
Vi er allerede rigtig godt i gang, og du vil blive en del af denne spændende udvikling.

I det kommende skoleår er over halvdelen af skoleårets undervisning organiseret i 4 større tværfaglige projekter. Da vi netop arbejder projektbaseret og tværfagligt, er det vigtigt, at du ud over at spille ind med egne fag, også ser en styrke i at bidrage på andre fagområder og være en del af et lærende fællesskab.

Sammen med teamkolleger skal du have lyst til at udvikle en varieret undervisning, der skaber deltagelsesmuligheder for alle elever. Vi forventer, at du er har et inkluderende og anerkendende læringssyn og stærk relationskompetence. Dette understøtter vi blandt andet gennem en løsningsfokuserede tilgang (LØFT).
Vi organiserer os i årgangsteams, og vi er optagede af at udvikle fælles praksis i team og ser nysgerrighed i forhold til egen praksis som en styrke.
Som en del af projektbaseret læring skal du være klar til at arbejde med elevernes mestring inden for teknologiforståelse og det 21. århundredes kompetencer.

Hvis ovennævnte er noget for dig, ser vi frem til at tale med dig og høre mere om, hvad du særligt brænder for og hvilke andre fag, du evt. kan undervise i.

På Hornbæk Skole er vi ambitiøse omkring alle elevers læring og trivsel – også dem, der har brug for en ekstra hjælpende hånd.
Vi tør gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.
Vi kan tilbyde dig et stærkt teamsamarbejde og sparring med dygtige vejledere og kollegaer, der tæller både lærere og pædagoger.

Læs mere om vores skole på: www.hornbaekskole.dk. Her er der også link til vores facebookside.

Du er meget velkommen til at ringe til skoleleder Simon Svenstrup 2531 1682 eller afdelingsleder Jeanette Scaglione på tlf. 2531 1684 eller for yderligere information og gerne om aftale om besøg på skolen.

Sidste ansøgningsfrist er tirsdag den 6. juni 2023. Vi afholder samtaler den 13. juni 2023 mellem 15.00 og 20.00 Ansættelse er pr 1. august 2023

Stillingen lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside https://www.helsingor.dk/om-kommunen/job-og-uddannelse/ledige-job/

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Simon Svenstrup
Tlf
25 31 16 82
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
06-06-2023
Kviknummer
LJA-84798565
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Idræt, Matematik, Musik, Naturfag
Beliggenhed